שרשור הכרות...

שרשור הכרות...

כי שמתי לב שטיפטיפה יבש פה...וצריך להעיר ת'מקום למרות שהפורום הוא נוער מקשיב לנוע..אפאחד פה לא מדבררר אז החלטתי לקחת יוזמה קטנה..ולעשות משהו נחמד. נראה מי יהיה האמיץ בשביל לענות על כ-ל השאלות ומי לא רוצה לענות על שאלה מסויימת שפשוט יעשה -צונזר- לייד השאלה.
שם: תאריך לידה: מזל: שפות שאת מדברת: בנאדם של לילה או יום? רגיש לדגדוגים? מאמין באלוהים? יש לך כינויים נוספים באינטרנט? יש לך גשר? יש לך משקפיים/עדשות מגע? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר/חברה/קראש? קראש כזה? דברים אהובים: המקום האהוב לחופשה: פרי אהוב: ממתק אהוב: מגזין: חודש אהוב: חיה אהובה: תחנת רדיו: דיסק אהוב: ארץ: רעש: טעם: רגש: אקססוריז אהוב: -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? רבת עם חבר? בכית? צחקת? גרמת למישהו לצחוק? קנית משהו? הסתפרת? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? -האם אי פעם:- השתמשת בסמים? דיברת עם מסומם? אכלת קופסא שלמה של אוריאוס? נזרקת ע"י מישהו? נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? נישקת מישהו? התנשקת צרפתית? ראית את מגדל אייפל? עישנת? שתית אלכוהול? ביקרת בארץ אחרת? טסת? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? שיחקת בברביות? נשארת ער כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה שלך כדי לגרום לחדר להראות מסודר? שברת עצם? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? היית בבית חולים (לא ביקור)? עשו לך תפרים? יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? שיקרת? נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים חוץ מאכילה? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? רצית להרוג מישהו? נפלת מכיסא? הלכת מכות? - בעד/נגד - סמים- סיגריות- אלכוהול- הומואים/לסביות- תוכנית ההתנתקות- סקס בגיל צעיר- מוזיקת פופ - אכילת בשר - -האם אי פעם..:- התנשקת עם בן מינך? הגשת מבחן ריק? נתפסת בגין עבירה פלילית? התאהבת בחברה של החבר הכי טוב שלך? בגדת באמון של מישהו? בגדו באמון שלך? רצית/ניסית להתאבד? עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? -כמה...:- שנים את/ה חי/ה? בתים עברת? פעמים השתכרת עד אובדן חושים? פעמים נשבר לך הלב? שברת לאחרים את הלב? פעמים התאהבת באמת? -מה עדיף:- ניו יורק או פריז? בנים או בנות? נשיקה או חיבוק? חמוץ או מתוק? חנוכה או פורים? אש או מים? ישראל או חו"ל? חורף או קיץ? -דברים אהובים:- מספר: צבע: שפה: סרט: ספר: סדרה: שיר: שחקן כדורגל: קבוצת כדורגל: -אסוציאציות:- דתיים - בית ספר- ערפאת - אהבה - בגידה - מוות - מתנחלים - ורוד - חול - ים- -מי/מה האחרון:- סרט שראית? שיר ששמעת? הפעם האחרונה שבכית? הפעם האחרונה שצחקת? מישהו שאמרת לו "אני אוהב אותך"? החלום האחרון שלך?
תהנו

תשובות..

שם: לירן תאריך לידה: 14.3.1993 מזל: דגים שפות שאת מדברת: עברית,אנגלית,ושטויות בנאדם של לילה או יום? לילה רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? לא..כ" כ"כ לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא ממש יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן,שניהם מה הדבר הכי חשוב לך? אנשים יש חבר/חברה/קראש? ממ לא,לא מש דברים אהובים: המקום האהוב לחופשה: לונדון פרי אהוב: מנגו ממתק אהוב: מסטיק מגזין: אין חודש אהוב: חודש שקר בו וירד הרבה גשם. חיה אהובה: כלב תחנת רדיו: מישו עדיין מקשיב לרדיו? דיסק אהוב: אין,כולם טובים ארץ: ישראל רעש: מוזיקה טעם: מתוק רגש: לפעמים עדיך בלי אקססוריז אהוב: צמידים,שרשרת. -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית?לא חיבקת מישהו? לא רבת עם חבר? לא בכית? כן צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק?כן קנית משהו? לא הסתפרת? לא הרגשת טיפש? כן,תמיד דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן -האם אי פעם:- השתמשת בסמים? לא דיברת עם מסומם? כן אכלת קופסא שלמה של אוריאוס? לא נזרקת ע"י מישהו? לא נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן ראית את מגדל אייפל? לא עישנת? כן שתית אלכוהול? כן ביקרת בארץ אחרת? כן טסת? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא שיחקת בברביות? ממ בגיל 4 נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה שלך כדי לגרום לחדר להראות מסודר? כן,תמיד. שברת עצם? לא דיברת בשיעור?כןן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא ביקור)? כן עשו לך תפרים? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? כן שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כןןן השתמשת באוכל לצרכים אחרים חוץ מאכילה? כן,לזרוק על אחרים שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כנראה שכן,לא בטוחה רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכיסא? כן הלכת מכות? חחח כן - בעד/נגד - סמים- נגד סיגריות- כל אחד וההחלטות שלו, אבל בתאכלס נגד אלכוהול- בעד הומואים/לסביות- בעדד וגם בעד דו-מיניות (כמוני) תוכנית ההתנתקות- בחיית טוקטוק עזוב אותי סקס בגיל צעיר- כל אחד וההחלטות שלו מוזיקת פופ - נ ג ד אכילת בשר - בעד,נגד,מעורבב -האם אי פעם..:- התנשקת עם בן מינך? כן הגשת מבחן ריק? חצי ריק נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחברה של החבר הכי טוב שלך? לא בגדת באמון של מישהו? אני מקווה שלא בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? כן עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? לא -כמה...:- שנים את/ה חי/ה? 16 בתים עברת? 1 פעמים השתכרת עד אובדן חושים? 2 פעמים נשבר לך הלב? 0 שברת לאחרים את הלב?ממ אמרו לי שהרבה. פעמים התאהבת באמת? 0 -מה עדיף:- ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? שניהם נשיקה או חיבוק?חיבוק .. וגם נשיקה. חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? חורף -דברים אהובים:- מספר: 5 צבע: אדום שפה: אנגלית סרט: יש הרבה ספר: דובדבן-מרי קאר סדרה: יש הרבה שיר: Papa Roach - Scars שחקן כדורגל: אין קבוצת כדורגל: אין -אסוציאציות:- דתיים - פינגוינים בית ספר- 5 סמסטרים טו גו ערפאת - כיתה ג' אהבה - מה זה? בגידה - פחד מוות - כאב מתנחלים - אה? ורוד - פקאצה חול - ים ים- גלים -מי/מה האחרון:- סרט שראית? מהיטר ועצבני 4 שיר ששמעת? Papa Roach - Forever הפעם האחרונה שבכית? היום בבוקר הפעם האחרונה שצחקת? ממ לפני יומיים צחקתי באמת מישהו שאמרת לו "אני אוהב אותך"? מעולם לא אמרתי למישהו "אני אוהבת אותך" החלום האחרון שלך? לא זוכרת

