שרשור הכי הכי

שרשור הכי הכי

כמובן שקשור לבנות מקלאוד
הכי יפֶה הכי יפָה הכי מרגש הכי מצחיק הכי עצוב הכי מיותר הכי עיצבן הכי מכוער הכי רציתי גם הכי צפוי הכי משעמם הכי רומנטי הכי מגעיל הכי אני רוצה שיחזור הכי חייב ללכת כבר

שלי...

הכי יפה: ניק הכי יפה: טס בחתונה שלה הכי מרגש: הלידה של בום הכי מצחיק: אלכס בכל מצב הכי עצוב: המוות וההלוויה של קלייר הכי מיותר: החתונה של סנדרה והארי הכי עיצבן: שליז ניסתה להפריד בין טס לניק לפני החתונה הכי מכוער: פיטר הכי רציתי גם: שקלייר ואלכס יתחתנו הכי צפוי: הדאגה של טס לכל דבר הכי משעמם: דייב הכי רומנטי: הצעת הנישואין של ניק לטס הכי מגעיל: שסנדרה והארי ביקשו שניק יעשה לסנדרה ילד הכי אני רוצה שיחזור: קלייר הכי חייב ללכת כבר: סנדרה

נועה167

New member
../images/Emo26.gif

הכי יפֶה- אלכס!
הכי יפָה- קלייר הכי מרגש- הרבה דברים... הכי מצחיק- כשטס פוצצה לניק את הסחר
הכי עצוב- כשקלייר מתה :( הכי מיותר- שקלייר מתה! הכי עיצבן- שבריק מת ובקי עזבה. הכי מכוער- הארי! הכי רציתי גם- שאלכס וקלייר יהיו יחד הכי צפוי- שטס וניק יתחתנו הכי משעמם- ג'ייק הכי רומנטי- אלכס הכי מגעיל- הארי הכי אני רוצה שיחזור- קלייר הכי חייב ללכת כבר- בע אף אחד...

קבלו

הכי יפֶה
אלכס
הכי יפָה
קלייר (איזה צפויה אני אה ..) הכי מרגש
כשבקי הלכה
הכי מצחיק
התנצחויות של אלכס וקלייר
הכי עצוב
שקלייר מתה
הכי מיותר
הארי וסנדרה הכי עיצבן
ליז הכי מכוער
וינס
הכי רציתי גם
לגור בדרובס הכי צפוי
טס וניק הכי משעמם
טרי ומג הכי רומנטי
קלייר ואלכס בסופ"ש שהם נהיו זוג הכי מגעיל
ליז לפני התחונה של טס וניק הכי אני רוצה שיחזור
בקי
הכי חייב ללכת כבר
סנדרה

Nira 222

New member
../images/Emo27.gif

הכי יפה: אלכס
הכי יפה: טס
הכי מרגש: היחס של בריק אל בקי
הכי מצחיק: היציאות של דייב וטס
הכי עצוב: המוות של קלייר האונס של בקי והמחלה של טס
הכי מיותר: ההופעות של בעלה של סטיבי, אחות של מג וכדו'...
הכי עיצבנ/ה: ליז ובריאן
הכי מכוער: בריאן(האנס של בקי) ופול (המטריד של קייט)
הכי רציתי גם: שיגמר המתח בין ניק וטס
הכי צפוי: ההתאהבות של ניק וטס
הכי משעמם: מערכת היחסים של מג וטרי
הכי רומנטי: אולי לא סיטואציה ממש רומנטית אבל כשטס נפלה למיכל עם החדקוניות (או חדקונים לא כ"כ זוכרת) וניק הציל אותה
הכי מגעיל: בריאן
הכי אני רוצה שתחזור: בקי
הכי חייבת ללכת כבר: סאלי

yaelelele

New member
יאפי יאפי עכשיו אניפי.. ../images/Emo9.gif

הכי יפֶה: אלכס!!!! הכי יפָה : קלייר.. כאילו ברור.. הכי מרגש : הצעת הנישואים של ניק. הכי מצחיק : דייב הקטעים של טס ההתערבויות של אלכס וניק. הכי עצוב : המוות של קלייר. הכי מיותר : המוות של קלייר!! ושהבת של סטיבי באה. הכי עיצבן : העזיבה של בקי. הכי מכוער : בריאן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכי רציתי גם : לגור בחווה עם חתיכים.. הכי צפוי: ניק וטוס וקלייר ואלכס.. כל כל צפוי וברור... הכי משעמם : הפרק המבולבל שהיה בעונה האחרונה.. שלא ידעו מה קורה.. עם טס וניק.. זה היה מבלבל לאללה!. הכי רומנטי: הצעת הנישואים של ניק לטס הכי מגעיל : בריאן!!!!!!!!! וסנדרה הכי אני רוצה שיחזור : בקי.. הכי חייב ללכת כבר : סנדרה.. היא משעממת אותי כבר..

shanistern

New member
גמני!

הכי יפֶה פיטר ודייב - מה אני אעשה, אוהבת חנאנות הכי יפָה - קלייר בשמלת ערב הכי מרגש - הצהרות האהבה של קליי ואלכס בבית המלון הכי מצחיק- ושנון- דייב הכי עצוב- התאונה והמוות של קלייר הכי מיותר- הנישואין של סנדרה והארי- לא אמין הכי עיצבן- שפיטר נשוי הכי מכוער- סנדרה, יש לה פרצוף של קלפטע הכי רציתי- שיתברר שהמוות של קלייר הוא חלום רע גם הכי צפוי-שטס וניק יתחתנו הכי משעמם- מערכת היחסים של טרי ומג הכי רומנטי-ניק בקטע עם הקפה וטס הכי מגעיל-סאלי ומעשיה בעונה החמישית הכי אני רוצה שיחזור הכי חייב ללכת כבר- סנדרה וסאלי

למעלה