שרשור הכרות

tsofa

New member
שרשור הכרות

. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? תות!!! 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..] 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] משהו פה אוכל מסודר? 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif חתיכת שרשור הכרות ../images/Emo178.gif

1. שם:
כוכב 2. גיל:
21 3. תאריך לידה:
18.11.85 4. כינוי:
כוכבית 5. תכונה טובה:
אוהבת לעזור 6. תכונה רעה:
סופר רגישה 7. חולשה:
התכונה הרעה שלי. 8. אובססיות:
לא עולה לי כלום בראש עכשיו. 9. פאדיחה:
בעזריאלי לפני שבועיים במיני מפגש פורום החלקתי היה מצחיק XD 10. כאב:
זה באמת כאב XD 11. משאלה:
אחת? 12. זיכרון רע:
הנפילה XD 13. זיכרון טוב:
המפגש.. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:
וואו באמת שאלון חופר, אין פלא שלא ענו עליו בתכלס. 15. געגוע:
לאנשים מן העבר וההווה 16. פחד:
יש מספיק, תודה. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:
סלין דיון? 18. קמיע [אם יש]:
כוכבים וירח 19. החג האהוב עליך:
פורים, יום העצמאות 20. אוכל מועדף:
שניצל ופירה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:
גפילטע פיש, חצילים 22. שתיה מועדפת:
פאנטה, מיץ ענבים 23. קינוח מועדף:
גלידה! 24. ממתק מועדף:
קינדר בואנו 25. עוגה מועדפת:
מוס שוקולד 26. צבע מועדף:
סגול 27. חיה מועדפת:
חתול וכלב 28. חיית מחמד [אם יש]:
חתולעעע
29. ספורט מועדף:
שחיה וטניס 30. מספר מזל:
18 31. ספר:
יש אלוהים - קארין ארד 32. סרט דיסני מועדף:
פיטר פן, רובין הוד, היפה והחיה, בת הים הקטנה 33. סרט:
הבועה, סיפור אהבה בלתי נשכח, מישהו לרוץ איתו 34. שחקנ\ית:
ג'וליה רוברטס 35. זמר\ ת:
ג'סטין טימברלייק 36. סדרה מעודפת:
ג'ק וג'יל 37. מקצוע אהוב:
פסיכולוגיה 38. מקצוע שנוא:
פיזיקה 39. מקום בעולם:
ונציה 40. המעשה הכי נועז שעשית:
לנסות לענות על השאלון? 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:
לנסות לענות על השאלון! 42. פריט לבוש מועדף:
תחתונים? XD אממ מכנסונים שחורים שאני אוהבת. 43. ההמצאה של כל הזמנים:
המחשב והפלאפון. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:
סתיו 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?
כע 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?
כע 47. גלידה- בכוס או בוופל?
וופלל 48. שקיעה או זריחה?
שקיעה נראה לי. 49. בליינד דייט- בעד או נגד?
לאדעת 50. ג'ינס או סתם מכנס?
ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?
באמצע 52. מלפפון או עגבניה?
עגבניה XD 53. קור או חום?
קור 54. לישון או לקום?
לישוןןןןןןןןןןןןן ;[ 55. חוף או הרים?
חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?
אף אחד מהם , יאק קרמבו ;S 57. תות או בננה?
תות בננה P: 58. חולצה מכופתרת או רגילה?
רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:
אני סקסית - אקזיט ושירי מימון 60. שיר שגורם לך לבכות:
iris 61. השיר של כל הזמנים:
השיר של טיטאניק? 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:
כל השירים של ג'ס מקארטני 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:
לא יודעת 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:
iris 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:
את לא לבד - בוטן מתוק בקרקס 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]
לא הייתי XD 67. שמות החברים הכי טובים שלך:
שאלה טובה. 68. הגלידה הכי טעימה?
אוכמניות באיטליה ;] 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?
כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?
בחטיבה 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?
לזה בעיקר וליוטיוב 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע?
בנים בלבד, מכתב שלא נשלח, אוונסנס 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?
כוכב נופל - אני מגשימה משאלות P: XD 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?
כע 75. באיזה פורומים אתה?
הרגע אמרתי לא? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?
גורם לי להסתכל על הבנאדם שונה. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?
עיניים 78. יש לך חבר\ה?
כע 79. כמה אחים ואחיות יש לך?
3 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?
כנראה שכן, הם מיוחדים. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?
הולכת לאמבטיה. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?
סוגרת את הטלוויזיה 83. מה התחביבים שלך?
יש המון 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?
אותו. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?
פלאפון ומטען, כסף, בגדים, מוזיקה. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?
חתולה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?
אחרי הצהריים וערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?
כוכב 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] משהו פה אוכל מסודר?
אף אחת מהן 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?
שניצל ופירה עם מיונז ;] 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?
הקופסה של בלונדי שלי. 92. מי החברים שלך בפרום?
הזה? לא נראה לי שיש

על שאלון כזה ארוך לא עניתי כבר הרבה זמן...

