שרשור הכרות

SummerSpirit

New member
שרשור הכרות ../images/Emo199.gif

כי מזמן לא היה... גם אלו שהמון זמן בפורום בבקשה לענות
.
איך קוראים לך?
בן או בת?
הגיל שלך?
יש לך תמונה/מצלמת אינטרנט?
מאיפה את/ה בארץ?
פנוי/ה לקשר?
איזה מזל את/ה?
מה את/ה אוהבים לעשות בשעות הפנאי?
כמה זמן בשבוע את/ה גולש/ת בפורום?
צבע עיניים?
צבע שיער?
מעשן/מעשנת?
מפריע לך אם הצד השני מעשן/מעשנת?
איזה תכונות היית רוצה שתהיינה אצל הצד השני?
איזה תכונות בצד השני יפריעו לך ולא תהיה/תהיי מעוניינת בקשר?
איזה משפט משקף אותך בכל הקשור לאהבה?
האם אי פעם קנית משהו רק כי למרי-קייט או/ו אשלי יש אותו?
האם אי פעם חיקית את מרי-קייט או אשלי (צבע שיער, בגדים, איפור וכו')?
זה המקום לספר ב- 2-3 משפטים על עצמך, כדי לשבות ברשתך את הצד השני.

Just Anna

New member
אני חדשה פה , אז ננצל את השאלון =P../images/Emo221.gif

איך קוראים לך? אנה
בן או בת? בת
הגיל שלך? 13 וחצי
יש לך תמונה/מצלמת אינטרנט? כנכנכן =P
מאיפה את/ה בארץ? ראשל"צ
פנוי/ה לקשר? לא
איזה מזל את/ה? טלה
מה את/ה אוהבים לעשות בשעות הפנאי? לראות סרטים , מחשב , מוזיקה
כמה זמן בשבוע את/ה גולש/ת בפורום? אוומ , פעם ראשונה פה
צבע עיניים? ירוק
צבע שיער? חום
מעשן/מעשנת? לא
מפריע לך אם הצד השני מעשן/מעשנת? כן
איזה תכונות היית רוצה שתהיינה אצל הצד השני? חמוד , לא חרמן , יפה , דואג
איזה תכונות בצד השני יפריעו לך ולא תהיה/תהיי מעוניינת בקשר? חרמן , ליצן [ יעני מצחיק ]
איזה משפט משקף אותך בכל הקשור לאהבה? אין .
האם אי פעם קנית משהו רק כי למרי-קייט או/ו אשלי יש אותו? לא =P
האם אי פעם חיקית את מרי-קייט או אשלי (צבע שיער, בגדים, איפור וכו')? כן , בגדים XD
זה המקום לספר ב- 2-3 משפטים על עצמך, כדי לשבות ברשתך את הצד השני. אנה , 13 , ראשל"צ . גרושה + 4 , חח לא סתם
אממ אני אוהבת לעצב בפוטושופ , והתאהבתי במו"א אולסון מסרטים שלהם [ וקניתי מלאמלאמלא DVDיז שלהם
] . חוץ מזה כשהייתי קטנה הייתי רואה צער גידול בנות וכל הסדרות האלה שהיו להם ב1998 - 2002 [ עם הבלשיות והכל .. ] וגם את מזל תאומות
הודגש באמצעות מדגישומטיק

mk and ap

New member
אני!

חח איזה כיף שאלון! איך קוראים לך? שקד =] בן או בת? בת הגיל שלך? 16 עוד חודשיים...! יש לך תמונה/מצלמת אינטרנט? ..לא.. מאיפה את/ה בארץ? ת"א פנוי/ה לקשר? לא .. איזה מזל את/ה? גדי מה את/ה אוהבים לעשות בשעות הפנאי? כמה זמן בשבוע את/ה גולש/ת בפורום? 168 שעות.. חחח :) צבע עיניים? ירוק צבע שיער? חום מעשן/מעשנת? לאאא מפריע לך אם הצד השני מעשן/מעשנת? לאאא איזה תכונות היית רוצה שתהיינה אצל הצד השני? אין לי מושג...=\ שאלות מוזרות...חחח סתם איזה תכונות בצד השני יפריעו לך ולא תהיה/תהיי מעוניינת בקשר? איזה משפט משקף אותך בכל הקשור לאהבה? האם אי פעם קנית משהו רק כי למרי-קייט או/ו אשלי יש אותו? מלא, לא זוכרת כרגע האם אי פעם חיקית את מרי-קייט או אשלי (צבע שיער, בגדים, איפור וכו')? כן זה המקום לספר ב- 2-3 משפטים על עצמך, כדי לשבות ברשתך את הצד השני. אני מתה על מרי- קייט ואשלי. מספיק בשבילכם...? חח =]

