שרשור הכרות תחילת חודש

בארבאבא

New member
שרשור הכרות תחילת חודש../images/Emo20.gif

שם:
איך הגעתי הנה?
ציטוט מועדף:
תכנונים לחופש:
בא לי...:
תמונה: יום טוב לנו

tamaguchi girl

New member
../images/Emo9.gif

שם: רוית גיל: 17 עיר: חולון איך הגעתי הנה? בטעות, ואז נשארתי
ציטוט מועדף: "רק דגים מתים שוחים עם הזרם". תכנונים לחופש: עבודה, להתחיל תאוריה ונהיגה, לישון, לבלות
בא לי...: לישון
תמונה: -

aviel931

New member
אני

אביאל 16 אלעד מדף ראשי לא משו מיוחד מה בא לי?לא יודעXD תמונה?תוסיפו לפייס\מקושרים אגב לא רצית לעשות שרשור כזה?

אין כמו חופש ../images/Emo163.gif

שם: גיא גיל:17 עיר: אריאל איך הגעתי: כבר לא זוכר >< דבר נחמד שמצאתי לאחרונה: מתוך הבלוג של ד"ר גיא בכור , שהוא בפני עצמו מאוד מומלץ, פוסט מענין וערב לאוזן. תכנונים לחופש: כנראה שעכשיו להמשיך לעבוד, להתחיל סוף סוף ללמוד נהיגה ולבלות . בא לי: שוקולד

בארבאבא

New member
מבטיחה לקרוא את המאמר מחר

זה ארוך מידי לשעת לילה כזאת. מחר ראיון עבודה.בהצלחה לי!

Lady In Blues

New member
ווסאפ?

כן, עדיין פה מידי פעם.
שם: אוֹרי.
עיר: חולון.
איך הגעתי הנה? הוהו, עוד מהודעת "פורומים חדשים".
ציטוט מועדף: "פופיקו של אדם- מבצרו" (א. שבת)
תכנונים לחופש: לצהול על העובדה שסיימתי תיכון?
בא לי...: להחלים כבר. יומיים עם שפעת ארורה.
תמונה: חרדתית משו.

../images/Emo13.gif

שם: גיל: כ17 וחצי עיר: לא מקום ששמו ראוי אזכור:) איך הגעתי הנה? ממש לא זוכרת ציטוט מועדף: זה הראשון שעולה לי: "שפיות הדעת היא איננה עניין של סטטיסטיקה." (מתוך 1984), אבל יש רבים מאוד. תכנונים לחופש: עבודה בעיקר לצערי, אני מקווה להגשים עוד כמה דברים. בא לי...: לישון? (בכלל לא בא לי, אבל אני אומרת את המשפט הזה המון, אז זה מה שעלה) תמונה: כדי להיות מקורית ויוצאת דופן כמו שאני אוהבת אני אחפש משהו:)

בארבאבא

New member
תודה!

אני בלחץ מטורף. אני נוטה לכנות יתר בראיונות.זה מטריד. מכירות במשביר לצרכן

יהיה טוב! DONT WORRY

ובכלאופן, נשמעת עבודה ממש לא מענינת, אז לא תפסידי הרבה גם אם לא ילך טוב בראיון!(לא מוריד קצת מהלחץ?
)

yaakii

New member
../images/Emo73.gif

יקי
17
ירושלים
לא זוכר ..
ציטוט: "אם נמצא את הדרך להעמיק את האמונה בצורה איכותית ונוכל לבסס את דרך התורה בלבבות בפחות זמן, אז נוכל להרחיב את הפתחים למדע וליצירה"
לחזור מהמחנה בארה"ב, להתפלל שהג'טלג יעבור מהר ולהתחיל את שנת הלימודים האחרונה בתיכון
לאכול קפולסקי...סתם לא, אבל אני באמת מתגעגע לאוכל ישראלי

tamaguchi girl

New member
תכלס../images/Emo45.gif../images/Emo12.gifשנים לא שמעתי את השם הזה ../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

yaakii

New member
../images/Emo45.gif כבר ממזמן לא קיים

סתם כי זה התחיל ב"בא לי"

למעלה