שרשור הכרות מחודש

ע ו פ ר ה

New member
שרשור הכרות מחודש../images/Emo141.gif

יש פה מצטרפים חדשים והזכירו לי שמדי פעם אפשר לעשות שרשור הכרות. אז מי מתחיל? באהבה עופרה

אני אני אני... (-;

אני נורית, נשואה + 2, לפני שנה גיליתי את הסוד והוא פתח בפניי עולם חדש וטוב יותר, לא סתם טוב יותר אלא הרבה יותר טוב! (בעבר הייתי משתתפת יותר פעילה היום פחות בתקוה לחזור להיות פעילה יותר) ברוכים הבאים לכל החדשים, כמה טוב שבאתם... באהבה, נורית

GMjoy

New member
ועכשיו תורי../images/Emo13.gif

קוראים לי גיא, אני בן 20 מהדרום. לפני שנה וקצת, גיליתי את הסוד, מאז התחלתי עבודה קשה על עצמי :) חיי בהחלט השתנו לטובה, ומשתפרים מיום ליום - גם ברגעים שאני מרגיש שמשהו לא טוב, אני מאמין ומתפלל רק לטוב ביותר
אני עברתי שנה נפלאה של לימוד וקריאת ספרים בנושא התת-מודע (ממליץ מאוד), ופגשתי, לשמחתי, אנשים נפלאים מהפורום (במפגש האחרון שהיה), ואני שמח להיות בפורום הזה שמעניק לי המון שלווה ושיחות עם אנשים שבאים לעזור, לייעץ ולתמוך בכל אחד ואחת מהגולשים
נעים להכיר

naty3

New member
../images/Emo41.gifעכשיו אני../images/Emo70.gif

עינת, בת 26 מהצפון. נחשפתי ל"כוחו של התת מודע" ב-2004. הנ"ל והסוד שינו אותי לגמרי

ע ו פ ר ה

New member
אני ממשיכה

קוראים לי עופרה ואני אמא לחמישה ילדים (מגיל 31 עד גיל 13 (היום יום הולדת)). יש לי קליניקה ואני מטפלת בשיטות אנרגטיות שונות כמו רייקי (מאסטר), ביורוגונומי, טתא הילינג, דמיון מודרך, NLP וקלפים. מדי שבוע אני עורכת מפגשי קלפים אצלי בבית והדלת פתוחה לכולם. כשלמדתי לעבוד עם ה NLP למדתי שמתחילים מהמטרה וצריך לדמיין אותה כאילו היא כבר כאן. כשפגשתי את הסוד, חייכתי, כי הוא בדיוק NLP. את הפורום הזה התחלתי לנהל לפני שנה ואני מאוד אוהבת את הדרך שבה אנחנו עובדים פה. באהבה עופרה

טוב, אני שפי

בן 32 מאיזור ירושלים. מתעסק עם התפתחות אישית רוב חיי. לסוד נחשפתי אם איינני טועה לפני שנתיים, הוא בעיקר הזכיר לי דברים שכבר ידעתי. אבל מאז שראיתי את הסרט, יצא לי להשתתף במספר סדנאות בנושא, לערוך כמה מפגשים אצלי בבית, ולכתוב די הרבה מאמרים בנושאים קרובים שפרסמתי גם פה. היתה לי לא מזמן תקופה של סימני שאלה. מהמקום שאני נמצא שהשגתי כבר הרבה דברים שרציתי, התקשתי למצוא מטרה שאני ממש רוצה לעבוד בשבילה. אני עדיין קצת בחקירה של הנושא, אבל התחלתי לקרוא את הספר של סטיב פאבלינה personal development for smart people. וזה עזר לי להבין ולהפנים כמה דברים חשובים. אז הגדרתי לי את המטרות שאני רוצה להגשים לזמן הקרוב, וקצת יותר (בגדול לשנה הקרובה) ואני עובד עליהן בעקביות ובאדיקות. חלקן קשורות לכושר הגופני ולטקוונדו (אומנות לחימה קוראנית שחזרתי להתאמן בה) חלק לפרויקט של תכנות עצמאי, וחלק לספר שאני עובד עליו. בתחלס מה שאני בעיקר עובד עליו זה העצמה עצמית, והתמדה. כשלהתמדה יש תפקיד מאוד חשוב, מפני שהיא מאפשרת לי להמשיך לעבוד על המטרות שלי גם בימים שיש לי פחות אנרגיה ומוטיבציה. מעבר לזה אני עובד בהיטק, נשוי באושר, ונהנה מהחיים באופן כללי