0rin

New member
../images/Emo210.gif

איך קוראים לך? אiרִין
בן או בת? בת
הגיל שלך? 15 ו-8 חודשים (עוד 4 ואני בת 16
)
יש לך תמונה/מצלמת אינטרנט? יש לי הרבה תמונות וגם מצלמת אינטרנט
מאיפה את/ה בארץ? אני גרה בישוב חמוד שנקרא עתלית והוא ממש קרוב לחיפה
פנוי/ה לקשר? כן
איזה מזל את/ה? דגים
מה את/ה אוהבים לעשות בשעות הפנאי? לצייר, מחשב (משחקים, פורומים ופוטושופ), חברות
כמה זמן בשבוע את/ה גולש/ת בפורום? הרבה
צבע עיניים? חום
צבע שיער? חום בהיר
מעשן/מעשנת? לא
מפריע לך אם הצד השני מעשן/מעשנת? האמת? כן.
איזה תכונות היית רוצה שתהיינה אצל הצד השני? תלוי בבן אדם וההתנהגות שלו
איזה תכונות בצד השני יפריעו לך ולא תהיה/תהיי מעוניינת בקשר? אי נאמנות, זלזול, חוסר הקשה
איזה משפט משקף אותך בכל הקשור לאהבה? לא עולה לי
האם אי פעם קנית משהו רק כי למרי-קייט או/ו אשלי יש אותו? לא
האם אי פעם חיקית את מרי-קייט או אשלי (צבע שיער, בגדים, איפור וכו')? לא, אבל יהיה נחמד לנסות ... זה המקום לספר ב- 2-3 משפטים על עצמך, כדי לשבות ברשתך את הצד השני: בעיקרון זה מוזר לכתוב על עצמי (ונראלי זה גם נכון לגביי אחרים) אבל, למרות הכל, אני נערה סבלנית ומקבלת את כל מעמדות החברה, אני לא שוללת בן אדם לפי המצב שלו כרגע כי מי אני שאשפוט שאני לא יודעת מה באמת עבר עליו, אני אוהבת להנות ולהיות סביב אנשים שאוהבים אותי ..

Brit22k

New member
אנייי ../images/Emo9.gif

איך קוראים לך? קוביי בן או בת? בן הגיל שלך? 15 יש לך תמונה/מצלמת אינטרנט? תמונה
מאיפה את/ה בארץ? ראשון לציון פנוי/ה לקשר? המ...
כן... (?) חח... איזה מזל את/ה? בתולה מה את/ה אוהבים לעשות בשעות הפנאי? לצייר , לגלוש באינטרנט כמה זמן בשבוע את/ה גולש/ת בפורום? כל יום קצת זמן צבע עיניים? חומות
צבע שיער? גם חום
מעשן/מעשנת? לאאאא איכסססס בחיים לא ! אני בכלל לא אוהב את הקטע הזה שילדים מעשנייםםם ...! אני לא אחד מהם ... מפריע לך אם הצד השני מעשן/מעשנת? לא ממש ... שיהיה להם בכיף איזה תכונות היית רוצה שתהיינה אצל הצד השני? חברותי , מצחיק , יודע להקשיב ... איזה תכונות בצד השני יפריעו לך ולא תהיה/תהיי מעוניינת בקשר? אנשים מציקים , משקרים , ועושים דברים מגעילים כלפי מישהו איזה משפט משקף אותך בכל הקשור לאהבה?
המ... לא יודעעע האם אי פעם קנית משהו רק כי למרי-קייט או/ו אשלי יש אותו? לא..
האם אי פעם חיקית את מרי-קייט או אשלי (צבע שיער, בגדים, איפור וכו')? לפעמים תאמת כן עם כל הקטע הזה שהיא הייתה מתלבשת פה זרוק כזה והרבה שכבות זה המקום לספר ב- 2-3 משפטים על עצמך, כדי לשבות ברשתך את הצד השני: אני חברותי , אוהב את החיים , יודע להקשיב לאחרים , בוגר , אוהב לבלות ויאלה אני מדבר כאילו אני יוצא עם מישהי פה לדייט עוד שניה חחח בקיצור : חולה על מרי קייט ! וגם על אשלי
בה ביייייייי

