שרשור הכרות?

חסויASD

New member
שרשור הכרות?

ראיתי את הפורום הזה בערוץ 10, מתאים לי לצערי

בתכלס הבעיה של כולנו זה קצת חוסר בטחון.. שאיחרנו קצת ועכשיו זה פדיחה.
אני בטוח שמפורום כזה יכול לצאת אחלה זוגות, כי ש2 הצדדים צריכים את הזמן ויודעים שאין מה לפחד מה"בעיה" אז זה הרבה יותר קל.
אז למה שלא יהיה איזה שרשור היכרות, אנשים שרוצים ממש בסופו של דבר להפגש לדייט יציגו את עצמם, ובהתאם לתוכן ייקבלו או ישלחו מסרים אישיים, ואז פייסבוק, טלפון, פגישה וההמשך שכולנו פה בגללו :p

אני בן 22 מפתח תקווה, תוכניתן בצבא (ג'ובניק עם יומיות שעושה חלטורות בתכנות מהצד אז יש קצת כסף לדייטים :), בתיכון הייתי קצת מוזר ומתבודד (בגלל זה אני פה כנראה) אבל השתנתי בזכות ידידה קצת לפני הצבא, עכשיו הכל יותר נורמלי
אין איזה בעיה פיזית, אני רק לא הכי נפתח במהירות בעולם, ובמסלול לימודים צבא שלי אין הרבה בנות. עצם החוסר נסיון הוא זה שגם מוריד את הבטחון כנראה.
הייתי בכמה דייטים בודדים אבל הבחורות משומה רוצות ממש להיות רק ידידות שלי... מקווה שזה היה רק צירוף מקרים איתן.
לבנות ששוקלות אם להשאיר הודעה אני רזה, גובה ממוצע, קצת חנון כמובן אבל למדתי להתלבש נחמד ואוהב לעשות שטויות לפעמים, לא חנון כבד ומעצבן!.
בעקרון הייתי רוצה מישהי שאני אוכל לדבר איתה בחופשיות ושיהיה קשר רציני ואמיתי כמו שרואים אצל אחרים, אבל בלי לחץ כמובן צריך לראות שיש כימיה כלשהי שנצא ונעשה דברים ביחד והכל :)

אם מישהי באותו ראש בערך היא מוזמנת להשאיר לי הודעה פרטית בלי להתבייש ונמשיך משם

וכמו שהצעתי בהתחלה, תהפכו את זה שרשור היכרות! מי שרוצה להכיר באמת ולא רק לדבר בפורום, שפשוט ישרשר פה את הפרטים עליו\עליה וככה לא נצטרך לפחד לפנות לאנשים שאולי לא מעוניינים.

מצטרפת

בת 24
שם חיבה ; בתולונת, מצחיקולה, בתולה חרמנית, ועוד

בעיה פיזית: חרמנות יתר

תחביבים:
כרגע זה לצחוק על עצמי

כמו כן אוהבת לעצבן את אמא שלי כשהיא בסלון עם ריקוד שלי שלקוח מריקודי בטן עם השיר של הוואי נה נה נה נה נננה נה {אצלנו זה סימן ביני לבינה שכשאני רוקדת סימן שאני חרמנית}
וכשהיא מעוצבנת היא תמיד אומרת בנימה רגועה "לכי תזדייני"
ואני תמיד עונה: "באחד הימים"

סטאטוס: חצי סטרייטית חצי לסבית
נו בסופו של דבר אני בת ים וזאת חייה אגדית שי בה חצי מכל דבר

כרגע
לא פנויה ריגשית ולא מחפשת.

באתי לפה לדון איתכם על עינייני החוסר מין מין שלי

בפורום הזה רואה כקבוצת תמיכה

ולומדת דברים חדשים על

חסויASD

New member
חחח

נראית בחורה מצחיקה חח
לא ידעתי שיש כזה דבר בחורה חרמנית בתולה :O מה מונע ממך להסכים לכל בחור שזורק איזה עצם לכיוון? בחורות גם ככה לא יוזמות כלום

לא הבנתי אותך הגבת בשרשור הכירות לדייטים שלי אבל אומרת "לא פנויה ריגשית ולא מחפשת.", אני דורש הסבר

שירשור הכרות הוא שירשור

הכרות
לא רוצה דייטים אז כתבתי שלא רוצה

זה לא אומר שאני לא אגיד בכלל
אני תמיד חייבת להידחף לכל שירשור

מה מונע ממני? הרבה דברים שחלקם כתבתי פה.
כבר לא זוכרת

זזתי לישון

A 26 cm Schlong

New member
איזה שיר יפה זה

ה-נה נה נה נה נננה נה.

(להזכירך למילים שאת כותבת אין צליל. ככותבת ותיקה בתפוז, את כבר אמורה לדעת שיש אפשרות להוסיף קישורים כשרוצים. תשתמשי בזה. יהיה יותר של להמחיש למה את מתכוונת ב"נה נה נה נה נננה נה").

Light18m

New member
ברוך הבא לפורום!

ההצעה הכי טובה שלי להכרות זה להשתלב בפורום.
תכיר את החברים פה דרך ההודעות שלהם ותגובות שלך, תפתח שרשורים של דברים שמעניינים אותך, ועם ההתכתבות תבוא גם הכרות.
לי אישית זה עבד כבר כמה פעמים בפורומים אחרים.

חסויASD

New member
הייתי צריך לקרוא לזה שרשור הכירות לד

במקום לחפור אחד לשני למה לא יוצאים ולא משיגים מה שרוצים להשיג, פשוט אפשר לעשות את זה :O למה הכבדות והקיבעון?
עם כל הכבוד לפורום אני אישית לא רוצה להיות פה הרבה זמן, אני רוצה להמשיך להתקדם בחיים ולעבור גם את השלב הזה.

בחורות עם תסביכים של למה לא יוצאים איתן, כל עוד את נראית "בסדר" הרבה גברים ישמחו לצאת איתך, אם זה לא קורה אז זה רק בגלל שאת לא מאפשרת את זה להם. פשוט צריך להשתחרר ולהתחיל לצאת... ומה יותר טוב מלצאת עם מישהו מפה שמכיר את המצב שלך ואין מה לפחד מהחוסר נסיון

לא ילך אז היה כיף והתנסית, זה לא שהפסדת משהו. רק התקדמת בחיים ותוכלי להרגיש טוב עם עצמך (ומי שנכנס לפורום הזה לא מרגיש טוב עם עצמו)

אני אשמח לקבל תגובה במסרים ממישהי בסביבות הגיל שלי (18 עד 24), רק שתהיה מאיזור המרכז, שרוצה לנסות לראות מה יקרה בלי לחץ..
לא מחפש דוגמנית, בשביל משיכה אני רק צריך שהבחורה לא תהיה שמנה (בלי להעליב, אני נמשך גם למקלוניות, חברים שלי דווקא אוהבים מלאות ואני מרגיש במיעוט). רק רוצה מישהי שיהיה לי כיף לדבר איתה ושנצא הרבה ושהכל יזרום בכיף ובלי פחדים מיותרים.

למעלה