tahar12

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

שם:טהר תאריך לידה: 28.12.1996 מזל:גדי שפות שאת מדברת: עברית, אני לא ממש טובה באנגלית אם אומרים את זה במילים יפות. בנאדם של לילה או יום?יום רגישה לדגדוגים?מאוד מאמין באלוהים? קצט כזה. לא מאמינה כ"כ אבל קצט.... יש לך כינויים נוספים באינטרנט?לא יש לך גשר?יהיה לי בעוד איזה חצי שנה יש לך משקפיים/עדשות מגע?לא כאילו כן אבל אני לא מרכיבה אותם... מה הדבר הכי חשוב לך?אמון יש חבר/חברה/קראש? קראש כזה? אין חבר אבל אולי בקרוב יהיה... דברים אהובים: המקום האהוב לחופשה:שוויץ פרי אהוב:אבטיח ותפוז ממתק אהוב:שוקולד מריר מגזין: מעריב לנוער חודש אהוב:דצמבר חיה אהובה:סוס תחנת רדיו:גלגלצ דיסק אהוב:לא שומעת דיסקים אני שומעת רדיו או רואה קליפים.... ארץ:שוויץ וישראל כי בכל זאת אין כמו הבית... רעש:אני אוהבת רעש כי אז אני לא מגיעה למצב שמדברים עלי טעם:מר/מתוק רגש:שמחה -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו?לא רבת עם חבר? גם לא בכית? קצת אבל זה היה כי רבתי עם חברה טובה שלי צחקת?כן גרמת למישהו לצחוק?כן קנית משהו?לא הסתפרת?לא הרגשת טיפשה?לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב?לא התגעגעת למישהו?כן -האם אי פעם:- השתמשת בסמים?לא!ולא אשתמש בחיים! דיברת עם מסומם?צוחקים? יש לי שכנים שהבן שלהם מסומם! אכלת קופסא שלמה של אוריאוס?לא נזרקת ע"י מישהו?כן נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך?זה לא כאילו שבחור שבו אני גרה יש מה לעשות חוץ מללכת לחברות אבל אני אישית מעדיפה להישאר במיטה ביום החופש המאושר הזה שאין איש שאוהב אותו יותר מימני... היית מאוהבת? כן נישקת מישהו? רק בלחי זאת לא אשמתי שהוא סובב את הראש! וזה היה באמת או חובה! התנשקת צרפתית?לא ואין לי תיכנונים כאלה לזמן הקרוב ראית את מגדל אייפל? לא
עישנת? ממש רק אני.... שתית אלכוהול? אם יין נחשב אז כן ביקרת בארץ אחרת?כן טסת?כן הייתה לך תאונת דרכים?לא רכבת על פיל?לא ואני לא מתכוונת לעשות את זה שיחקת בברביות?לא נשארת ער כל הלילה?כן ובבוקר ישנתי משבע עד שמונה והייתי ערנית לגמרי דחפת דברים מתחת למיטה שלך כדי לגרום לחדר להראות מסודר?כל הזמן אני לא מסוגלת ליהיות בחדר מבולגן אבל לא יכולה לסדר אותו... אין לי סבלנות... שברת עצם?לא למזלי הרב דיברת בשיעור? חחח כל היום אני מדברת... אפילו היתכתבתי בנייד שלי באמצע שיעור אנגלית(לא שזה הזיז למורה שראה את זה...) פחדת מהחושך? כשהייתי ילדה קטנה היית בבית חולים (לא ביקור)?כן עשו לך תפרים?לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?לא אני לא סובלת שאנשים עושים את זה שיקרת?כן. מה אני יכולה לעשות צריך לשקר לפעמים אחרת החיים משעממים נרדמת בשיעור? הרבה!!!! בעיקר בשיעורי מתמטיקה ותנ"ך השתמשת באוכל לצרכים אחרים חוץ מאכילה? לא. לא חבל לבזבז אוכל כשיש מיליוני ילדים רעבים באפריקה שהיו אוכלים אפילו קליפה של תפוז רקוב? שנאת את עצמך? בואו נגיד שלמדתי ליחיות עם עצמי אבל אני עדיין לא אוהבת את עצמי... נשבר לך הלב?כן. כשגיליתי לא מזמן שמי שאהבתי אוהב את ידידה שלי... רצית להרוג מישהו?כן.... נפלת מכיסא? אמממ לא שזכור לי דבר כזה הלכת מכות? לא אני לא מאמינה באלימות אולי נתתי למישהי סטירה אבל זה הגיע לה. - בעד/נגד - סמים-נגד!!!!!!!!!!!!!!! סיגריות-נגד!!!!!!!!!!! אלכוהול- לא נגד ולא בעד. אפשר אבל לא בכמויות מוגזמות הומואים/לסביות-אין לי בעיה איתם אבל אני בחיים לא אהיה לסבית תוכנית ההתנתקות-שיהיה. לא מעניין אותי למרות שלא צריך לפנות אנשים מהבית שלהם.... סקס בגיל צעיר- נגד!!!! אם עושים סקס כשניפגשים זה הדבר היחיד שרוצים לעשות מוזיקת פופ -בעד אכילת בשר -אומנם אני מרחמת על החיות אבל הן מאוד טעימות... -האם אי פעם..:- התנשקת עם בן מינך?לא הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחברה של החבר הכי טוב שלך? כן בגדת באמון של מישהו?לא שאני זוכרת משהו כזה בגדו באמון שלך?כן רצית/ניסית להתאבד? רציתי אבל לא עשיתי את זה באמת הייתי בהשפעת אלבון נוראי עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו?כן הייתי חברה של האקס הראשון שלי. בגללו היתדרדרתי בלימודים מאוד. עדיין לא הצלחתי לתקן את כל הנזק. וגם לא דיברתי עם חברה שלי הרבה זמן בגללו. -כמה...:- שנים את/ה חי/ה?12 וחצי בתים עברת? אפס למרות שהייתי מעדיפה לעבור לעיר. בכל זאת אין פה אפילו מסעדה אחת קטנה ואומללה! אפילו בית קפה אין פה! פעמים השתכרת עד אובדן חושים? 000000000000000 פעמים נשבר לך הלב? 1 שברת לאחרים את הלב? כן... פשוט לא התאמנו... פעמים התאהבת באמת?2 -מה עדיף:- ניו יורק או פריז?קשה להחליט... פריז בנים או בנות? זה תלוי אם השאלה נוגעת לרומנטיקה אז אני מעדיפה בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק חמוץ או מתוק?מתוק! חנוכה או פורים?פורים אש או מים?מים ישראל או חו"ל?חו"ל עם כל הכבוד למדינתנו האהובה... חורף או קיץ? חורף=] -דברים אהובים:- מספר:4 צבע:כחול,שחור,כתום,סגול. קיצר כל צבע חוץ מורוד שפה:עיברית וצרפתית אבל אני לא יודעת צרפתית סרט: סטאפ אפ ספר:יומני הנסיכה, תיכון אבלון והסידרה של קיץ אחד ביחד. סדרה:תיכון השיר שלנו שיר:love story שחקן כדורגל: אל מבינה בזה כלום קבוצת כדורגל: כנ"ל -אסוציאציות:- דתיים -דוד שלי בית ספר- אוףףףףף שוב לקום בשש? ערפאת -???????? אהבה - שמחה, אושר בגידה - עצב, פגיעה מוות - עצב מתנחלים - ????? ורוד - איחחחחחחחס חול - ים ים- כייף -מי/מה האחרון:- סרט שראית? נער החידות מבומביי שיר ששמעת? השיר שאני שומעת עכשיו בגלגלצ ואין לי שמץ איך קוראים לו הפעם האחרונה שבכית?אתמול בערב הפעם האחרונה שצחקת?היום מישהו שאמרת לו "אני אוהב אותך"? לא אמרתי כי לא אהבתי את האקסים שלי ולא יצא לי להגיד למי שאני אוהבת עכשיו החלום האחרון שלך? אמממממ לא זוכרת משהו עם מישהו קרוב שמת, אני לא זוכרת בידיוק... אחלה שאלון.... עכשיו שיעורי בית(אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף)....