0verpr0tected

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo192.gif ../images/Emo113.gif

איך קוראים לך? שיר
בן או בת? בת
הגיל שלך? 15
יש לך תמונה/מצלמת אינטרנט? יאפפפפפפפ
מאיפה את/ה בארץ? רחובות
פנוי/ה לקשר? כן...לא...כאילו אין לי חבר כרגע
אבל הלב תפוס
_
איזה מזל את/ה? מאזניים
מה את/ה אוהבים לעשות בשעות הפנאי? לשמוע מוזיקה,לרקוד,לשחק טניס,טלויזיה,מחשב........
כמה זמן בשבוע את/ה גולש/ת בפורום? אאממממ כל פעם שיוצא לי להיות במחשב אז אני נכנסת...לא יודעת בדיוק כמה זמן..
צבע עיניים? חום
צבע שיער? שחור
מעשן/מעשנת? לעעעעעעעעעעעעעע
מפריע לך אם הצד השני מעשן/מעשנת? כן,ומאוד!.אני לא מסוגלת לסבול את הריח של זההההה-{
איזה תכונות היית רוצה שתהיינה אצל הצד השני? דואג,אכפתי,חמוד,יפה,מצחיק(אבל לא בהגזמה
),חברותי,נאמן...ועוד כל מיני.
איזה תכונות בצד השני יפריעו לך ולא תהיה/תהיי מעוניינת בקשר? שחצן,צבוע...שקרן וכל זה
איזה משפט משקף אותך בכל הקשור לאהבה? לא ממש עולה לי לראש עכשיו משפט כזה
האם אי פעם קנית משהו רק כי למרי-קייט או/ו אשלי יש אותו? לא...
האם אי פעם חיקית את מרי-קייט או אשלי (צבע שיער, בגדים, איפור וכו')? לא.
זה המקום לספר ב- 2-3 משפטים על עצמך, כדי לשבות ברשתך את הצד השני- שיר-15-ברוטונית-עם אף סולד-רזה-ובעלת דמיון שעובד שעות נוספות. לובשת בעיקר צבעים בהירים, עם סטייה קשה לג'ינסים,לא החלטית בעליל,מצחיקה (או לפחות חושבת שאני מצחיקה),צינית,אוהבת לבלות ולצאת עם חברים,יש אומרים שחמודה(
) יותר בקטע של להקשיב מאשר לדבר,תמיד מוכנה לתת עוד הזדמנות, ובקיצור.... המבט שלה יגרום לך להרגיש מחולל
חחחח רגע רגע
.........מזה שאלון שידוך או משהוא
חחחח

tamar112

New member
עונה

איך קוראים לך? תמר בן או בת? בת הגיל שלך? 16 (מה זה? אני הכי גדולה פה?..לאא..) יש לך תמונה/מצלמת אינטרנט? יאפ...להוסיף ,כאילו? מאיפה את/ה בארץ? מרכז פנוי/ה לקשר? כןן איזה מזל את/ה? אריה-בתולה (כן, כן, אני מיוחדת..) מה את/ה אוהבים לעשות בשעות הפנאי? מחשב, ללכת לבצגות, לשחק (תיאטרון), לשיר כמה זמן בשבוע את/ה גולש/ת בפורום? קצת כל יום יומיים צבע עיניים? חום ירוק צבע שיער? שתני (עכשיו הוא צבוע לקצת יותר כהה. אבל זה צבע שטיפה, כך שהוא ירד בקרוב) מעשן/מעשנת? לא מפריע לך אם הצד השני מעשן/מעשנת? אם זה עלי אז בדרך כלל כן. איזה תכונות היית רוצה שתהיינה אצל הצד השני? סובלנות, אמון, הבנה שלי ושל השטויות והשריטות שלי, כבוד והקשבה לזולת, חוש הומור תהיה תכונה מוערכת למדיי, אהבה. איזה תכונות בצד השני יפריעו לך ולא תהיה/תהיי מעוניינת בקשר? חוסר אמון, שקרנות, אחד שרוצה שירחמו עליו, לא מכבד (תיארתי עכשיו ערס...אני חושבת שכן.) איזה משפט משקף אותך בכל הקשור לאהבה? המממ... האם אי פעם קנית משהו רק כי למרי-קייט או/ו אשלי יש אותו? לא. האם אי פעם חיקית את מרי-קייט או אשלי (צבע שיער, בגדים, איפור וכו')? כן. המון, המון.. זה המקום לספר ב- 2-3 משפטים על עצמך, כדי לשבות ברשתך את הצד השני. היי..אז כמו שאמרתי, אני תמר. אוהבת להקשיב לאנשים, לצחוק, להצליח..אני בוכה מכל שטות, דברים קטנים מרגשים אותי. אוהבת להנות (כמו כולם). חולת אופנה רק לא תמיד קל לי ליישם את זה (לא יכולה להרשות לעצמי לחדש את הגרדרובה כל הזמן..חח). זהו.

