שרשור הכרות לחדשים ולקבועים

שרשור הכרות לחדשים ולקבועים

שם משפחה איזור מגורים איגוד/מרחב גיל מסנג'ר ICQ ספר קצת על עצמך

אני

שם רועי משפחה גבאי איזור מגורים ראשל"צ איגוד/מרחב מרחב יפת"ח ירקון מחוז ת"א (משטרה) גיל25 מסנג'ר [email protected] ICQ 229859848 ספר קצת על עצמך: מאבטח טיולים ומע"ר סיימתי קורס של 44 השעות דרך החברה שאני עובד בה. אני מתנדב במשטרה במחוז ת"א במרחב יפת"ח ביפו כ3 שנים ומתנדב במרחב ירקון רק שבוע במשטרת הנמל.. שיהיה שבוע טוב לכולנו וצום קל

fireman

New member
אני

ערן אייל באר שבע איגוד ב"ש - תחנה ראשית 25 אוטוטו

FireRescue

New member
אני

שם: דניס משפחה: צ... איזור מגורים: בת ים איגוד/מרחב: מחלקת כיבוי ת"א יפו גיל: 18.6 מסנג'ר: [email protected] ICQ:209911187 ספר קצת על עצמך אמממ טוב כמו שכתוב למלה קוראים לי דניס... אני מתנדב במכבי אש זאת השנה הרביעית (בבת ים בהתחלה ואחרי זה עברתי לת"א) אמממ חולה על הכביוי מנסה ללמוד כזה שיותר כל עוד אפשר:) כרגע משמש כסגן אחראי צופים ואחראי הדרכה בצופי אש ת"א. יום טוב:)

שומרון20

New member
אני

דותן מרדכי אני גר בחדרה אני מתנדב בכיבוי חדרה בן 18.3 אייסיקיו 274033518 אז ככה אני מתנדב בתחנה שלי מגיל 14 אני כבר 4 שנים מתנדב ואני תמיד שואף ללמוד עוד ועוד

נעם שכחת משהו ..

שיש לך רישיון חדש
יש'ך ד'ש מסיברוני ( חושב שאמרתי את שמו נכון
)

זרקת רעיון נחמד../images/Emo13.gif

על מפגש של חברי הפורום על האש וכזה , אני אחשוב על משהו
על חשבון נעם

וואלה צודק...

חבר'ה שחכתי לציין שאני ושלומי בוגרי קורס (איך הוא קרא לזה בהגדרה המדוייקת:) "עגורן להעמסה עצמית 7 טוןX מטר " ! כן כן...זה מקנה לנו "אישור רשמי" להפעיל את העגורן בגעש... וחוץ מזה אם מדברים על האש אז אני חושב ששלומי חזק בדברים האלה..שיארגן איזה משהו בבריכה שלו...

alonk7

New member
אנייי

שם: אלון קריגר איזור מגורים ומרחב: רמת גן בן 18 מסנג'ר [email protected] icq: 271722045 מה יש לי לספר על עצמי? קצת לפני צבא (חודש וחצי) משמש כאחראי צופים של רמת גן... חיים שלי זה דיי מכבי אש... נמצא כמעט כל יום במכבי אש (משפחתי טוענים שזה הבית הראשון שלי :p) חושב מכבי אש... חי מכבי אש... נושם מכבי אש ובזמני הפנוי חושב על מכבי אש... בוגר בליך אם זה אומר משו (כי לי זה לא!) בכיבוי זאת השנה הרבעית שלי נאי חושב... (לא סופר כבר) אבל את השעות שטחנתי נראה לי שזה כמו 10 שנים

למעלה