michal24

New member
חדשה פה ../images/Emo140.gif

היי אני מיכל, בת 30, נשואה, נוגעת כבר הרבה שנים בתחומי המודעות, ממידטציות, דרך לואיז היי, כוחו של תת המודע וכמובן שגם אני נחשפתי לסוד, לספר וגם במסגרת אימון אישי שעברתי. היום אני כבר באמת מאמינה שאני יכולה לקבל הכל ולעשות הכל והיו לי מקרים מוצלחים עם הסוד בעד ואיכשהו, למרות זאת, אני לא חיה את החיים שאני רוצה. איפה אני נתקעת ? בעבודה הקשה שזה דורש, או במילים אחרות - לא מתמידה...

GMjoy

New member
michal24 התחברתי למשהו מדברייך...

"היו לי מקרים מוצלחים עם הסוד בעד ואיכשהו, למרות זאת, אני לא חיה את החיים שאני רוצה". - גם אצלי זה ככה. תמיד קורים לי דברים נהדרים ונפלאים - תמיד זה עפ"י מה שאני רוצה או אפילו טוב בהרבה יותר
אני גיליתי המון כוח ועוצמה לדברים שאני רוצה, ושקורים
אני לא יכול להגיד שאני חי לא את החיים שאני רוצה, אבל במשפט הזה, חיים, מקבלים דגש משמעותי אצלי
וכל יום ביומו, אני מאמין, אני מאמין שמגיע לי! אני מאמין שזה אפשרי, למרות מה שכולם אומרים, אני מאמין שאני אותם 2% שמשיגים את זה בחיים. רק מה, עם כל האמונה הזו, אני מגיע למצבים שאני אבוד...ואני באמת היום במצב שאני מרגיש שהלכתי לאיבוד.

ella231

New member
אני ../images/Emo13.gif

אני חדשה כאן. הפנו אותי אל אתר ופורום "הסוד" ואני משתדלת לעשות "שיעורי בית" בכל הזדמנות
שמי אפרת ואני תושבת הצפון. העבודה שאני עושה בימים אלו מתמקדת בקבלה עצמית ומשיכת בן זוג לכיווני- תחזיקו לי אצבעות שאצליח
עובדת בניהול משרד בחברת הייטק, מצלמת (בעיקר אנשים), רוקדת ריו אביירטו (http://www.rioabierto.co.il/ )- מומלץ בחום! ובכלל משתדלת למצות את החיים ולהינות לצד חיי השיגרה...

לנושנוש

New member
קצת יותר רשמי

לנה. אני בנתיים מאכלת את הרעיון של "סוד" או דברים דומים שאני קוראת. יש לי הרבה שאלות ולא הכל מובן. נראה שמה שתוקעה אותנו בכל התהליכים הלה אם זה ניתקע אז זה אמונות שלנו. ליפעמים הן כל כך מושרשות ועמוקות שקשה להתקיל אותן לבד. נראה שהגשמתי הרבה דברים במשך חיי ועדיין אני לא מרגישה כבוראת את חיי לחלוטין.

חמוצי 25

New member
../images/Emo6.gif איילת ../images/Emo140.gif

שלום לכולם... אני איילת מאזור המרכז בת 25. הסוד נחשף לחיי לפני חצי שנה בערך ונדהמתי לגלות עולם חדש ומלא אנרגיה חיובית. הסוד לימד אותי המון דברים חדשים על עצמי ועל הכל. למדתי לגלות את עצמי מחדש וכמובן להתחיל לחשוב רק חיובי ולהאמין שמה שאני רוצה יכול לקרות, פשוט להאמין ולדמיין שזה כבר שלי וזה יבוא. רציתי להודות בהזדמנות זו לכל הגולשים פה בפורום המדהים זה על התמיכה והעזרה הענקית שאתם מעניקים בכל תגובה שלכם, תודה תודה תודה
תודה רבה לך עופרה על הפורום הזה ועל שאת תמיד נמצאת פה לתת תמיכה, עזרה או אפילו לומר מילת עידוד. תודה לכולם... באהבה ענקית, איילת

למעלה