בתור מנהלת הפורום הזה, רציתי שתדעי

שבעבר עשיתי כבר שאלון כזה ואפילו יותר ארוך, הבעיה היא שאף אחד לא ענה, אז מחקתי את ההודעה. הפורום לא יבש בכלל, אולי הוא לא מפוצץ במליון הודעות כמו פורים אחרים, אך הוא לא יבש. זה תלוי, לפעמים כולם רוצים לשתוף בכל מיני דברים שעוברים עליהם, וזאת הפעילות בפורום גדולה, אך לעיתיים לא כולם רוצים לשתף, או שאין להם במה לשתף ואז הפעילות בפורום נמוכה יותר. זה מאוד תלוי. בכל אופן, אני מתכננת לעשות מפגש לכל חברי הפורום כדי שנכיר קצת יותר :) אני עונה... שם: דניאל. תאריך לידה: 12.2 מזל: דלי שפות שאת מדברת: עברית, אנגלית, ספרדית, צרפתית. לומדת עכשיו יידיש בבצפר וגם ערביתP: בנאדם של לילה או יום? לילה. רגיש לדגדוגים? אכן מאמין באלוהים? אכן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? דנינג'ה D: יש לך גשר? היה, כבר לא. יש לך משקפיים/עדשות מגע? נופ מה הדבר הכי חשוב לך? צריכה לחשוב. יש חבר/חברה/קראש? קראש כזה? לא. דברים אהובים: לבלות, עזריאלי, סנטר, ת"א בכלל! מחשב, לאכולללל :) המקום האהוב לחופשה: לונדוןןן פרי אהוב: אפרסק. ממתק אהוב: שוקלד. מגזין: פנאי פלוס חודש אהוב: פברואר חיה אהובה: אוגר תחנת רדיו: לא שומעת רדיו, רק שירים שלי באיפוד. דיסק אהוב: חחחחחח כמו רובנו, גם אני מורידה שירים במפוזר מהאינרנט. ארץ: הכוונה לארץ אהובה? אם כן אז לונדון. רעש: שונאת רעשים, בעיקר רעש של שעון. טעם: מלוח. רגש: אני תמיד מחפש ריגושים. אקססוריז אהוב: -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? לא. חיבקת מישהו? בהחלט. רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת? ואהההההה המון ! גרמת למישהו לצחוק? חחחחחחחחחחחחח בהחלט. קנית משהו? חבילת מסטיק וקליק. הסתפרת? אני תמיד גוזרת לעצמי חלקים בשער. הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב? בהחלט. התגעגעת למישהו? תמיד. -האם אי פעם:- השתמשת בסמים? חס וגראס! ( משחק מילים ), אני לעולם לא אשתמש בחרא הזה. דיברת עם מסומם? לא אכלת קופסא שלמה של אוריאוס? האמת? שכן :| נזרקת ע"י מישהו? לא נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? המון פעמים. היית מאוהב? בהחלט נישקת מישהו? אכן כן התנשקת צרפתית? אכן ראית את מגדל אייפל? הייתי בו ! :O עישנת? איכס, גועל נפש. לעולם לא ! שתית אלכוהול? שונאת אלכוהול. ביקרת בארץ אחרת? המון פעמים, הייתי ביותר מ14 ארצות. טסת? המון. הייתה לך תאונת דרכים? משו ממש קטן. רכבת על פיל? כן :) בתאילנד בגיל 9. שיחקת בברביות? חחחחח כן נשארת ער כל הלילה? בהחלט. דחפת דברים מתחת למיטה שלך כדי לגרום לחדר להראות מסודר? החדר שלי תמיד מסודר. שברת עצם? לא דיברת בשיעור? חחחחחח כמו כולם. פחדת מהחושך? לא. היית בבית חולים (לא ביקור)? לא. עשו לך תפרים? לא. יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? מפתאום. שיקרת? שקרים לבנים. | נרדמת בשיעור? כן, תנ"ך. השתמשת באוכל לצרכים אחרים חוץ מאכילה? כן, משו מטומטם שהכנו פעםפעם בטו בשבט. שנאת את עצמך? לא. נשבר לך הלב? כמו לכולנו. רצית להרוג מישהו? כן. נפלת מכיסא? לא. הלכת מכות? חחחחחחחחחח כן D: - בעד/נגד - סמים- לעולם לא! סיגריות- לעולם לא ! אלכוהול- לעולם לא ! הומואים/לסביות- שיהיה להם בכיף. תוכנית ההתנתקות- נגד. סקס בגיל צעיר- תלוי מה זה צעיר. מעל 18 זה בסדר. מוזיקת פופ - יאאאא ברור ! אכילת בשר - נגד, איכס. -האם אי פעם..:- התנשקת עם בן מינך? לא הגשת מבחן ריק? כן. נתפסת בגין עבירה פלילית? לא. התאהבת בחברה של החבר הכי טוב שלך? לא. בגדת באמון של מישהו? לא. בגדו באמון שלך? לא. רצית/ניסית להתאבד? לא. עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? כן. -כמה...:- שנים את/ה חי/ה? 16 בתים עברת? 5 פעמים השתכרת עד אובדן חושים? 0 פעמים נשבר לך הלב? 1 שברת לאחרים את הלב? חחחחחחח מאיפה לי. פעמים התאהבת באמת? 1 -מה עדיף:- ניו יורק או פריז? ואי את שניהם אני ממש אוהבת, קשה לי להחליט. בנים או בנות? בנים. נשיקה או חיבוק? שינהם :) חמוץ או מתוק? חמוץ. חנוכה או פורים? חנוכה. אש או מים? מים. ישראל או חו"ל? חו"ל. חורף או קיץ? חורף ברור !! -דברים אהובים:- מספר: 5 צבע: סגול, כחול, שחור, אדום חחחחח המון. שפה: ספרדית, צרפתית. סרט: רודף העפיפונים. ספר: רודף העפיפונים. סדרה: כל הסדרות המצוירות באנגלית. שיר: pulling me back שחקן כדורגל: אף אחד. כדורגל זה איכסה. קבוצת כדורגל: אף אחת. -אסוציאציות:- דתיים - תורה. בית ספר- תעודת בגרות. ערפאת - דביל. אהבה - דבר מדהים. בגידה - סיוט. מוות - גן עדן. מתנחלים - בעיה. ורוד - פאקצה. חול - ים. ים- מדוזה. -מי/מה האחרון:- סרט שראית? ואי לא זוכרת, אני רואה המון. שיר ששמעת? pulling me back הפעם האחרונה שבכית? שישי שעבר. הפעם האחרונה שצחקת? היום, בבצפר. מישהו שאמרת לו "אני אוהב אותך"? התיך ההוא :) החלום האחרון שלך? להיות עצמאית, בית, אוטו, עבודה, משפחה :) זהו [:

יונתנטן

New member
דניאללללל

מה מי מו מפגש?! יש אנשים מכוערים בעולם שמתביישים להראות תפרצוף שלהם במפגשים. אני ספק יבוא

אני עדיין לא יודעת מתי, לי לעבור את הבגרויות

שנשארו לי ואז אני אקבע :) מי שרוצה לבוא שיבוא, ומי שלא לא צריך. סך הכל זה יכול להיות נחמד לא? :)

morosh1234

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo175.gifארווווך../images/Emo12.gif

