שרשור הכרות
יש הרבה חדשים

שרשור הכרות ../images/Emo140.gifיש הרבה חדשים

חברי הפורום. ספרו לנו על עצמכם, חלקנו פה מכירים מהקומונה, אבל יש הרבה חברים חדשים. אתם מוזמנים להתחיל שם: גיל: עיר: איך שמעת על קרן לראשונה: איזה שיר של קרן את/ה הכי אוהב/ת: איזה עוד זמרים את/ה אוהב/ת לשמוע: וכמובן שאתם יכולים להוסיף מה שבא לכם ותמונה שלכם תמיד תתקבל בברכה.

birka

New member
עוננננה- ראשונה איזה כיף!

שם: ריקי בירקה גיל: 21 עיר: חולון איך שמעת על קרן לראשונה: שביזות חג- הלכתי להופעה בימי זמר כי לא רציתי ללכת לארוחה של אחותי... איזה שיר של קרן את/ה הכי אוהב/ת: יותר מידי הרבה איזה עוד זמרים את/ה אוהב/ת לשמוע: עברי לידר, גלעד שגב, אוהד חיטמן, ת'אמת אני שומעת הכל. אני עייפהההההה ואני מתחילה היום עבודה חדשה, ואין לי כוח. אבל תאחלו לי בהצלחה... :+) ריקי.

עונהה

שם: עדו גיל:17 עיר:ת"א איך שמעת על קרן לראשונה:שהיא כתבה לשירי שיר איזה שיר של קרן את/ה הכי אוהב/ת:שלה שמעתי רק את איתי איזה עוד זמרים את/ה אוהב/ת לשמוע:שירי מימון,שיר ביטון והדיימנד'ז וכמובן שאתם יכולים להוסיף מה שבא לכם ותמונה שלכם תמיד תתקבל בברכה. אני שם תמונה שלי ושל שירי

../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

שם: ישראלה גיל: 14 עיר: מושב קטן שאין מצב שאתם מכירים.... איך שמעת על קרן לראשונה: בגלל שירים שהיא כתבה איזה שיר של קרן את/ה הכי אוהב/ת: אני מכירה רק את איתי איזה עוד זמרים את/ה אוהב/ת לשמוע: שירי מימון איריס פרחי קלי קלארקסון ויטני יוסטון ציפי משהיד שאקירה רמי קלינשטיין עברי לידר... וכמובן שאתם יכולים להוסיף מה שבא לכם ותמונה שלכם תמיד תתקבל בברכה.

*מנסה שוב*../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

שם: ישראלה גיל: 14 עיר: מושב קטן שאין מצב שאתם מכירים.... איך שמעת על קרן לראשונה: בגלל שירים שהיא כתבה איזה שיר של קרן את/ה הכי אוהב/ת: אני מכירה רק את איתי איזה עוד זמרים את/ה אוהב/ת לשמוע: שירי מימון איריס פרחי קלי קלארקסון ויטני יוסטון ציפי משהיד שאקירה רמי קלינשטיין עברי לידר... וכמובן שאתם יכולים להוסיף מה שבא לכם ותמונה שלכם תמיד תתקבל בברכה.

look away

New member
עונה.

גיל:23 וחצי עיר:ירושלים איך שמעת על קרן לראשונה:מהשיר איתי אבל לפני מזה שהיא כתבה למירי מסיקה...... איזה שיר של קרן את/ה הכי אוהב/ת:"איתי" איזה עוד זמרים את/ה אוהב/ת לשמוע:מירי מסיקה,איה כורם,איתי פרל, עברי לידר,יהודית רביץ,אריק איינשטיין,גליה ירון ועוד...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

שם: רייצ'ל וורטן גיל: 17 וחצי עיר: רמת גן איך שמעת על קרן לראשונה: שמעתי שהיא כתבה את השירים של מירי ורק אח"כ כשהיא הוציאה את איתי ממש התחלתי להתעניין בה איזה שיר של קרן את/ה הכי אוהב/ת: אממ איתי
איזה עוד זמרים את/ה אוהב/ת לשמוע: מירי, איה, קלי(
),BEP, שאקירה ולוזוכרת יותר הממ זו פעם ראשונה שאני שמה תמונה שלי בשרשורי הכרות

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

שחומה, למה
ואיך את יודעת אם אני כוסית
התמונה רק של הפנים וגם זה בקושי

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאהה היבנתי../images/Emo15.gif

תמסרי לדמיון שלך שזה מחמיא לי

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifרק בשבילך../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

תודה

I מ י ר ב I

New member
נעים מאוד...../images/Emo140.gif

שם:מירב פרי גיל:27 עיר:חדרה איך שמעת על קרן לראשונה:שמעתי שהיא כותבת שירים ואז לפני שנה אחותי לקחה אותי לאיזה הופעה שלה עם ריקי גל,חשבתי שהיא משוגעת לגמרי אבל זה הדליק אותי... איזה שיר של קרן את/ה הכי אוהב/ת:טיול לילי איזה עוד זמרים את/ה אוהב/ת לשמוע:מירי מסיקה,איה כורם...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאבל בלי קשר../images/Emo15.gif

אחותך כן משוגעת לגמרי

בטוח היחידה

השיר היחיד שאני לא אוהבת של קרן עד היום... התרגלתי אליו, אבל לא יודעת, לא מתחברת אליו

למעלה