שרשור הכרות...

Neta558

New member
שרשור הכרות...

בהמלצת אוריה (
), שרשור הכרות למעטים שנכנסו לפורום עד עכשיו, ולרבים שעוד יכנסו
מוזמנים להפגין נוכחות ולכתוב קצת על עצמכם... נטע

רחלילי

New member
הנה אנחנו

רחלי ואייל מה"סביבה", וגם גזר ובילבי
+
מה"סביבה". בהצלחה על הפורום החדש!

violante

New member
פורום העיר מודיעין... פששששש!

אז דבר ראשון- סחטיין על הפורום החדש! נטע- תתחדשי! מהיום נוכל בפורום משלנו לדון בנוגע להשתלטות קו 101 על העולם! (וגם.. -לא נזניח- את קו 200 המקסים, שנסעתי איתו אין ספור פעמים מהנות במיוחד!).. נמציא שירי מרגלית חדשים, ובכל פעם נספר סיפור לילה טוב חדש על נהגי מרגלית אהובים: אני אתחיל- לפני שנים רבות, הרחק הרחק מכאן (סתם.. פה במודיעין, נו.. העיר הזאת שאחרי המחסום..) בכל אופן, יצא לו נהג מרגלית אהוב מחניון המרגליות שבקצה השימשוני. שמו בישראל (כן, בשיראל, ולא בשום מדינות ערב) הוא: עבד. עבד הבדואי (מצטערת לאכזב את המעריצות- הוא תפוס.. - הוא נשוי ויש לו שני ילדים בדואים קטנטנים וחמודים..!), בכל אופן, עבד על קו 15 של מרגלית כהרגלו, אסף את הנוסעים (בדיוק באיחור הרגיל והמדוייק של הקו הנ"ל..) והחל לנסוע בכבישי ישראל בדרכו ל.. לשדה התעופה כמובן! (כן, למה שהקו ייסע ישר לראשון ויגיע תוך 35 דקות כשאפשר לעשות את זה בשעה..)! ובכן, עבד יקירנו, הגיע לכניסה למתחם שדה התעופה של ישראל, וכמובן עצר במחסום הענקי ועמוס המאבטחים. וכך, עלה לו מאבטח ישראלי שחרחר לבדיקת בטחון במונית השירות הקטנטנה (שלעיתים קרובות נקראת קו 15) ומיד הבחין בנהגנו החביב- עבד. "אפשר לראות תעודת זהות ´בקשה"? נשאל עבד בתוקפנות מאבטחנית.. "שלי"? ענה עבד בתמימות,"אין בעיה.. בכיף". בעוד חיוך רחב נפרס על פניו הוא שולף את תעודת הזהות שלו וזוכה למבט חמור מין המאבטח. "רד ´בקשה מהרכב" מסנן לעברו המאבטח. עבד עושה כרצונו ויורד בלי בעיה מקו 15. בינתיים יושבים הנוסעים הממהרים, ומתחילים להימתח בעצבנות. "אני נוסעת איתו כל יום" אומרת אשה אחת, "הוא כזה נחמד.. אני כל כך מרחמת עליו, שהוא צריך לעבור את זה כל יום מחדש.. אני חושבת שזה המאבטח שהוריד אותו אתמול מהאוטו.. הם לא נורמלים!"... בינתיים עבד עובד סריקה על בגדיו ע"י 3 מאבטחים שונים. לאחר מכן הוא נחקר ע"י מאבטח אחר ונכנס לביתן הקטן שבפינת המחסום . לאחר כ- 17 דקות אפשר סוף סוף שוב לצאת לדרך. עבד לא אומר מילה. הוא רק עולה במהירות על קו 15 ונאנח אנחה ארוכה ועייפה. זהו. החקירה האחרונה להיום הסתיימה. - ועכשיו בלי צחוקים- הכל מבוסס על סיפור אמיתי! - אני הייתי בעצמי אחת הנוסעות על קו 15 הנ"ל. שיהיה לנו יום נעים, נטול קופאין וחקירות. יפעת.

violante

New member
הו שלום!

איזה צירוף מקרים... (!) אולי את כבר יכולה לקחת את האוטו וניסע קצת מפה... אולי היום בערב למשל!? -אני אוהבת את האזור והכל... אבל- לפעמים קצת נמאס מהגינה ומהציפורים.. - קצת זיהום אוויר לראות! משהו!?!? חוץ מזה.. שלא היינו צריכים לצריכים לברוח מכאן לולא היו כאן מספיק מקומות בילוי! שכטר - הצילו! יפעת.

../images/Emo39.gif היי סנאפל

היי שתיכן! נחמד לראות אתכן כאן... אפשר לעשות כאן ממש מפגש חברתי! טוב, אז נא להתחדש על הפורום.... ושיהיה בהצלחה. ובמקרה שהחברות היקרות שלי לא זיהו אותי- אני טל.

prophit

New member
יפעת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif מה את עושה כאI../images/Emo35.gif

טוב, את מהאיזור, להמ שלא תהיי כאן.....- מזהה- תנסי לפי החתימה אם לא תזהי אני מבטיח שאני מגל לך מי זה, ולכולם כמובן...

תמהוני

New member
עד שמצאתי את הפורום הזה

אהלן נטע לא מצאתי את הפורום הזה ברשימה הרגילה עד שחשבתי לחפש באלפבתית בכל אופן בשעה טובה הגעתי... דרך אגב רציתי להזכיר לכולם שטומי לפיד מבקר במודיעיו היום 12 בינואר 20:00 בבניין העירייה (לשעבר המועצה...) מכיון ששינוי הולכת להיות כל כך גדולה בבחירות הבאות אפשר לשאול אם הפעם הם סוף-סוף יעשו משהו במקום רק לדבר, למשל מה בעניין הרכבת למודיעין והקו המהיר לירושלים, זיהום האויר (שמגיע אלינו כל הדרך מתל-אביב המרעילה) וכל דבר אחר שעולה על הדעת. ביי וכל הכבוד על הפורום! ישי

תמהוני

New member
משתתף בצערך

בסדר, בסדר, יש לך פטור רטרואקטיבי מלהגיע לכנס על סעיף גועל נפש
דרך אגב זה שרשור היכרות אז צריך להגיד שם לפחות, לא? אולי אפשר למצוא שם אחר חוץ משרשור? זה מזכיר לי טפיל מעיים שלמדתי עליו בביולוגיה
בדרך כלל אומרים "פתיל" אולי אפשר לאמץ את זה ושיהיה ברור כ-
שאני לא פעיל או תומך שלהם פשוט חשבתי שזה יכול להיות תרגיל טוב בדמוקרטיה?

SMOLANIT1

New member
המממ...

טוב אז בגלל שזה שרשור היכרות... אני מוריה בת 17 וחצי ממודיעין

hinuch

New member
הי,הנני אני

מצטרפת להיכרות הוירטואלית. רונית

למעלה