שם: מור תאריך לידה: 31.7 מזל: אריה
שפות שאת מדברת: אנגלית, עברית, ספרדית בנאדם של לילה או יום? יום!! רגיש לדגדוגים? יאפ
מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט? חח כן יש לך גשר? לשעבר
יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה
יש חבר/חברה/קראש? קראש כזה? קראש D: דברים אהובים: משפחה, חברות המקום האהוב לחופשה: כל מקום שהוא לא השגרה שלי
פרי אהוב: תות ממתק אהוב: חמצוצים, שוקולד מגזין: ראש1 חודש אהוב: יולי ומאי
חיה אהובה: לא מתה על חיות O: שיהיה כלב תחנת רדיו: דיסני חח דיסק אהוב: מיילי סיירוס
ארץ: ישראאאאל רעש: שקט.
טעם: חמוץ חריף רגש: אהבה
אקססוריז אהוב: תיק ושעון -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? יאפ חיבקת מישהו? כן רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? כן הסתפרת? לא הרגשת טיפש? יאפ דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן :] התגעגעת למישהו? לא שזכור לי ^^ -האם אי פעם:- השתמשת בסמים? לא דיברת עם מסומם? חחח כן אכלת קופסא שלמה של אוריאוס? לא נזרקת ע"י מישהו? לא נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? כן ^^ היית מאוהב? יאפ נישקת מישהו? לא התנשקת צרפתית? לא ראית את מגדל אייפל? כן עישנת? לא שתית אלכוהול? קידוש בשישי נחשב?
ביקרת בארץ אחרת? יאפ טסת? יאפ הייתה לך תאונת דרכים? לא.
רכבת על פיל? לא חחח שיחקת בברביות? כן נשארת ער כל הלילה? יאפ דחפת דברים מתחת למיטה שלך כדי לגרום לחדר להראות מסודר? חח לא שברת עצם? לא
דיברת בשיעור? יאפ פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא ביקור)? כשנולדתי..
עשו לך תפרים? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרת? כן D: נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים חוץ מאכילה? חח כן שנאת את עצמך? לא נשבר לך הלב? כן רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכיסא? כן הלכת מכות? כן - בעד/נגד - סמים- נגד
סיגריות- לללאא!! אלכוהול- לא בהגזמה הומואים/לסביות- כולם שווים בעיני
תוכנית ההתנתקות- נמנעת סקס בגיל צעיר- אממ.. תלוי מוזיקת פופ - בעד
אכילת בשר - בעד -האם אי פעם..:- התנשקת עם בן מינך? לא חח הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחברה של החבר הכי טוב שלך? לא שזכור לי :) בגדת באמון של מישהו? יאפ בגדו באמון שלך? יאפ רצית/ניסית להתאבד? כן, הייתי בת איזה 4 Oם עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? יאפ -כמה...:- שנים את/ה חי/ה? כמעט 15 בתים עברת? 1 פעמים השתכרת עד אובדן חושים? אף פעם. פעמים נשבר לך הלב? הפסקתי לספור חחח סתם שברת לאחרים את הלב? יש מצב פעמים התאהבת באמת? 2 -מה עדיף:- ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנים
נשיקה או חיבוק? נשיקה חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל, בחופשים רק חו"ל
חורף או קיץ? קיץ -דברים אהובים:- מספר: 8 צבע: אדום ובננה שפה: אנגלית
(אבל עברית זה הכי אחי
) סרט: "האנה מונטנה" D: ספר: שומרת אחותי סדרה: האנה מונטנה
שיר: The climb / Miley cyrus שחקן כדורגל: *שואלת את אחי* נמ יוסי בניון? ~_~" קבוצת כדורגל: מכבי חיפה -אסוציאציות:- דתיים - אנשים טובים בית ספר- חברים
ערפאת - ברוך שפטרנו אהבה - שתבוא
בגידה - אאוצ' מוות - עצוב מתנחלים - סבבה ורוד - פאקצה חול - ים ים- קיץ
-מי/מה האחרון:- סרט שראית? דמדומים שיר ששמעת? These four walls / Miley cyrus הפעם האחרונה שבכית? ביום השואה הפעם האחרונה שצחקת? היום מישהו שאמרת לו "אני אוהב אותך"? בת דודה D: החלום האחרון שלך? לוס אנג'לס *-* יאי היה כיף

עונה ,בטח שעונה :p

שם: טל תאריך לידה: 28.07.95 מזל: לביאה :) (סתם ,אריה) שפות שאת מדברת: עברית ,ספרדית ,קצת אנגלית וערבית ,רומנית (?). בנאדם של לילה או יום? לילה
