שרשור הכרות

pilot promo

New member
שרשור הכרות

ונעשה את קצר: שם: מין: (ואני רוצה לראות אחד שיעז לרשום:"כן,הרבה") גיל: מקום מגורים: תחביב: הדבר שהכי שנוא עליכם: מאכל שאתם אוהבים: מאכל שאתם לא אוהבים: 2 סדרות אחרות שאתם אוהבים: 2 פורומים אחרים שאתכם כותבים בהם בקביעות: ספויילרים(לגבי אחים ואחיות) כן או לא?: וכרגיל לסיום-תמונה(איזו שתרצו):

pilot promo

New member
עונה:

שם:ים מין:זכר גיל:15 מקום מגורים:ירושלים תחביב:כרגע-ג'אגלינג וצילום הדבר שהכי שנוא עליכם:הייתי רושם משהו עמוק אבל אני עדיין בכיתה י' אז מותר לי-מתמטיקה!!! מאכל שאתם אוהבים:סלט-מכל הסוגים(חוץ מעם דגים ובשר-אני צמחוני) מאכל שאתם לא אוהבים:חצילים,קישואים,קטניות מכל סוג,תירס,במיה,מאפים מתוקים-אני די בררן באוכל 2 סדרות אחרות שאתם אוהבים:מכושפות והאוס 2 פורומים אחרים שאתכם כותבים בהם בקביעות:מכושפות וגיבורים(בערך) ספויילרים(לגבי אחים ואחיות)כן או לא?:כן וכרגיל לסיום-תמונה(איזו שתרצו):-אני לא יכול להעלות תמונות... (קדימה אנשים-לענות...)

Lee1392

New member
../images/Emo45.gif צילום וצמחונות!

adi love noa

New member
עונה:)

שם:עדי מין:נקבה גיל:17.7 מקום מגורים:דרום הארץ תחביב:ריקוד,קריאה הדבר שהכי שנוא עליכם:לקום מוקדם מאכל שאתם אוהבים:צ'יפס מאכל שאתם לא אוהבים:ספגטי
2 סדרות אחרות שאתם אוהבים:רק שתיים?חברים,יריחו 2 פורומים אחרים שאתכם כותבים בהם בקביעות:חברים וג'ואי,הוט3 ספויילרים(לגבי אחים ואחיות) כן או לא?:
וכרגיל לסיום-תמונה(איזו שתרצו):

YaEl 15

New member
עונה.

שם: יעל מין: נקבה גיל: 15 וכמה חודשים
מקום מגורים: מרכז תחביב: אממ.. הדבר שהכי שנוא עליכם: מתמטיקה, ואנשים מסוג מסויים.. מאכל שאתם אוהבים: (כמעט) כל סוגי הבשר. מאכל שאתם לא אוהבים: אהה..נגיד חסה, אבל יש הרבה.. 2 סדרות אחרות שאתם אוהבים: האוס
ו... יש הרבה אממ.. "בוסטון ליגל". 2 פורומים אחרים שאתם כותבים בהם בקביעות: "האוס", "הוט3" ספויילרים(לגבי אחים ואחיות) כן או לא?: אני לא קוראת, אבל תהנו.. וכרגיל לסיום-תמונה(איזו שתרצו): בהתאם לנסיבות --->>

blur2

New member
הגיע הזמן שנכיר ../images/Emo13.gif

שם: דין מין:
גיל: 20 מקום מגורים: חיפה תחביב: לישון הדבר שהכי שנוא עליכם: לקום בבוקר. מאכל שאתם אוהבים: הממ... צ'יפס? (can't go wrong with that! lol) מאכל שאתם לא אוהבים: שוקולד :-\ 2 סדרות אחרות שאתם אוהבים: כרגע: טרבלר, ד"ר הו 2 פורומים אחרים שאתכם כותבים בהם בקביעות: הממ..
ספויילרים(לגבי אחים ואחיות) כן או לא?: i don't mind... (כל עוד יש סמל של
חחח! אני כזה מנהל
) כרגיל לסיום-תמונה(איזו שתרצו):

YaEl 15

New member
אתה לא אוהב שוקולד? ../images/Emo2.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo211.gif

blur2

New member
שוקולד איז סו אובררייטד ../images/Emo11.gif

אם כבר שוקולד אז שוקולד לבן, כל השאר ממש לא משהו
אבל אני לא רוצה להשמע גזען

YaEl 15

New member
חח.. ממש לא אובררייטד !! שוקולד זו אומנות !

