שרשור הכרות

Orush the Best

New member
שרשור הכרות../images/Emo256.gif

שם: גיל: איזור בארץ: דמות אהובה: עונה מועדפת:

Orush the Best

New member
../images/Emo183.gif

שם: אור גיל: 17 איזור בארץ: מרכז דמות אהובה: דיימון קרוליין וטיילר עונה מועדפת: בינתיים 2

עונה../images/Emo210.gif

שם:שרונה גיל:24 איזור בארץ: מרכז דמות אהובה: קת'רין עונה מועדפת:2

noam239

New member
../images/Emo113.gifעונה../images/Emo182.gif

שם:נעם גיל:23 איזור בארץ: מרכז דמות אהובה: קתרין טיילר וקרולין :) עונה מועדפת: 3!

jasika siton

New member
../images/Emo156.gif

שם: ג'סיקה גיל: 19 איזור בארץ: בקעת אונו דמות אהובה: דיימון וקתרין עונה מועדפת: בנתיים 2

me too ../images/Emo13.gif

שם:שיר גיל:21 איזור בארץ:צפון דמות אהובה:כרגע סטפן אבל זה נע בינו לבין דימון (כן אני נדושה...תסקלו אותי) עונה מועדפת: הראשונה סחפה אותי...גם החדשה טובה אבל בראשונה המשכתי לחשוב על הפרקים ימים אחרי היא גם באה בתקופה שהייתי צריכה מפלט...

00נטע00

New member
היי../images/Emo13.gif

שם: נטע גיל: 21 איזור בארץ: ירושלים דמות אהובה: אלנה..(עם סטפן-אני לא רוצה שהיא תהיה עם דיימון!!) עונה מועדפת: העונה הראשונה,למרות שהשלישית התחילה מעולה,וגם השנייה מצויינת..אממ לא ממש סגורה על זה..

hodaya0r

New member
זאת liron98 אבל עם כינוי אחר...

התגובות המעטות שלי עד עכשיו היו מכינוי של בת דודה (לירון) כי לא היה לי כוח להחליף כל פעם.... אבל אם כבר שרשור היכרות, אז כבר
שם: הודיה גיל: 19 איזור בארץ: ירושלים דמות אהובה: דיימון
קתרין עונה מועדפת: כולן!

Dankii

New member
היי (:) -אני חדשה פה

שם:דניאלה גיל:15(וואו אני מרגישה קטנה חח) איזור בארץ:מרכז דמות אהובה:קלאוס דיימון ואלנה עונה מועדפת:2 :)

Ayelet 363

New member
עונה

שם: איילת גיל: 19 איזור בארץ: חיפה דמות אהובה: אלנה עונה מועדפת: בקושי ראיתי מעונה 3
. בינתיים 1.

אניD:

שם: הדר גיל: 17.8 איזור בארץ: י-ם דמות אהובה: די הרבה, אבל נלך על כמה עקריים- ג'רמי, סטפן המרטש[ כי הוא גם מרטש וגם יש לו לב], דיימון, אלנה, וקתרין. עונה מועדפת: זה די קשה, אבל אני אגיד שהעונה הראשונה פשוט מעולה, והעונה השלישית אומנם רק התחילה, אבל היא כל כך מפתיעה לטובה! :) וחייבת להוסיף- דמות פחות אהובה- רבקה. היא פשוט מעצבנת אותי. נקודה.

SharoNofit

New member
סופסוף יש פה שירשור הכרות!!

שם: נופית גיל: 22 איזור בארץ: בית שמש דמות אהובה: קתרין עונה מועדפת: 2 ועכשו גם 3

MY LAMPARD

New member
הלוווווו

שם : שלי גיל : 18 איזור בארץ : מרכז דמות אהובה : סטפן+דיימון+קלאוס עונה מועדפת : 3 ? הם משתפרים מעונה לעונה ומפרק לפרק..דבר נדיר בסדרות :)

lady blah blah

New member
עונה :)

שם: אור גיל: 16 איזור בארץ: חיפה דמות אהובה: קלאוס דיימון וקת'רין עונה מועדפת: כרגע, הראשונה כי היא הכי נוסטלגית.. אבל כל העונות מדהימות ואני ממש אוהבת את מה שקורה עכשיו בעונה השלישית <a target=_blank rel=nofollow>http://www.timg.co.il/tapuzForum/images/Emo13.gif>

MAAYANAH

New member
גם עונה

שם: מעיין גיל:23 אזור:קריות דמות אהובה: קלאוס.. אלא מה?!?!? הוא הכי מעניין וכמו שהוא ערפד "מקורי" גם הדמות שלו מאוד מקורית, לא כמו סטפן (אנג'ל מבאפי) או דיימון (ספייק) או כל מיני כאלה שמזכירים את האגדות. עונה אהובה: כרגע אף אחת מהן. אבל ה-3 בינתיים עושה רושם טוב. אני לא מאמינה שעברו 3 עונות בקושי יש התקדמות בסדרה.

Karina85

New member
...

שם: קארין גיל: 25 דמות אהובה: דיימון/קת'רין/קלאוס עונה מועדפת: בינתיים 3...

לאוני97

New member
עונה :)

שם: לאוני גיל: 14 איזור: מרכז דמות אהובה: דיימון וטיילור (; עונה מועדפת : השלישית .. ואני חדשה פה בפורום , ומרגישה הכי קטנטונת פה

למעלה