שרשור הכרות לצורך מפגש פורום!

דורון ק

New member
פשוט....

כשהבירות דיברו אמרתי להן-היי שמעת על הבירה של גולדסטאר(איזו אריזה.....)-נו,כבר נפתחה אלייך? הבירה ישר הלכה לבדוק את השישייה-הבירה השנייה הלכה לפגישה עם יין ובכך הן עפו לי כבר מהמחשב!!!!(לא מחבב בירות
).

monkilita

New member
זה עובד רק בפורום הזה

אני רוצה לעשות מפגש ביניהם גם בפורומים אחרים..

guruyaya

New member
דווקא אני אכתוב שורת נושא משעממת

יאיר אשל - 24 זכר! (לא יודע למה, בחצי מהפורומים מתעלמים מנתון בילתי חשוב זה) מושב רמת צבי, בין עפולה לבית שאן צמחוני אך מתטבען לאיטי (תהיו רחמנים! אני השואף לטיבעונות הראשון שאני מכיר!) אולי אבוא אולי לא - ממש לא יודע.

vegan

New member
זקן הפורום

אמנון מירושלים בן 35 צמחוני מוסרי מגיל 3, בבית לא צמחוני ("לא רוצה, זה הלך!") טבעוני 8 שנים פעיל באנונימוס ירושלים (ירושלמים שעדיין אינם פעילים, צרו קשר. מרכז אנונימוס בירושלים 02-6262705). ארצה להגיע. אין מגבלות, פרט לתחבורה ציבורית או רכישת אוטו (אם אספיק עד אז). מעדיף במרכז הארץ, כלומר ירושלים. מצטרף לרעיון של דדי אותו אני רוצה להגשים זמן רב. בחו"ל זה מקובל מאד במפגשים של ארגונים צמחוניים. רבים גדלו או גדלים בבית שאינו צמחוני ואינם מודעים למגוון האפשרויות הרחב. כמו שנאמר, נכון שאין בעייה למצוא אוכל צמחוני או טבעוני, אבל לא כולם מכירים ותמיד טוב לגוון. חוץ מזה זה נחמד כשיש כיבוד מעורר תאבון על טהרת הטבעונות. כמובן שזה לא צריך להדאיג את אלה שאינם יודעים או יכולים לבשל. אלה יכולים להעזר בחברי הפורום האחרים לקבלת מתכונים לא קשים או להביא דברים קנויים - משקאות, כלים, מפיות. לבודדים שאינם מסתובבים בפורומים מקבילים - הוצע לארגן מפגש משותף לפורומים בפורטלים השונים. מכיוון שאין הפרדה בין הפורומים ורבים נמצאים ביותר מפורום אחד, נראה לי שזו הדרך המומלצת.

אם כבר מתכונים....

מדוע שכל אחד מאיתנו לא ישכפל כמות מסוימת של עותקים של המתכון של המאכל אותו הוא מביא, כך שבסופו של מפגשש הפורום כל אחד מאיתנו יצא גם עם ערמת מתונים צמחוניים-טבעוניים חדשים?

IC4

New member
yyyeyyy

אני איתי, בן 19, חי בסימבוזיה עם פורומים בתפוז. כלומר אם יש מפגש פורום, אני נדחף
מקרית חיים והאמת כמה שאני לא רציני, אם יהיה מפגש באזור חיפה/קריות אני אשמח לבוא (אלא אם חלקכם ישמחו שלא אבוא
)

Gal-Mo0D

New member
קצת באיחור

אבל רק היום חזר האינטרנט... אני גל, בן 17 מרמת גן (...ודתי...), צמחוני כבר חצי שנה (YooHoo!). בקשר להגיע למפגש אני לא בטוח, כי אני לא מכיר אף אחד באופן אישי ואני די מפחד שאני אתקע בלי כלום לעשות - אולי אני אקפוץ לביקור קטנטן... ומגבלות גיאוגרפיות ? חלילה!

שלי:

שם : נטע (שם משפחה, שאלו את אמא שלי, היא אולי תגיד לכם
) גיל : 11 אזור מגורים : חיפה צמחונית/טבעונית : הייתי שנה מצמצמת בשר לפעם בשבועיים, ועכשיו אני טבעונית שאוכלת דבש (כבר) שלושה חודשים. האם ארצה להגיע למפגש הפורום? אולי, אני לא כל כך מכירה אותכם, אבל אם תצרפו אותו לפורומי זכויות בע"ח אני אהיה שם. מגבלות גיאוגרפיות: שוב, תשאלו את אמא.

ashmash

New member
הצעה למקום

יש בירושלים, בתחילת רחוב יפו, מסעדה צמחונית שמגישה גם אוכל טבעוני בשם ויליג´ גרין. במסעדה די גדולה ויש לה קומת מרתף שלדעתי יכולה להכיל את מפגש אנשי הפורום... ואגב אני אלעד, בן 21 כמעט מתגורר בחיפה ולדעתי לא יהיה לי זמן למפגש מן הסוג ואני צמחוני קצת יותר משנה

vegan

New member
10 דקות משם - מרכז אנונימוס החדש

עשר דקות הליכה מוילג´ גרין נמצא המרכז החדש של אנונימוס בירושלים. כמובן שחברי הפורום מוזמנים לערוך שם את המפגש. מסעדת וילג´ גרין מומלצת מאד. הכל שם צמחוני והרוב טבעוני. אני לא בטוח שכדאי לעשות את המפגש במסעדה מכיוון שאז לא יהיה ניתן להביא כיבוד טבעוני מעשה ידי חברי הפורום. בכל מקרה, מכיוון שיש חפיפה רבה בין הפעילים בפורומים השונים והנושא הוא משותף, נראה לי שיהיה נחמד לעשות, לפחות הפעם, מפגש משותף לכל הפורומים.

למעלה