אבל ננסה: . שם: פרסי. קוק פרסי. 2. גיל: 12 וחצי 3. תאריך לידה:9.10.1994 4. כינוי: קוק,טרונטנטונטו, בלה 5. תכונה טובה: לא עונה על זה! 6. תכונה רעה: אתם באמת רוצים שאני אתחיל למנות לכם? 7. חולשה: CSI 8. אובססיות:CSI 9. פאדיחה: אתם לא רוצים לדעת 10. כאב: כשאין CSI 11. משאלה: מרתון של עונות 5-7 של CSI וגאס ו3+5 של CSI מיאמי בלילה לבן בחופש הגדול 12. זיכרון רע: חטפתי מכות בל"ג בעומר שנה שעברה 13. זיכרון טוב: --- 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:כשהאחים שלי נולדו... 15. געגוע: לימים שהאחים שלי עוד היו קטנים 16. פחד: שהם יגדלו עוד יותר 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "ואם כולם יקפצו מהגג, גם את תקפצי?" 18. קמיע [אם יש]:הMP3 שלי. אני עם אוזניות על האוזניים בערך חצי מהיממה... 19. החג האהוב עליך: שונאת חגים! 20. אוכל מועדף: אורז פרסי עם צימוקים של סבתא שלי... 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: אפונה 22. שתיה מועדפת: קולה 23. קינוח מועדף: מאפין 24. ממתק מועדף: סוכריה על מקל 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: שחור/כחול נייבי 27. חיה מועדפת: וומבט, כי זו החיה היחידה בו'!!! 28. חיית מחמד [אם יש]: --- 29. ספורט מועדף: כדורגל, זה כיף לראות בנים מזיעים את נשמתם על המגרש בזמן שאני יושבת על ספה ואוכלת צ'יפס 30. מספר מזל: --- 31. ספר: i am david 32. סרט דיסני מועדף: משפחת סופר על. 33. סרט: ביג מאמא2! כי אמילי פרוקטר משחקת שם אימא 34. שחקנ\ית: ג'ונתן טוגו 35. זמר\ ת: ג'סטין
36. סדרה מעודפת: CSI 37. מקצוע אהוב: מדעים 38. מקצוע שנוא: מ"מ 39. מקום בעולם: ארה"ב 40. המעשה הכי נועז שעשית: נסעתי על רולרבלייד אחרי ששנה לא נסעתי. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: נסעתי על רולרבלייד אחרי ששנה לא נסעתי.פאקינג שברתי את יד שמאל! 42. פריט לבוש מועדף: חולצת בלון כזאת עם כיס 43. ההמצאה של כל הזמנים: המחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ, כי חופש 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא... 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כנראה 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל, כי יש יותר מה לאכול 48. שקיעה או זריחה? חושך... 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא בדיוק יצא לי לצאת לדייט בחיי הקצרים עד מאוד, אז אין לי דעה 50. ג'ינס או סתם מכנס? תלוי איזה ג'ינס ואיזה מכנס... נגיד עדיף טרנינג מג'ינס של לי קופר/קרוקר 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? אין לי כסף לבזבז, וזה לא כי לא חסכתי 52. מלפפון או עגבניה? גזר 53. קור או חום? כשקר אני בחולצה קצרה, וכשחם אני עם סווטשירט 54. לישון או לקום? לישון בבוקר, לקום בלילה 55. חוף או הרים? הרים. כי בא לי. 56. קרמבו- וניל או שוקו? איכס קרמבו! 57. תות או בננה?תפוז 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: one&only של טימברלנד ft. הפולאאוט בוי. 60. שיר שגורם לך לבכות: WGACA 61. השיר של כל הזמנים: this love של maroon5 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:i don't love you של MCR או Thnks Fr Th Mmrs של FOB 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: cry me a river 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: WGACA 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: שני שירים של פאניק! אט דה דיסקו ועוד איזה 5 של גרין דיי 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..] לא מתארת את עצמי! 67. שמות החברים הכי טובים שלך: רייצ'ל, פלי 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עוגיות 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שהיא חולה על הקוביות של ג'סטין ופיט וונטז 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?כשעברנו לרחובות, אז הייתי צריכה לעשות עבודות אז החליטו לחבר אותי 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? ישראבלוג 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? CSI, ג'סטין טימברלייק, ורוניקה מארס, וקוראת סמויה בפורום פולאאוט בוי 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? קוק פרסי. זה משמש אותי בכל מקום- בישרא, בICQ, ובתפוז. זה כינוי של הרואין, שקראתי עליו בעלון למידע נגד סמים... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? קרה לי לא פעם... 75. באיזה פורומים אתה? כרגע שאלתם את זה... 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? לא יודעת... עוד לא הייתי במצב כזה 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? חוש הומור. כי אין לי כזה. וכי אני במצב כפית. 78. יש לך חבר\ה? לא. 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לא. כי הם רוצים בתחת עם קוצים בתחת. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מזדחלת לסלון לאכול קורנפלקס 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?טלוויזיה/מחשב 83. מה התחביבים שלך? טלוויזיה, מחשב, זיהוי פלילי 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את פיט וונטז/פטריק סטמפ. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלאפון. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? נחש. מישהו מעצבן אותי ומת, בלי לדעת שזו אני... לדעתי אין DNA בארס... 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לא אוהבת כלום... 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? לפטופ, אזניות טובות, אייפוד,בטרייה שלא נגמרת, את פיט וונטז 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] משהו פה אוכל מסודר?קורנפלקס של בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?לא הייתי אוכלת, ואז הייתי אומרת שאני חולה ושזה לא מכובד להוציא חולה להורג. ואז הייתי בורחת. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? האימיול. 92. מי החברים שלך בפרום? פה- אין לי חברים כי אני חדשה, אבל בCSI יש את פלי... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא הייתה כזו 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני חודשיים 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? ד"ר קוק פרסי, הקרימינליסטית שפיצחה את התרופה לאיידס, מתה מסרטן. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? אתם לא רוצים לדעת... תאמינו לי 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?הייתי מונעת מההורים שלי להפגש. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא. הייתי מוכנה להקריב את עצמי, אבל היא לא הייתה נותנת לי.

למעלה