רגיש לדגדוגים? וואחד כן מאמין באלוהים? בטחח(!!) יש לך כינויים נוספים באינטרנט? מממ ..טלושה נחשב? יש לך גשר? היה ,בעבר ,לפני חודש וטוב שנגמר יש לך משקפיים/עדשות מגע? ממ..רק למרחק מה הדבר הכי חשוב לך?החברים והמשפחה יש חבר/חברה/קראש? קראש כזה?הלוואי ,ויש איזשהו קראש. דברים אהובים: המקום האהוב לחופשה: באילת ,בארץ הכי טוב. פרי אהוב:תותים ממתק אהוב: מסטיק אורביט^^ מגזין:ראש 1
חודש אהוב: יוליי חיה אהובה: כלב תחנת רדיו:גלגל"צ דיסק אהוב: לקט שנות החמישים ,סתם ,לא יודעת. ארץ: ישראלללל רעש:מוזיקה ,למה רעש? טעם: חריף רגש: אהבה אקססוריז אהוב: שרשרת עם טליון טייפ -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית?כן,לפני שעתיים חיבקת מישהו? כן רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת? כן הרבה גרמת למישהו לצחוק? כן הרבה
קנית משהו? לא הסתפרת? לא הרגשת טיפש? לא,בחיים לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב? אמא
התגעגעת למישהו? כן -האם אי פעם:- השתמשת בסמים? לא,בחיים לא דיברת עם מסומם? תלוי אם מסתול נחשב אחד כזה אכלת קופסא שלמה של אוריאוס? מתוודה נזרקת ע"י מישהו? לא נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? הרבה,למה לא? היית מאוהב? לא נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא(למה??!): ) ראית את מגדל אייפל? לא עישנת? בחיים לא שתית אלכוהול? לא,אולי ליקר ,פחח ביקרת בארץ אחרת? כן טסת? כן ,אז אם לא ,איך ביקרתי בארץ אחרת ?חחח הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא שיחקת בברביות? כן,כשהייתי קטנה
נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה שלך כדי לגרום לחדר להראות מסודר? ועוד איך שברת עצם? כן דיברת בשיעור? כל הזמן ^^ פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא ביקור)? כן עשו לך תפרים? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים חוץ מאכילה? מממ ..בניית בית משוקולד בקייטנה נחשב? שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן רצית להרוג מישהו? ועוד איך נפלת מכיסא? חחח כן הלכת מכות?בערך ,אני בת ,זה היה יותר סתירה-סתירה-וקללות.:) - בעד/נגד - סמים- נגד סיגריות-נגדד אלכוהול- ככה ככה הומואים/לסביות- בעד תוכנית ההתנתקות- צונזר סקס בגיל צעיר- נגד מוזיקת פופ - בעד ,חחחח,למרות שאני לא שומעת,מה הבעיה? אכילת בשר - נגד לחלוטין !!! -צמחונות זה ה - דבר!- -האם אי פעם..:- התנשקת עם בן מינך? לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחברה של החבר הכי טוב שלך? לא בגדת באמון של מישהו?לא בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? ממ ..ניסיתי להיות כמה שיותר זמן מתחת לכרית ..לא הלך . עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו?כן -כמה...:- שנים את/ה חי/ה? 14 ברוך השם. בתים עברת? בגיל שנה פעמים השתכרת עד אובדן חושים? 0 פעמים נשבר לך הלב? 1 שברת לאחרים את הלב?1 פעמים התאהבת באמת? 0 -מה עדיף:- ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנות נשיקה או חיבוק?נשיקה חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? אש ישראל או חו"ל? ישראל (!) חורף או קיץ?חורף -דברים אהובים:- מספר: 2 צבע: שחור ,כי הוא מכיל את כל הצבעים בתוכו -סטגדישש- שפה: ספרדית סרט: נער החידות ממומבי ספר: קשה להחליט סדרה: עדי אשכנזי שיר: sum41-pieces שחקן כדורגל: אריק בנאדו ,סתם כי הוא אח של המורה שלי לתנ"ך ותרבות ישראל.חחח D: קבוצת כדורגל:נבחרת ישראל ?לא יודעת -אסוציאציות:- דתיים - כיפה בית ספר- פוזה ערפאת - שנאה אהבה - רגש בגידה - בנים מוות - גלגול נשמות מתנחלים - כתום ורוד -עור חול - ים ים- חול ,חחחח -מי/מה האחרון:- סרט שראית? ג'ונו ! שיר ששמעת?לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית? לא זוכרת ,אני לא בוכה הרבה הפעם האחרונה שצחקת?היום ,עם חברה שלי מישהו שאמרת לו "אני אוהב אותך"?אולי אמרתי ,אני לא זוכרת החלום האחרון שלך?חלמתי על זה שאני מזמינה קניידלך בטוקיו ,והאיש אומר לי נמאסטה בהודית P: היה פאן !

