שרשור הכרות!!

hili2006

New member
שרשור הכרות!! ../images/Emo13.gif

שם:
שיר אהוב:
מסר לאומה\משפט שאהבתם:

hili2006

New member
הנה שלי.. ../images/Emo13.gif

שם: הילה גיל: 16 מיקום: רמת גן שיר אהוב: the power of love\ סלין דיון מסר לאומה\משפט שאהבתם: "תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר" (מתוך השיר 'הולך נגד הרוח' של שלום חנוך)

hilali1

New member
משפט יפה משיר מקסים של חנוך.. איה כורם

היתה מבצעת אותו בהופעות מדהים

hilali1

New member
ראשונה ../images/Emo204.gif

הילה.
ירושלים.
שיר אהוב
אחד
יש אלף... בואו נגיד שבימים האחרונים - "בשדות של המושב" - אורטל אופק
מסר לאומה / משפט שאהבנו... ממ לא עולה לי משהו כרגע. אולי מאוחר יותר.

hili2006

New member
הילה!! ../images/Emo12.gif

למנהלת פורום ציטטות אין משפט??
... נו.. תפתיעי אותנו..

hilali1

New member
כרגע לא עולה לי משהו מסוים בראש

בעיקרון יש לי מחברות עם אלפי משפטים, ספרים עם מיליוני ציטוטים, קטעי קריאה ברכות והגיגים ו-2 קלסרים לפחות עם מאמרים של יאיר לפיד וכתבות מגניבות אחרות

darklighter

New member
אז תפתחי ספר בעמוד אקראי, תצביעי על משהו../images/Emo190.gif

ומה שיצא תעתיקי לפה

hilali1

New member
../images/Emo26.gif תראה מה יצא:

"אני סבור שהאופן הטוב ביותר לחיות הוא תוך חיפוש מתמיד אחר הדרך להיות טובים משהננו." (סוקרטס) מה אתה אומר

miromiro

New member
"אם בארזים נפלה שלהבת,-

מה יגידו אזובי הקיר" נראה לי מתאים. פתגם שאני מאד אוהב ומשתמש בו הרבה נמצא בכרטיס שלי. אתם מוזמנים.

eyalnadav

New member
אם לויתן עלה בחכה , מה יעשו דגי רקק?

זה המשך לפתגם הקודם , והוא מובא ע"י 2 ספדנים בסוף תקופת האמוראים לפני 1500 שנה בתלמוד בבלי מסכת מועד קטן בפרק האחרון

צטלע

New member
../images/Emo13.gif

שם: מיטל גיל: 17 מיקום: חיפה שיר אהוב: יש המון. סתם אחד שאני מאוד אוהבת: a new day has come של סלין דיון. מסר לאומה\משפט שאהבתם: tomorrow is another day

MeItOsH

New member
הלו.

שם:מיתר גיל:15 מיקום:צפון שיר אהוב: המון...[הרוב קלי קלארקסון ומארון 5] אבל ה-שיר זה she will be loved של מארון 5 מסר לאומה\משפט שאהבתם:אלוהים היא אישה והיא ברונטית.

tweeg

New member
היי

שם:TWEEG גיל: 17 שיר אהוב:The Calling - Adrienne מסר לאומה\משפט שאהבתם: Sam: It's all wrong. By rights we shouldn't even be here. But we are. It's like in the great stories, Mr. Frodo. The ones that really mattered. Full of darkness and danger they were. And sometimes you didn’t want to know the end… because how could the end be happy? How could the world go back to the way it was when so much bad had happened? But in the end, it’s only a passing thing… this shadow. Even darkness must pass. A new day will come. And when the sun shines, it will shine out the clearer. Those were the stories that stayed with you… that meant something. Even if you were too small to understand why. But I think, Mr. Frodo, I do understand. I know now. Folk in those stories had lots of chances of turning back, only they didn’t. They kept going… because they were holding on to something. Frodo: What are we holding on to, Sam? Sam: That there’s some good in this world, Mr. Frodo. And it’s worth fighting for. אחד האהובים עליי,אני יודע אותו בעל פה

למעלה