ואני מסכימה איתך, גם אני אוהבת שוקולד לבן
אבל אני אוהבת גם מריר... הכי פחות - חלב. איך אתה יכול אפילו לאמר את זה? מה עם הקינדר? הפסק זמן? הטוויקס? איפה היינו היום בלעדיהם ?

A Radcliffe

New member
*מתה*../images/Emo129.gif

שם:מיצ מין:
הדבר שהכי שנוא עליכם:שרירים תפוסים מאכל שאתם אוהבים: ספגטי מאכל שאתם לא אוהבים:חצילים 2 סדרות אחרות שאתם אוהבים:סאקורה, חברים 2 פורומים אחרים שאתכם כותבים בהם בקביעות: אין. אני לא כותבת בקביעות בשום פורום, אבל בעקרון הארי פוטר הספר ספויילרים(לגבי אחים ואחיות) כן או לא?:לא

A Radcliffe

New member
משעשע?../images/Emo2.gif../images/Emo129.gif

כל שנייה הייתי בטוחה שהוא מת -.-

Aviyush

New member
אני עונה :]

שם: אביה מין: נקבה גיל: 16 מקום מגורים: ת"א תחביב: סרטים, צילום, חברות, משפחה ומוזיקה (לשמוע לא לנגן) הדבר שהכי שנוא עליכם: אנשים שמלאים בעצמם וגנבים מאכל שאתם אוהבים: שוקולד מאכל שאתם לא אוהבים: בשר 2 סדרות אחרות שאתם אוהבים: חברים
עקרות בית נואשות
2 פורומים אחרים שאתכם כותבים בהם בקביעות: עולם הבידור והזוהר, אופנה ספויילרים(לגבי אחים ואחיות) כן או לא?: לאלא! וכרגיל לסיום-תמונה(איזו שתרצו): אני צילמתי:)

S m e l l y Cat

New member
לא הייתי פה הרבה זמן.

חשבתי שהפורום הזה במועדפים שלי הממ כנראה שלא שם: אריאל מין: (ואני רוצה לראות אחד שיעז לרשום:"כן,הרבה") נקבה גיל: 16 תחביב: מוזיקה,ציור הדבר שהכי שנוא עליכם: יש כלכך הרבה דברים! מאכל שאתם אוהבים: בננה מאכל שאתם לא אוהבים: שקשוקה 2 סדרות אחרות שאתם אוהבים: חברים,עמוק באדמה 2 פורומים אחרים שאתכם כותבים בהם בקביעות: חברים ספויילרים(לגבי אחים ואחיות) כן או לא?: לעולם לא וכרגיל לסיום-תמונה(איזו שתרצו):

Lee1392

New member
אני ../images/Emo3.gif

שם: לי
מקום מגורים: גבעת שמואל
תחביב: ציור,לטייל,מוזיקה,לשחות\לצלול,טלוויזיה וחברים
הדבר שהכי שנוא עליכם: מתמטיקה!! מאכל שאתם אוהבים:סלט ופיצה
מאכל שאתם לא אוהבים:בשר ודגים
2 סדרות אחרות שאתם אוהבים: CSI
!!!!!!!!!! ואינויאשה!!!
2 פורומים אחרים שאתכם כותבים בהם בקביעות:CSI,אחים ואחיות
ספויילרים(לגבי אחים ואחיות) כן או לא?: תלוי..אבל תשימו
לפני
וכרגיל לסיום-תמונה(איזו שתרצו): חתיך!!!!!
שאני לא אתעלף בסוף!! ~~

Gummy Bears

New member
אפשר לנצל את זה כדי להצטרף?D:

שם: נאמא, נעים מאוד.|לחיצת יד וירטואלית| מין:
. גיל: ארבעשרה. מקום מגורים: טיזלנאבילנד, להלן ארץ השושואיסטים.
תחביב: מוזיקה, אקרובטיקה וכתיבה. הדבר שהכי שנוא עליכם: פחד. מאכל שאתם אוהבים: שוקולד
, תחי המקוריות! מאכל שאתם לא אוהבים: רגלי צפרדעים.
2 סדרות אחרות שאתם אוהבים: CSI, קרוב לבית, הפיג'מות. (שלוש, צלבוני). 2 פורומים אחרים שאתכם כותבים בהם בקביעות: הארי פוטר - הספר (160), פסנתר ופסנתרנים (244). ספויילרים(לגבי אחים ואחיות) כן או לא?: לא, סימן קריאה! וכרגיל לסיום-תמונה(איזו שתרצו):

למעלה