zeaviti

New member
עונה =] ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif

שם: זהבית תאריך לידה: 27.3 מזל: טלה :) שפות שאת מדברת: עברית ואנגלית אבל לא הרבה בנאדם של לילה או יום? לילה.. רגיש לדגדוגים? מי לא.. מאמין באלוהים? כן.. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא.. יש לך גשר? לא.. יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא.. מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה יש חבר/חברה/קראש? קראש כזה? לא דברים אהובים: המקום האהוב לחופשה: ים\בריכה פרי אהוב:גמבה =] ממתק אהוב: במבה מגזין: ראש 1 חודש אהוב: מרץ (חודש יומולדת שלי =]) חיה אהובה: כלבלב תחנת רדיו: רדיוס דיסק אהוב: אין משו מיוחד.. ארץ: אהובה? רק ישראל D= רעש: אוהבת.. (לא ממש הבנתי..) טעם: מתוק רגש: אהבה אקססוריז אהוב: רוב מה שנוח ויפה על הגוף -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן רבת עם חבר? לא ממש.. בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן.. קנית משהו? לא הסתפרת? כן הרגשת טיפש? אפשר להגיד.. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? מהמין השני לא.. אבל חברה כן אה גם עם המשפחה.. התגעגעת למישהו? מאאוודדד =[[ -האם אי פעם:- השתמשת בסמים? לא.. דיברת עם מסומם? אולי לא דעת אכלת קופסא שלמה של אוריאוס? לא דעת מזה..אבל יש מצב... נזרקת ע"י מישהו? חח... כן נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? לא.. עוד לא.. ראית את מגדל אייפל? כן.. עישנת? לא.. שתית אלכוהול? לא ביקרת בארץ אחרת? כן טסת? כן.. הייתה לך תאונת דרכים? לא ממש.. רכבת על פיל? לא חח.. שיחקת בברביות? כן.. נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה שלך כדי לגרום לחדר להראות מסודר? חחחחחח האמת שכן שברת עצם? לא ניראה לי אולי כן דיברת בשיעור? חחח ברורר.. פחדת מהחושך? כן.. היית בבית חולים (לא ביקור)? כן עשו לך תפרים? לא.. יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? אפשר להגיד אבל זה היה בכיתה ד' או ה' שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן קצת.. השתמשת באוכל לצרכים אחרים חוץ מאכילה? מה אפשר עוד לעשות איתו.. שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן רצית להרוג מישהו? כן נפלת מכיסא? כן הלכת מכות? האמת שכן אבל זה היה בכיתה ד' או ה' (לא קשור לחברים) - בעד/נגד - סמים- נגד סיגריות- נגד אלכוהול- בעד אבל במידה הומואים/לסביות- בעד תוכנית ההתנתקות- נמנעת סקס בגיל צעיר- נגד מוזיקת פופ - בעד אכילת בשר - למה לא.. -האם אי פעם..:- התנשקת עם בן מינך? לא רק בלחי הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא דעת התאהבת בחברה של החבר הכי טוב שלך? ההפך היתאהבתי בחבר של חברה הכי טובה בגדת באמון של מישהו? לא ניראה לי בגדו באמון שלך? ניראה לי רצית/ניסית להתאבד? כן אבל זה סתם עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? כן -כמה...:- שנים את/ה חי/ה? 14 בתים עברת? 2 פעמים השתכרת עד אובדן חושים? 0 פעמים נשבר לך הלב? 1 וחצי שברת לאחרים את הלב? נמנעת פעמים התאהבת באמת? 2 אולי 1 אני לא בטוחה -מה עדיף:- ניו יורק או פריז? פריז בנים או בנות? בנות נשיקה או חיבוק? חיבוק חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורייםם אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? קייץ -דברים אהובים:- מספר: 3 צבע: סגול שפה: ספרדית..גם עברית סרט: סטפ אפ ספר: נער החידות ממומבי סדרה: ארתור שיר: "כי את מה שהלב שלי בחר.." שחקן כדורגל: לא דעת מי שחתיך וחמוד.. קבוצת כדורגל: בית"ר י'ם בגלל אבא שלי.. -אסוציאציות:- דתיים - עולם אחר.. בית ספר- בבווריינג ערפאת - ממעעצצבןןןן אהבה - זוגיות בגידה - דפוק.. מוות - מפחיד מתנחלים - מסכנים אבל כל הכבוד להם ורוד - עוד צבע.. חול - ים.. ים- בריכה -מי/מה האחרון:- סרט שראית? היי סקול מיוזיקל 3 שיר ששמעת? מתוך הסרט.. הפעם האחרונה שבכית? ברביעי הפעם האחרונה שצחקת? היום מישהו שאמרת לו "אני אוהב אותך"? לחברה אבל למין השני רק לפני כמה שנים אני חושבת.. החלום האחרון שלך? מוצאת אלף שקל שאני כל כך צריכה באותו רגע

SEXYBEACH

New member
עונה , השקעתי מלא אז בקשה תקראו :)

