שרשור הכרות

שרשור הכרות../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif

אוקיי..ככה: שם: גיל: עיר: שחקן אהוב: מתי ראיתם את ההצגה: מי היה בתפקיד מרי לו?: מי היה בתפקיד גבריאל?: ואיזה קטע הכי אהבתם??:

אני../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif

שם:קרן גיל:14 שחקן אהוב: מיכל אמדורסקי מתי ראיתם את ההצגה?: ב14.7(מתי שאביטל היתה!) מי היה בתפקיד מרי לו?:אביטל מי היה בתפקיד גבריאל:אמיר
קטע שהכי אהבתי..דיי קשה
..הכל..אבל בעיקר את הקטע שמצאו את הצוואה של אבא של גבריאל! וההתחלה שאמיר שר
והחתונה של..שכחתי את השם!

nir p1

New member
שלום!

שם: ניר גיל: 15 עיר: אף אחד לא שמע על המקום הזה ואף אחד לא מכיר אותו אז זה לא כל כך יעזור... שחקן אהוב: אילנה אביטל (היא כל כך מוכשרת!) מתי ראיתם את ההצגה: אני לא זוכר כל כך תאריכים...=\ מי היה בתפקיד מרי לו: מיכל,יעל,אביטל מי היה בתפקיד גבריאל: אמיר,גיא ואיזה קטע הכי אהבתם: את הקטע שבו קלרה שורפת את עצמה במועדון, איזה ביצוע של שיר! מרגש! ויש לי תיקון ההופעה שבה הופיעה אביטל במקום יעל הייתה בתאריך 13.07.2004 אולי גם הייתה הופעה ב14 אבל אני יודע על הופעה ב13 (הייתי ב13)

aMiRi GiRl

New member
שרשור הכרות

שם: סיגלית גיל: 15 עיר: יישוב, אלפי מנשה , סוף העולם ימינה ;) שחקן אהוב: אמיר פיי גוטמן מתי ראיתם את ההצגה: 17.8.02 , .13.7.04 , 11.8.04 בקרוב-3.9.04 מי היה בתפקיד מרי לו?: יבז, מיכלי, ואביטל ליבני-בתפקיד חד פעמי בתור מרי לו , ואני הולכת לעוד הצגה על מיכלי. ~מיכלי הכי טובה!~ מי היה בתפקיד גבריאל?: רק אמיר פיי גוטמן!! אני מתה עליו!!! ואיזה קטע הכי אהבתם??: אהבתי הכי את הקטע שגבריאל שר את מרילו! ואת שאר הסולואים שלו!

../images/Emo24.gif

שם: יערה גיל: 17 מקום מגורים: חסוי חח סתם ליד מורש..
שחקנית אהובה: אילנה אביטל הדיווה
אני רואה את ההצגה פעם בחודש ככה שאני לא מתיחסת כבר לתאריכים..
הייתי בהצגה בערך 18 פעמים חחח אין לי מושג כמה..
מי שהייתה בתפקיד מרילו: פעם ראשונה מיכל, אח"כ יב"ז, מיכל, יב"ז, מיכל יב"ז.....חחח...
בתפקיד גבריאל: אמיר אמיר אמיר אמיר אמיר.....וגיא ראיתי פעם אחת
הקטע שאני הכי אוהבת?!..טוב יש כמה: אלה סינדרלה, דם חם {עם המיטה..ושניה לפני שהיא מורידה את השמלה ונשארת עם קומבניזון יש קטע שריקרדו אומר לה-לקלרה- "זה נהר קלרה"-זה בין הקטעים האהובים עלי וגם ככה הכינוי שלי פה..}, האוהבים הצעירים, שאלה שרה לגבריאל "גבריאל" והקטע הכובש מכל הוא שגבריאל מוצא בסוף ההצגה את הסקט של מרה ומתחיל לשיר "תמיד אותו חלום, חלום בשם מרה-לו" חח.. ויש עוד כמה..חיחי..
**מרה כפרה עלייך**

LOVEאמיר

New member
../images/Emo108.gifאני:

שם: שרית עיר:חסוי... שחקן אהוב:
אמיר פיי גוטמן
(כאילו דה..
) מתי ראיתם את ההצגה? בתאריך-13.7.04 (התאריך שאני בחיים לא אשכח
היום שבו פגשתי את אהובי בפעם הראשונה בחיי
) מי היה בתפקיד מרי לו? אביטל לבני החמודה!
מי היה בתפקיד גבריאל? אמיר פיי גוטמן
(נו ברור, אם הוא לא היה, לא הייתי באה...
) איזה קטע הכי אהבתם? אני אהבתי 3 קטעים: 1. שאבא של גבריאל נפטר, ואז גבריאל היה נורא עצוב ובדיכאון כזה... היה בא לי לחבק אותו באותו רגע... זה כ"כ ריגש אותי...
2. שאלה שרה לגבריאל את השיר: "גבריאל" מתחת לחלון לפני שהם יצאו ביחד למועדון, וגבריאל בינתיים התלבש והיה בלי חולצה...
3. שקלרה שרפה את מועדון הדיסקו (והקולנוע לשעבר של גבריאל) זה היה קטע מגניב כזה עם כל העשן והתופים... מדהים
ו... זהו

mary lou

New member
הנני כאן...

ככה מתחילים בלעדי
טוף אז למי ש(עדיין...) לא מכיר... אני יעל
בת 15 וחצי משהם... אבל מילא אתם לא יודעים איפה זה
שחקן אהוב: שחקנית ליתר דיוק, אביטל לבני המ-ד-ה-י-מ-ה מתי ראיתי
... נאמ... הרבה פעמים
מי הייתה מרילו
יעל, מיכל ואביטל. כאילו ראיתי את כולן... מי היה גבריאל
אמיר, גיא... כמדומני גם זה כולם :p איזה קטע הכי אהבתי
השיר
גבריאל|
ובכלל כל קטע עם אביטל...

m o r s h

New member
הכרות אוו שלום:)

שם: מור גיל: 16 עיר: בית אלעזרי (חור נידח ליד רחובות) שחקן אהוב: כוולם מתי ראיתם את ההצגה: מתי לא חח פעם בחודש פעם ראשונה 13/5/02 מי היה בתפקיד מרי לו?: יעל, מיכל מי היה בתפקיד גבריאל?: אמיר, גיא ואיזה קטע הכי אהבתם??: המראה מה עכשיו, פרחה, אני לא יכולה בלעדייך מיכי, מרהלו, כמו בסרטים.

Mary Mindland

New member
שלום !

שם - יניב גיל - על הסף של 26 שחקן אהוב - 3 ניחושים .... עם רמז בצד >>>>>>>>>>>>> מתי ראיתי את ההצגה - לפני בערך 3 שבועות ועדיין זכור לי הבית שמלמלתי אחרי זה... Feuer (Feuer) brennt nicht nur im Kamin Feuer (Feuer) brennt doch auch in mir drin Und es wird heißer und heißer durch deine Liebe מיכל אמדרוסקי הייתה מרילו גבריאל היה גיא זוארץ איזה קטע הכי אהבתי - את הקטע שהיה בחוץ חצי שעה לפני

למעלה