שרשור הכרות לצורך מפגש פורום!

Neta558

New member
שרשור הכרות לצורך מפגש פורום!

בשביל שהמתנדבת היקרה שלנו, טלי, תוכל לארגן לנו מפגש פורום מגניביישן שכזה (טוב, התעלמו מהמגניביישן) וגם סתם כי כל הזמן מצטרפים אנשים חדשים... שרשור הכרות נוסף. אנא הגיבו להודעה זו עם: שם גיל אזור מגורים צמחוני\טבעוני, כמה זמן האם תרצה להגיע למפגש פורום? אם כן, האם יש לך מגבלות גאוגרפיו למיקומו? יום נעים!

tali_le

New member
אני!! אני אתחיל!!

אני טלי בת 19 גרה בבת חפר (שזה בין נתניה וחדרה רק יותר לכיוון פלשתין) צמחונית כבר... שנתיים נדמה לי ועם תקופות טבעונות באמצע בטח שרוצה לבוא, אני מארגנת אותו אפילו אין מגבלות גאוגרפיות (אני מבטיחה להגיע גם לאשדות יעקב איחוד) ואני משארת שאם אכן נלך על סוכות אז אני אפילו אגיע עם אוטו לטובת חלקכם טלי

יש! איך אני אוהבת את זה!!!!!

אז ככה: מיכל 16 (כמעט) שפלה צמחונית 3 שנים מאוד מאוד עדיף שיהיה בשפלה/מרכז

lifegirl

New member
הממ...

שני, בת 17, גרה בכפ"ס (רק עוד שנה!!! עוד שנה אחת ודי!), טבעונית כבר שנתיים (ביום חמישי יהיה התאריך המדוייק!), לא בטוחה שיש לי זמן/כוח, אבל אם אני אוכל- אני אנסה להגיע. בכל אופן- בסוכות אני עסוקה... (אל תשנו את זה בגללי, אמרתי כבר שאני לא מתחייבת להגיע בכלאופן). המשך יומטוב לכולכם.. (הבוקר היה זוועה. למרות שהיה חמי רודנר בביצפר שלי. טוב, נו. זוועה מינוס.)

אמהם ../images/Emo105.gif

גם אני לא נכללת בקבוצת אנשים שבאה למפגש אני עדיין ארשום: שירה 13 סביבות חיפה צמחוני

ayulit

New member
אוקיי...

רוב האנשים מכירים אותי כ-Ayelet 1986 אבל שיניתי... אילת 16.5 דרום צמחונית שש שנים כן! לא!

דדי שי

New member
טוב, הנה שלי

שם: דדי שי (כאילו, דאההה...) גיל: 24. בא בימים. איזור מגורים: תל-אביב. טבעוני, בערך שלוש שנים. האם אני ארצה להגיע למפגש פורום: כאילו, הייתי טורח לענות להודעה הזו אם לא?! אבל זה תלוי במיקום, ובמועד, כמובן. מגבלות גיאוגרפיות: הייתי מעדיף את זה באיזור המרכז.

adipo

New member
אני בתור!

עדי בת 17 וחצי רגבה (ליד נהריה)- מה שנקרא הצפון הרחוק! צמחנונית- בדרך לטבעונית שלוש שנים להגיע למפגש? תלוי בזמן ובמקום... יום טוב וחג שמייח עדי יש עת לכל דבר ולכל דוור יש עט!

בהההההההההה.....

אלון, 16 וחצי, הוד השרון, צמחוני שנתיים וכמה חודשים, טבעוני שנה וכמה חודשים, אני אגיע, הוממ.....מגבלות גיאוגרפיות? לא ממש... ואם טלי אומרת שהיא תגיע עד אשדות יעקב איחוד אני אתפוס טרמפ איתה (מקסימום, אם לא יהיה לה אותו, היא תסחוב אותי על הגב?
)

יו, גמני רוצה!!

אוקי אז ככה: שם: הגר גיל: 18 (החל מאתמול!) אזור מגורים: עמק יזרעאל/צפון הארץ אני צימחונית, כבר יותר משנה אם יהיה פגש אני אשמח להגיע ואין לי מגבלות ג"ג.. ביי!

gali1984

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo171.gif ../images/Emo77.gif

גם לחברה שלי היה אתמול 18... (אבל היא לא צמחונית
)

gali1984

New member
אין לי כותרת מקורית יותר...

קוראים לי גלי אני בת 18 מעמק הירדן (כרגע לפחות...) טבעונית קצת יותר מחצי שנה (הגיע הזמן לא?) ואני אשמח להגיע למפגש של הפורום אבל זה תלוי בזמן ובמקום...

SMOLANIT1

New member
../images/Emo108.gif

מור
17
מודיעין
צמחונית מיום העצמאות האחרון
כמובן
רצוי באיזור המרכז... שנה טובה לכולם

דדי שי

New member
יש לי הצעה בקשר למפגש הפורום

חשבתי על רעיון נחמד- מכיוון שזה פורום שעוסק בענייני אוכל, מה דעתכם שברוח זו נקיים את המפגש נקיים כסעודת פוטלאק- שכל אחד מביא מנה אחת, וכולם אוכלים מהכל? זה יהיה הרבה יותר כיף, וכך גם כולנו נוכל להכיר מאכלים טבעוניים חדשים!

lilithmm

New member
אני לא מבינה את העניין הזה סביב האו

האוכל. יש כ"כ הרבה דברים שאפשר לאכול חוץ מבשר חלב וביצים... אז למה לעשות מזה עניין גדול

lilithmm

New member
ד.א.

אני לילית, בת 26 הייתי צמחונית 8 שנים עד שהפחידו אותי בקופ"ח (זה היה נורא!!) חזרתי לא מזמן for good! משתדלת לא לאכול ביצים ומוצרי חלב כלל +מתנדבת בתנו לחיות לחיות

למעלה