שם: :) תאריך לידה: חחח מזל: עקרב שפות שאת מדברת: עברית , אנגלית בנאדם של לילה או יום? לילה רגיש לדגדוגים? יאפ מאמין באלוהים? יאפ יש לך כינויים נוספים באינטרנט? לא כמעט לא באינטרנט יש לך גשר? לא אבל אולי עוד מעט יש לך משקפיים/עדשות מגע? עדשות מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי 3 > יש חבר/חברה/קראש? קראש כזה? לא דברים אהובים: המקום האהוב לחופשה: א.י.ל.ת פרי אהוב:ענבים ממתק אהוב: האממ מגזין: פנאי פלוס , נראלי :) חודש אהוב: יולי > < חיה אהובה: אהממ תחנת רדיו:100 דיסק אהוב:לא קונה דיסקים :) ארץ: א-נ-ג-ל-י-ה רעש:של שעון טעם: מלוח רגש: געגוע אקססוריז אהוב: התייייק היפה שלי -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כה רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת? כה גרמת למישהו לצחוק? כה קנית משהו? לא חח הסתפרת? חח לא אבל היום אולי הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? לא : ( מתגעגעת התגעגעת למישהו? כןןן 33 > -האם אי פעם:- השתמשת בסמים? ל א דיברת עם מסומם? כן חחחח אכלת קופסא שלמה של אוריאוס? ללא זה מ ל א נזרקת ע"י מישהו? לא נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? כן .. היית מאוהב? יאפ ^^ נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן ראית את מגדל אייפל? כן חח עישנת? כן ( : שתית אלכוהול? כן > < חחח ביקרת בארץ אחרת? כן טסת? כן הכל כןן חחחחחחח הייתה לך תאונת דרכים? הא אה [ נגוון ] רכבת על פיל? תודה לאל - ל.א שיחקת בברביות? יאפ > < נשארת ער כל הלילה? כנוש דחפת דברים מתחת למיטה שלך כדי לגרום לחדר להראות מסודר? כל הזמן שברת עצם? את היד : ( דיברת בשיעור? חח מלא פחדת מהחושך? לא - . - היית בבית חולים (לא ביקור)? כן : ( המיטה לא נוחה עשו לך תפרים? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? כן : ( שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן פדייחה אבל הייתי עיפה השתמשת באוכל לצרכים אחרים חוץ מאכילה? כן . ( : שנאת את עצמך? לפעמים נשבר לך הלב? כן : ( רצית להרוג מישהו? כ - ן נפלת מכיסא? כן חחחחח הלכת מכות? כןן לפני שנה אבל .. - בעד/נגד - סמים- מי שרוצה בכיף סיגריות- אין לי בעיה אלכוהול- שממש קשה : ( הומואים/לסביות- אוהבת אותם 33 > תוכנית ההתנתקות- נ ג ד סקס בגיל צעיר- לא יודעת אבל נראה לי בעד .. מוזיקת פופ - ב - ע - ד אכילת בשר - כןן ! -האם אי פעם..:- התנשקת עם בן מינך? כן X = הגשת מבחן ריק? כן : ( נתפסת בגין עבירה פלילית? ל - א אבל הייתי עם מישהו שתפסו אותו חח התאהבת בחברה של החבר הכי טוב שלך? כן : ( אבל שכחתי מהר מאוד מאוד בגדת באמון של מישהו? ל א אפעם . בגדו באמון שלך? כן . רצית/ניסית להתאבד? כן . לפני מלאמלאמלא זמן עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? לא מצטערת על כ-ל-ו-ם -כמה...:- שנים את/ה חי/ה? 14 בתים עברת? 3 פעמים השתכרת עד אובדן חושים? ממש ממש ? 1 פעמים נשבר לך הלב? 1 שברת לאחרים את הלב? ישמצב פעמים התאהבת באמת? כן : ( -מה עדיף:- ניו יורק או פריז? פ ר י ז בנים או בנות? ב נ י ם נשיקה או חיבוק? שניהם אבל נשיקה קצת יותר > < חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פווווווווווווורים זה לא שאלה אפילו ! אש או מים? אש :) ישראל או חו"ל? חו"ל חורף או קיץ? קייייייייייייייץ -דברים אהובים:- מספר: 5 צבע: טורקיז שפה: ספרדית 3 > סרט: קומדיה רומנטית ( : ספר: שלומצי כותבת יומן 33 > סדרה: יש הרבה שיר: מלאמלא שחקן כדורגל: מסי מברצלונה קבוצת כדורגל: ברצלונה -אסוציאציות:- דתיים - רוני בית ספר- איו ערפאת - אמא אהבה - מי שאני אוהבת חחח3 > בגידה - מי שאני אוהבת : ( מוות - רק לא מישו מהמשפחה שלי . מתנחלים - ההתנתקות ורוד - פוקסיה ?חח חול - ים ים- שמש -מי/מה האחרון:- סרט שראית? נראלי מארלי ואני שיר ששמעת? לא זווכרת הפעם האחרונה שבכית? שחבר שלי ואני נפרדנו : ( הפעם האחרונה שצחקת? היום :) מישהו שאמרת לו "אני אוהב אותך"? לא משנה > < החלום האחרון שלך? להיות מאושרת הכי בעולם תגייבו על זה ה-ש-ק-ע-ת-י

יונתנטן

New member
עונה!! השתדלתי לקרוא את התגובות של כולם :)