tamar112

New member
היכנסו - רוצה להוסיף משהו

הלילה אני טסה עם בית הספר לפולין, מה שאומר שאני לא אהיה פה בשבוע (וקצת...) הקרוב.. תהנו לכם ושמרו על הפורום חי ובועט
see ya!

כייף ../images/Emo68.gif

איך קוראים לך? שאיה
בן או בת? בת
הגיל שלך? 17
יש לך תמונה/מצלמת אינטרנט? לא
מאיפה את/ה בארץ? דרום
פנוי/ה לקשר? ממתי זה הפך לפורום פנויים פנויות? Oם
איזה מזל את/ה? עקרב
מה את/ה אוהבים לעשות בשעות הפנאי? ג'ינג'יות!
כמה זמן בשבוע את/ה גולש/ת בפורום? אה.. שבועיים
צבע עיניים? חום
צבע שיער? חום
מעשן/מעשנת? לא
מפריע לך אם הצד השני מעשן/מעשנת? לא
איזה תכונות היית רוצה שתהיינה אצל הצד השני? ._.;
איזה תכונות בצד השני יפריעו לך ולא תהיה/תהיי מעוניינת בקשר? טימטום. כנראה.
איזה משפט משקף אותך בכל הקשור לאהבה? ~.~;
האם אי פעם קנית משהו רק כי למרי-קייט או/ו אשלי יש אותו? לא
האם אי פעם חיקית את מרי-קייט או אשלי (צבע שיער, בגדים, איפור וכו')? לא
זה המקום לספר ב- 2-3 משפטים על עצמך, כדי לשבות ברשתך את הצד השני. שאי, שחושבת שבאטמן זה קול (ויש לה אובססיה קלה לאריק ברמן ולג'וני דפ)

Hadas202

New member
סמויה ועונהD:

איך קוראים לך? הדס. בן או בת? בת. הגיל שלך? 16 וחודש בדיוק XD יש לך תמונה/מצלמת אינטרנט? שמאלית.
מאיפה את/ה בארץ? קריית גת-ירושלים [בית בק.גת, פנימייה בירושלים]. פנוי/ה לקשר? כן. איזה מזל את/ה? מאזניים. מה את/ה אוהבים לעשות בשעות הפנאי? טלוויזיה, מחשב, מוזיקה, פלאפון...אממ... כמה זמן בשבוע את/ה גולש/ת בפורום? פעם בשבוע, כשאני חוזרת לסופ"ש [תפוז חסום בבויאר! אאררגג] צבע עיניים? חום. צבע שיער? חום צבוע לשחור. מעשן/מעשנת? ל-א! מפריע לך אם הצד השני מעשן/מעשנת? כן. איזה תכונות היית רוצה שתהיינה אצל הצד השני? נראה טוב, מצחיק, לא שופט, אסתטי[!], כמו שכתבו כבר שלא יהיה מ-מ-ש חרמן...אממ זהו בינתיים חח:) איזה תכונות בצד השני יפריעו לך ולא תהיה/תהיי מעוניינת בקשר? חרמן יותר מדי, חוסר טאקט, בוגדניות, יותר מדי קנאה.. איזה משפט משקף אותך בכל הקשור לאהבה? באהבת אמת הרגש אף פעם לא מת! חח סתם אין לי משו מיוחד...\: האם אי פעם קנית משהו רק כי למרי-קייט או/ו אשלי יש אותו? לא. האם אי פעם חיקית את מרי-קייט או אשלי (צבע שיער, בגדים, איפור וכו')? כנ"ל...אבל ממש רציתי לצבוע כמו מרי קייט ביום בניו יורק... זה המקום לספר ב- 2-3 משפטים על עצמך, כדי לשבות ברשתך את הצד השני. הדס, בת 16 במקור מק.גת...אני מתה על התאומות ואני אפילו לא זוכרת מאיזה גיל D: ... לומדת בבויאר בפנימייה, מתופפת, ועד היום הייתי סמויה בפורום...אממ..זהו?

למעלה