שרשור הכרות

ב י א ץ

New member
שרשור הכרות ../images/Emo17.gif

לאור כך שלאחרונה הצטרפו לכאן כמה אנשים חדשים, החלטתי לפתוח מין שרשור הכרות, שיעזור לכולנו להכיר יותר טוב זה את זה
אז ככה.. שם: גיל: כמה זמן אני מעריצ/ה את מלאני? מה השיר של מלאני שאני הכי אוהב/ת? כמה זמן אני כבר בפורום? מה אני מציע להוסיף לפורום? במה מתבטאת ההערצה שלי למלאני? מה עוד יש לי לספר בקשר למל?

britmel

New member
עונה ../images/Emo13.gif יש אנשים חדשים../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

שם:רעות גיל: 20
כמה זמן אני מעריצ/ה את מלאני? 10 שנים מה השיר של מלאני שאני הכי אוהב/ת? next best superstar כמה זמן אני כבר בפורום? 5 חודשים מה אני מציע להוסיף לפורום? כלום ( עוד אנשים..
במה מתבטאת ההערצה שלי למלאני? אסיפת תמונות, ושמיעת הדיסקים מה עוד יש לי לספר בקשר למל? אני
במלללל

ב י א ץ

New member
עונה

שם: צביקה גיל: 17.8 כמה זמן אני מעריצ/ה את מלאני? שנה וקצת.. מה השיר של מלאני שאני הכי אוהב/ת? FDOML כמה זמן אני כבר בפורום? מאז הפתיחה (7 חודשים) מה אני מציע להוסיף לפורום? אנשימים.. במה מתבטאת ההערצה שלי למלאני? למחזר כל הזמן את הדיסקים שלה.. לדבר איתה עם כל מיני אנשים מה עוד יש לי לספר בקשר למל? היא נכון לכרגע הזמרת מס' 2 שאני מעריץ
ורעות.. יש את לנון2 שהיא חדשה.. ויש גם אנשים שהיו פעם וחזרו אלינו בגדול בתקופה האחרונה

ב י א ץ

New member
לדבר איתה=לדבר עליה ../images/Emo3.gif

השעה התחילה להשפיע גם עליי

עונה:

שם: שרית. גיל: 23. כמה זמן אני מעריצה את מלאני
מהקליפ "Say You'll Be There". מה השיר של מלאני שאני הכי אוהבת
"First Day Of My Life". כמה זמן אני כבר בפורום
מהיום הראשון של הקמתו. במה מתבטאת ההערצה שלי למלאני
פוסטר על הדלת, אסיפת כתבות ותמונות, חרישה על שלושת הדיסקים שלה... מה עוד יש לי לספר בקשר למלאני
מלאני שינתה לי את החיים מהקצה אל הקצה לטובה כמובן.

mbsgf

New member
אני

שם: מושיק גיל: 20 כמה זמן אני מעריצ/ה את מלאני? 10 שנים. מה השיר של מלאני שאני הכי אוהב/ת? You'll Get Yours. כמה זמן אני כבר בפורום? מההקמה שלו. מה אני מציע להוסיף לפורום? לא הרבה, עכשיו הפורום במצב טוב. במה מתבטאת ההערצה שלי למלאני? לשמוע מוזיקה שלה, להתעדכן בחדשות. מה עוד יש לי לספר בקשר למל? זמרת טובה.

עונה

שם: נטלי גיל: 15.8 כמה זמן אני מעריצ/ה את מלאני? תמיד ההערצתי אותה עוד מה הספייס מה השיר של מלאני שאני הכי אוהב/ת?: אין מעודף כמה זמן אני כבר בפורום? אני לא קבועה אבל משתדלת להגיב למה שמעניין אותי מה אני מציע להוסיף לפורום? עידכונים על מלאני סי במה מתבטאת ההערצה שלי למלאני?: לשמוע או לראות שירים שלה הכניסה לפורום שפה מה עוד יש לי לספר בקשר למל : שלפי דעתי לה היה את הקול הכי יפה בספייס ושהכי היפה שם וטוב שהחליטה לללכת על קריירה סולו

למעלה