שם: יהונתן תאריך לידה: 13.4.93 מזל: טלה שפות שאת מדברת: עברית בנאדם של לילה או יום? תלוי. אני אוהב את הלילה. אם אין תוכניות ליום אז אני בלילה עררר רגיש לדגדוגים? כבר לא.. מאמין באלוהים? יאפ!! יש לך כינויים נוספים באינטרנט? תלוי באיזה אתר יש לך גשר? לא, אבל אני צריך גשר יש לך משקפיים/עדשות מגע? כן. משקפיים. כי יש לי עדשות אבל יש לי דלקת. (עכשיו אני עם עדשות מגע!! כי חזרתי מהאימון) מה הדבר הכי חשוב לך? אממממ חיי?? יש חבר/חברה/קראש? קראש כזה? מה זה קראש?? דברים אהובים: המקום האהוב לחופשה: אין פרי אהוב: אגס ממתק אהוב: קליק XL מגזין: בעע חודש אהוב: אדר חיה אהובה: אין תחנת רדיו: אין דיסק אהוב: אין חח ארץ: הולנד רעש: אני חולה על רעשש טעם: מתוקי רגש: אקססוריז אהוב: -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? כה חיבקת מישהו? לא רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת? המוןןן גרמת למישהו לצחוק? נו ברור!! קנית משהו? כן, קולה חעחע הסתפרת? לא. ספירת העומר עכשיו!! אני דתי.. יש לי גם זקנקנן הרגשת טיפש? כה, היום.. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? חולה עליה. השבת דיברתי איתה קצת התגעגעת למישהו? כן, לדניאל.. (לא המנהלת חח) -האם אי פעם:- השתמשת בסמים? ברוררררר שלא.. דיברת עם מסומם? לא אכלת קופסא שלמה של אוריאוס? נייט נזרקת ע"י מישהו? כן :( נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? אפילו אם לא מתחשק אני נשאר בבית.. היית מאוהב? כן נישקת מישהו? לא התנשקת צרפתית? כמעט. אבל בסוף ךא.. (מרצוני) ראית את מגדל אייפל? בתמונה כן עישנת? בקרוב שתית אלכוהול? לצערי ביקרת בארץ אחרת? לעע טסת? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא שיחקת בברביות? חח כן מזמןן נשארת ער כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה שלך כדי לגרום לחדר להראות מסודר? אני לא כזה שברת עצם? עצם של תרנגול דיברת בשיעור? או יושן או מדבר פחדת מהחושך? אני אף פעם לא היית בבית חולים (לא ביקור)? כןןן עשו לך תפרים? לא אני מת מפחד מדברים כאלה יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? מזתומרת באותו זמן?? שיקרת? מי לא?? נרדמת בשיעור? כן תמיד אני ישן בשיעור השתמשת באוכל לצרכים אחרים חוץ מאכילה? לא שנאת את עצמך? גם עכשיו אני שונא אותי נשבר לך הלב? כן, רצית להרוג מישהו? כן, מורים מטומטים ושתי בנות נפלת מכיסא? הפילו אותי הלכת מכות?לא המון - בעד/נגד - סמים- X סיגריות-X אלכוהול-X-V תלוי אם הוא מכור או לא הומואים/לסביות- X תוכנית ההתנתקות- סקס בגיל צעיר- X מוזיקת פופ - V אכילת בשר - V -האם אי פעם..:- התנשקת עם בן מינך? בלחי הגשת מבחן ריק? חח אי אי אי נתפסת בגין עבירה פלילית? לא חחחח התאהבת בחברה של החבר הכי טוב שלך? כן בגדת באמון של מישהו? לא בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? כן, שניהם עשית משהו שאתה עדיין מצטער עליו? כן כן. לשתף?? -כמה...:- שנים את/ה חי/ה? 16 וכמה וחצי חודש בתים עברת? 1 פעמים השתכרת עד אובדן חושים? 2 פעמים נשבר לך הלב? 10000000 שברת לאחרים את הלב? לא יודע פעמים התאהבת באמת? 1 -מה עדיף:- ניו יורק או פריז? נו יורק בנים או בנות? שאלה קשה נשיקה או חיבוק? חיבוק חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? םורים אש או מים? אש ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? חורף -דברים אהובים:- מספר: 6 צבע: כחול שפה: עברית סרט: המשלח 2, ספר: הארי פוטר XD סדרה: נמלטים שיר: אמא שחקן כדורגל: קבוצת כדורגל: -אסוציאציות:- דתיים - בית ספר- ערפאת - אהבה - בגידה - מוות - מתנחלים - ורוד - חול - ים- -מי/מה האחרון:- סרט שראית? המסור שיר ששמעת? עבר הרבה זמן. לא זוכר הפעם האחרונה שבכית? שנה הפעם האחרונה שצחקת? לפני שעה מישהו שאמרת לו "אני אוהב אותך"? לא היה החלום האחרון שלך? --- סיימתי!!

יונתנטן

New member
נגד הומוהים כי הם הומוהים.

משוגעים. משכב גבר. זה צומי. מה שבטוח אני לא בעד. הם יכולים להיות נורמלים והם מעדיפים להיות כאלה.

יונתנטן

New member
ואני מצטער

על הרגע שהשתכרתי בפעם הראשונה כי הפסדתי מישהי שאני ממש אהבתי. ומצטער על הרגע שעברתי לבית צפר הזה. נהרס לי העתיד.

ממ ממש ממש לא מסכימה איתך

לקרוא להם משוגעים? זה כ"כ לא הגיוני.. והם לא מעדיפים להיות כאלו...הם פשוט כאלו..הם נולדו ככה וזה המצב הנתון שלהם זה כמו שתינוק נולד עיוור,הוא לא בחר להיות כזה..זה מה שהגרלת הגנים סיפקה לו. ואני בתור בי (דו מינית כלומר) אומרת לך שאין סיכויי שהיום יבוא ואני לא ימשך לבחורה,להיות "נורמאלית" זה לא אפשרי כי זו הנטיה המינית שלי..לה המוח שלי והתודעה שלי בוחרים להימשך ומבחינתי "נורמאליות" זה בעצם להיות כזו,דו.

יונתנטן

New member
את יכולה להימשך גם לגבר נכון?

והבחירה שלך זה בחירה נגד דרך העולם שגבר ואשה ביחד ואת מעדיפה אישה ואישה. אין לי בעיה איתד ומצידי שיהיה לי ידידים הומוהים. רק שלא יגעו בי. ואני חושב שהדרך שלהם שגויה זה הכול

מממ

כן אני יכולה.. ובוא רק נסכים על זה שאנחנו לא מסכימים כי לא בא לי להיכנס לוויכוח הזה כי אם אני נכנסת לויכוח אני לא יכולה לצאת ממנו.

zeaviti

New member
**אני גם לא כ'כ מסכימה איתך

יש כל כך הומואים בעולם הזה.. אז כול ההומואים בעצם אתה רוצה להגיד לי סתם רוצים צומי והם כמו כולכם אוהבים בנות? אתה חושב שבשנייה אחת הם יכולים להפוך להיות סטרייטים?

למעלה