שרשור הכרות חדש

noaleee1

New member
שרשור הכרות חדש ../images/Emo140.gif

השרשור הזה נועד כדיי שנכיר את חברי הפורום, ונוכל לדבר יותר בחופשיות
שכל אחת תכתוב על עצמה (שם, גיל, איזור מגורים, איפה היא מתאמנת\התאמנה\מאמנת ..) ואיך היא הגיעה להתעמלות\ אקרובטיקה. וסתם כי זה מעניין אותי- אם היא מתכוונת להגיע לאליפות ישראל :) אם יש עוד דברים שאתן חושבות שצריך להוסיף אז תכתבו .. (אפשר להוסיף תמונה - למי שרוצה) מקווה שתשתפו פעולה

אמא לה3

New member
מתחילה

שם: אמאלה 3 בת 34, גרה באזור השרון ומאמנת התעמלות כבר המון שנים. כרגע עובדת עם חוגים עממים ונהנית מאוד. כשהייתי קטנה הבת של המחנכת האהובה שלי היתה אלופת ישראל בהתעמלות וכ"כ הערצתי אותה והתחלתי להתאמן. מכיוון שאנחנו שומרים שבת אני לא אגיע לאליפות ישראל (גם אם זה ביום שישי) מכיוון שאז אני מקדישה את כל הזמן למשפחה. כיום גם הבת הגדולה שלי מתעמלת (אצלי) ואני מאוד גאה בה.

בדיוק גם אני רציתי לפתוח שרשור כזה.

אתן לך את הכבוד להחיל אותו בעצמך. נשמח אם תציגי את עצמך גם את, בשלבים המוקדמים.

נעים להכיר, נועה...

שמי נועה חורש, בת 26 מרעננה. התעמלתי בילדותי בעיקר בבני הרצליה. הדרכתי ואימנתי בעשרות חוגים באיזור ת"א והשרון, ריכזתי מוקד התעמלות גדול בבני הרצליה ולבסוף ניהלתי את ביה"ס להתעמלות במכון וינגייט. סיימתי תואר ראשון בהוראת חינוך גופני ותואר שני במדעי החינוך הגופני במסלול מדעי החיים. במקביל סיימתי קורס מאמני התעמלות וסטאז' באימון נבחרת. כיום אני מורה לחינוך גופני בחטיבת ביניים, שופטת התעמלות בדרגה לאומית ומנהלת את הפורום החמוד הזה. מתכוונת להגיע לאליפות ישראל, בתור שופטת על אחד המכשירים.

noaleee1

New member
איזה כייף ..

אני נועה , בת 13 וחצי (כמעט 14), ממושבה בצפון (לא תכירו את השם גם ככה). התעמלתי 3 שנים במסלול העממי , הייתי בליגה 2 ו- 3 . למרות הגעתי לרמת התעמלות מאוד גבוהה , נדבקתי ב"מחלת ההתעמלות" והיום אני מאוד מתעניינת בנושא ומגיעה להרבה תחרויות . כשאגיע לגיל אני מקווה לעבור קורס מדריכים. לאליפות ישראל אני אגיע, ואצלם .. מקווה שיהיה מעניין ומרתק :) ואני רוצה להוסיף .. לנועה חורש, כל הכבוד על הפורום המעניין, ואני מקווה שעוד אנשים יגלשו בו . ולכרמית, נעים להכיר ואני מקווה שתהיה לנו הזדמנות להיפגש .

gymhaifa

New member
היי

מורה לחנ"ג (ווינגייט ) , מאמנת התעמלות ואוהבת התעמלות. אימנתי במכבי חיפה בעבר כיום מתמקדת בחוגים שלי. מתעמלת בעבר הנה מופע קטן של הנבחרת שלי http://www.youtube.com/watch?v=z-I056Q1Z0o&feature=channel_page

noaleee1

New member
היי ,

המופע ממש יפה, כל הכבוד :) אם תרצי את יכולה להוסיף עוד פרטים - כמו שם, גיל ..

בת כמה את?

(אם זה בסדר לשאול). לא הבנתי, האם את מורה לחנ"ג בפועל? מורה לחנ"ג שעשתה את לימודיה בוינגייט? מה שמך?

noaleee1

New member
רק אנחנו פה ?!

יש עוד מלא אנשים שכותבים פה לפעמים .. כל מי שנכנסת לפה לפחות פעם בשבוע שתכתוב פה
תציגו את עצמכם :)

נטע104

New member
היי

היי אני נטע אני מתאמנת בקבוצת האקרובטיקה של כוכב יאיר ובקיץ אני הולכת לקורס מדריכים!

אמנם אני לא כותבת פה המון

אבל אני קוראת את הרוב
348 target=_blank rel=nofollow>13.gif> קוראים לי גאיה, אני בת 348 target=_blank rel=nofollow>19 מת"א. בעברי התאמנתי במכבי דן. מעולם לא הייתי טובה במיוחד, אבל תמיד אהבתי התעמלות. ועם השנים, כשפניתי יותר לכיוון צילום - מצאתי דרך לבטא את אותה האהבה שוב ^^ ואגב תמונות שלי, אני מקשרת לשלוש תמונות-התעמלות שלי
348 target=_blank rel=nofollow>13.gif> 348 target=_blank rel=nofollow>1 38700318 target=_blank rel=nofollow>2 3

ואוו, זה הרס לי את ההודעה...

הנה היא, מתוקנת: אמנם אני לא כותבת פה המון, אבל אני קוראת את הרוב
348 target=_blank rel=nofollow>13.gif> קוראים לי גאיה, אני בת 348 target=_blank rel=nofollow>19 מת"א. בעברי התאמנתי במכבי דן. מעולם לא הייתי טובה במיוחד, אבל תמיד אהבתי התעמלות. ועם השנים, כשפניתי יותר לכיוון צילום - מצאתי דרך לבטא את אותה האהבה שוב ^^ ואגב תמונות שלי, אני מקשרת לשלוש תמונות-התעמלות שלי
348 target=_blank rel=nofollow>13.gif> 348 target=_blank rel=nofollow>1 38700318 target=_blank rel=nofollow>2 3

למעלה