שרשור הכרות

parnar

New member
שרשור נוכחות

שם:
שיר אהוב של קולולוש:
כמה הופעות של קולולוש היית:
תמונה:

זילבר2

New member
אנניייייייייייי

שם: בעז גיל: 16 תחביבים: מוזיקה בעיקר,תופים,מחשב,חברים...The usual... שיר אהוב של קולולוש: Mehubav כמה הופעות של קולולוש היית: ממממ לוידע...איזה 7 תמונה: ------------->(כן כן אני יודע שלא ממש רואים אותי בתמונה)

mosesg

New member
אני!

שם: גיא מוזס! גיל: 16 וכמה חודשים תחביבים: מוסיקה- גיטריסט.. N.O.NOOT זה חיי.!! חוצמזה עוד דברים באמת רגילים... שיר אהוב של קולולוש: כל פעם ששואלים אני אומר שיר אחר כי יש יותר מדי טובים, פעם קודמת אמרתי מחובב אז הפעם אני אגיד ringtone!! כמה הופעות של קולולוש היית: הייתי בשלוש הופעות של קולולוש ומקווה להיות בעוד הרבה בעתיד תמונה: אין כרגע..

זילבר2

New member
יש בפורום 3 מN.O.NOOT

סתם תשובה לשאלתך...חחח זילבר2 mosesg mendelsonspirit

parnar

New member
יאללה תורי

שם: ערן גיל: 20 תחביבים: מוזיקה, תכנות, גלישה באינטרנט. שיר אהוב של קולולוש: כל כמה ימים זה משתנה אז אני אגיד שכל הדיסק. כמה הופעות של קולולוש היית: כמה לא מתאים למנהל אבל 1, עד שהבנתי כמה הם תותחים, כבר בהופעות שהיו בתל אביב לא הצלחתי כל כך ללכת. עד היום אין ללהקה מושג מי אני חוץ מאורי
תמונה: אמממממ אני אשרשר אח"כ תמונה...

הנה אני

שם: יואב גיל: 17.5 תחביבים: מוזיקה, ספורט, לצאת עם חברים, עם החברה... שיר אהוב של קולולוש: some place כמה הופעות של קולולוש היית: 2 תמונה:

blonji

New member
אני פה

שם: נופר גיל: אוטוטו 18 תחביבים: מוזיקה, ציור, צילום שיר אהוב של קולולוש: Mehubav כמה הופעות של קולולוש היית: עצוב לי להגיד, אבל עוד לא יצא לי :/ הכל רחוק לי מדיי!! תמונה:

ngtu

New member
=)

אורלי, בת 19 חובבת מושבחת של מוזיקת funk, קצת רגאיי ואולדיס שיר אהוב של קולולוש: כל הדיסק. ללא ספק. הייתי ב....3 הופעות בערך של קולולוש תמונה: אני יעלה בשו"ש כשאני אחזור הביתה =) [עושה שירות בירושלים]

גם אני!

שם: נעם גיל: 16 (עוד חודשיים) תחביבים: ריקוד, מוזיקה, תיאטרון.... חברים, יציאות... שיר אהוב של קולולוש: (ome Place (U Gotta Be ו Mehubav כמה הופעות של קולולוש הייתי: נראה לי ש2.... תמונה: לא יודעת איך שמים... =/

parnar

New member
בהוספת תגובה למטה

יש לך כפתור browse ואז את בוחרת את התמונה תדאגי שהתמונה לא תהיה גדולה מ500 ק"ב ותשלחי את התגובה

טוב טוב.....

סטסיה בת 17 שיר אהוב...? אמ.. הכל יפה...... תעשו אֲנ-דֲנ-דינוֹ בין some place וbandits וrington וset it off ... כמה הופעת? הרבה... אבל לא מספיק
תמונה מיום הסטודנט על סלוצקי :]]

chen2408

New member
עכשיו אני :)

חן
אוטוטו בת 20
תחביבים: צילום, עריכה, מוזיקה
שיר אהוב של קולולוש: SOME PLACE
לצערי לא הייתי בהופעות. אני בקרוב משתחררת ואז יהיה לי זמן ל-כ-ל מה שלא הספקתי בשנתיים האחרונות תמונה

למעלה