אממ... אז ככה: קוראים לי ולה (לא, לא זאת לא טעות כתיב ככה באמת קוראים לי... אני והשם המקורי שלי ) אני בת 16, וגרה בצפון (עפולה). אני צמחונית (כבר שנתיים בערך... אולי יותר...) זהו נראה לי! לא ממש אכפת לי איפה ייערך המפגש (רק כמובן לא רחוק מדי-נניח לאילת אין הרבה סיכוי שאני אצליח להגיע) -אני אשמח להגיע! =] =] וכאן הסתיימה ההצגה העצמית שלי... מקווה שהמפגש אכן יתקיים!
שם: מאור גיל: 16 ועשרה חודשים מגורים: קיבוץ אשדות יעקב איחוד (שטלי טרחה להזכיר!
). זה נמצא קרוב לטבריה, קרוב לכנרת, קרוב גם לבית-שאן... בקיצור - רחוק. אני צמחוני שנה וחצי וטבעוני חודש וחצי פחות (כלומר שנה וארבעה חודשים וחצי...). אני לא חושב שההעדפות שלי לגבי מפגש הפורום יעזרו לי, הוא בכל מקרה יתקיים במרכז... אבל טוב נו - אני מעדיף שהמפגש יתקיים בצפון הארץ, ואני לא מדבר על חיפה או מטולה או נהריה, אלא לצפון האמיתי - הכנרת! לא מבטיח שאוכל להגיע אליו. נראה. קראו את ההודעה שכתבתי על "זוגלובק"! חשוב מאוד! מאור
אני נטע, כרגע מאזור מודיעין בת 18+ (שזה 19 בעולם האמיתי) המגבלות הגאוגרפיות שלי הפוכות...אני מעדיפה שזה יהיה כמה שיותר רחוק מהמרכז... הצפון הרחוק נשמע לי אטרקטיבי, אבל אני אבוא גם אם זה יהיה במרכז יום טובסק
דרור 17 ראשון לציון סיטי צמחוני ארבע שנים זה לא כאילו שיש לי דברים יותר טובים לעשות (זה לא היה בציניות, באמת אין לי דברים יותר טובים לעשות) בהחלט, עדייף בתל אביב\איזור מרכז הארץ יום טוב ולהתראות.
קרין, בת 24 מאזור השפלה צמחונית בערך חודש ( נראה לי שאני הכי פחות זמן צמחונית משאר חברי הפורום אבל לא נורא... ) מאוד מעוניינת במפגש... מיקום גאוגרפי - נסתדר ... ביי ...
אז ככה: אני אליזבת 17 גרה בשרון אבל מבלה את כל זמני בפתח תקווה ותל-אביב אני צמחונית מגיל 12, וטבעונית עוד מעט שנה אני אשמח להגיע למפגש פורום ואם הוא יהיה באיזור המרכז זה יהיה מאוד יעיל זהו לעכשיו....
אבל זה תלוי ביום,שעה וכו´. גאוגרפיה:אני גר בתל אביב ולהגיע למקום רחוק קצת יוצר בעיה אצלי אבל זה תלוי..... כמובן שאם מנהלות הפורום הנחמדות יסכימו לממן לחברי הפורום איזה כרטיסי טיסה(נגיד ללונדון,פריס וכו´) נחמד ומלון 5 כוכבים ולעשות מפגש פורום נחמד שם אזי שהמגבלה הגאוגרפית תהיה בסדר
. והודעת
קטנה:אני יודע שלכולם נורא נחמד לראות פה את כל הבירות והשיחות השנונות......אבל למי(שמסיבה לא ברורה)מעדיף בלי בירות-פורום בלי בירות.