שם: בעז גיל: 16 תחביבים: מוזיקה בעיקר,תופים,מחשב,חברים...The usual... שיר אהוב של קולולוש: Mehubav כמה הופעות של קולולוש היית: ממממ לוידע...איזה 7 תמונה: ------------->(כן כן אני יודע שלא ממש רואים אותי בתמונה)
שם: גיא מוזס! גיל: 16 וכמה חודשים תחביבים: מוסיקה- גיטריסט.. N.O.NOOT זה חיי.!! חוצמזה עוד דברים באמת רגילים... שיר אהוב של קולולוש: כל פעם ששואלים אני אומר שיר אחר כי יש יותר מדי טובים, פעם קודמת אמרתי מחובב אז הפעם אני אגיד ringtone!! כמה הופעות של קולולוש היית: הייתי בשלוש הופעות של קולולוש ומקווה להיות בעוד הרבה בעתיד תמונה: אין כרגע..
שם: ערן גיל: 20 תחביבים: מוזיקה, תכנות, גלישה באינטרנט. שיר אהוב של קולולוש: כל כמה ימים זה משתנה אז אני אגיד שכל הדיסק. כמה הופעות של קולולוש היית: כמה לא מתאים למנהל אבל 1, עד שהבנתי כמה הם תותחים, כבר בהופעות שהיו בתל אביב לא הצלחתי כל כך ללכת. עד היום אין ללהקה מושג מי אני חוץ מאורי
שם: נופר גיל: אוטוטו 18 תחביבים: מוזיקה, ציור, צילום שיר אהוב של קולולוש: Mehubav כמה הופעות של קולולוש היית: עצוב לי להגיד, אבל עוד לא יצא לי :/ הכל רחוק לי מדיי!! תמונה:
אורלי, בת 19 חובבת מושבחת של מוזיקת funk, קצת רגאיי ואולדיס שיר אהוב של קולולוש: כל הדיסק. ללא ספק. הייתי ב....3 הופעות בערך של קולולוש תמונה: אני יעלה בשו"ש כשאני אחזור הביתה =) [עושה שירות בירושלים]
שם: נעם גיל: 16 (עוד חודשיים) תחביבים: ריקוד, מוזיקה, תיאטרון.... חברים, יציאות... שיר אהוב של קולולוש: (ome Place (U Gotta Be ו Mehubav כמה הופעות של קולולוש הייתי: נראה לי ש2.... תמונה: לא יודעת איך שמים... =/