שרשור הכרות!!

שרשור הכרות!!../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif../images/Emo38.gif

שם: גיל(לא חייב): מיקום(לא חייב): סדרה אוסטרלית אהובה במיוחד: תחביבים: משהו על עצמך: זהו

FreshF5

New member
ראשונה!!!

שם: פראש פייב גיל: 26 בדצמבר מיקום: דרום סדרות אוסטרליות אהובות או חביבות: "תיכון הלבבות השבורים", "בנות מקלאוד" בעונות 1-4, "קרוב רחוק", "הדרך לאהוב". תחביבים: מחשב, מוסיקה (קשורה לנגן), ספרים כשיוצא, מודעות עצמי, מכון כושר. משהו על עצמי: אוהבת לגלות בעצמי מיום ליום את ההבנה, הסובלנות והקבלה לאחר והשונה + בעלת ראיה אופטימית וחיובית לחיים.

קסםkesem

New member
עונה

שם:קסם גיל(לא חייב):15 סדרה אוסטרלית אהובה במיוחד:מלאכים בלבן,בנות מקלאוד תחביבים:רכיבה על סוסים,ספורט אתגרי(צניחה חופשית,סנפלינג וכו') משהו על עצמך:אני אוהבת את הטבע וחיות יש לי שני סוסים,כלב,שני חתולות והרבה הרבה דגים. קצת על הידע שלי בטלויזיה האוסטרלית: אני לא ממש יודעת הרבה על קרוב רחוק ואני יודעת שכאן יש הרבה חובבים של קרוב רחוק אז אני מקווה לילמוד מכם
אך במלאכים בלבן אני ממש שולטת נ.ב. כל הכבוד על היוזמה

lereran

New member
אני

שם: מוריע גיל(לא חייב): 17 מיקום(לא חייב): י-ם סדרה אוסטרלית אהובה במיוחד: מלאכים בלבן- אול סיינטס תחביבים: לרכב על סוסים כמובן!!! משהו על עצמך: ממ אני רוכבת בחוות אמיר על הסוס הכי חתיך בארץ!

אני

שם: רחלי גיל(לא חייב): 17.5 מיקום(לא חייב): נהריה סדרה אוסטרלית אהובה במיוחד:בנות מקלאוד,מלאכים בלבן, תיכון בלו ווטר תחביבים: קריאה, לשמוע מוזיקה והרבה הרבה שעות מול הטלויזיה משהו על עצמך: החלום שלי זה ללמוד רכיבה על סוסים

קסםkesem

New member
רחלי דווקא בנהריה

נורא קל להגשים את החלום שלך פשוט תבררי על חוות ותראי אם את בכלל אוהבת את זה כזה מחויבות גדולה אנ חושבת שמוריה תסכים איתי זה רכיבה יומית של 4 שעות ביום בערך אבל זה מאוד מהנה אם תרצי שאני יעזור לך למצוא חוות באזור תשלחי לי מסר

SupeRonit

New member
../images/Emo41.gifעל סוסים ובנות מקלאוד../images/Emo41.gifסיפור נחמד../images/Emo124.gif

אתמול הלכתי עם אבי לטייל ליד הבית ומסתבר שמעבר לכביש יש לנו מרחבים עצומים ובמרכזם שוכנת חווה (!!) אז טיילנו בין הסוסים......
ברחנו מכלבי השמירה (הזכיר לי את רוי ושאר הכלבים בסדרה
) והכי היה יפה לצפות בכל הירוק הזה פתאום בתוך העיר אבל כל כך שונה מהנוף לו אני רגילה
והרגשתי כמו בסדרה

קסםkesem

New member
נחמד ביותר

היות שאני צפוניקית ואני לא גרה בעיר אז יש לי מרחבים עצומים לרכב עם הסוס שלי כל יום אני מרגישה ככה ביחו עכשיו כשאני גם עושה פעולות של חווה ממש כמו בבנות מקלוד המלצה בשבילכם זאת ההרגשה היא כיפית שיש מאוד מומלתץ לכם למצוא אזור כזה ולחיות קצת בסטייל מקלאודי

neighbours

New member
שמח על פתיחת הפורום

שם: אלעד מיקום:חולון סדרה אוסטרלית אהובה: שכנים,ובית והלאה.

עונה

שם:שירה גיל(לא חייב): 11 מיקום(לא חייב):X סדרה אוסטרלית אהובה במיוחד: הגיבורים של הולי , ווטר בלו תחביבים: לכתוב, לעצב, לבנות אתרים, לרקוד משהו על עצמך: X

SupeRonit

New member
באתי מהקומונה המתחרה../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

קסם......I
U
21.5
ראשון לציון
"קרוב רחוק"
מנהלת קומונת סדרות אוסטרליות פה בפרדס

nimix

New member
מתחרים? ../images/Emo188.gif

שם: נימרוד גיל(לא חייב): 26 מיקום(לא חייב): אשקלון סדרה אוסטרלית אהובה במיוחד: קרוב רחוק !! תחביבים: לנגן ( אורגן נייד), לדבר הרבה, מחשבים, מוזיקה (!) משהו על עצמך: הייתי רוצה לרכב על סוסים אבל שום דבר קרוב ל...איזור הנידח הזה .. אה ואני אוהב שפות !

קסםkesem

New member
גם אני באתי מהקומונה המתחרה!

אבל אני מקווה שזה לא יהיה תחרות אלה שכל מה שהיה בקומונה יהיה כאן רק עם יותר אנשים ויותר גדול ואם אי אפשר ככה אז לפחות יחסים משותפים לא תחרות

עונה:

שם:צליל גיל(לא חייב):16 מיקום(לא חייב):אזור הקסאמים סדרה אוסטרלית אהובה במיוחד:קרוב רחוק תחביבים:לרקוד, לישון..כמו כולם נו
משהו על עצמך:מממ..הסדרה האוסטרלית היחידה שאני רואה זה "קרוב רחוק"...

2ניצי

New member
עונה

שם:ניצן גיל(לא חייב):16.5 במרץ אני יהיה 17 מיקום(לא חייב):דרום סדרה אוסטרלית אהובה במיוחד: אני אוהבת בנות מקלאוד ,מלאכים בלבן תחביבים:לישון,מחשב משהו על עצמך: אני ביישנית

nimix

New member
סוף סוף

עוד אנשים מהדרום :) ואני מבין אותך לגבי הקסאמים ... וניצן - הגם את דגים? :)

למעלה