שרשור הכרות

parnar

New member
שרשור הכרות

לאחרונה הגיעו מלא אנשים חדשים לפורום ואני חושב שהגיע הזמן לשרשור היכרות על מנת שנוכל להכיר אחד את השני
שם:
שיר אהוב של קולולוש:
סגנונות מוסיקה אהובים:
להקות נוספות שאני אוהב\ת:
תחביבים:
ICQ\MSN:
עוד משהו שאני רוצה לספר על עצמי:

זילבר2

New member
אללה ערן! יאללה..

שם: בעז גיל: 17.5 מקום מגורים: ירושלים שיר אהוב של קולולוש: Just Wount Stop סגנונות מוזיקה אהובים: אוו..יש הרבה. אני בתאכלס אוהב הכל אבל מתמקד בעיקר בFאנק, פיוז'ן, היפ הופ. כל מה שגרובי :) להקות נוספות שאני אוהב: הרשימה ארוכה ואין לי כוח לכתוב אותה אז אני אסכם בפ'אנקנשטיין,התפוחים,דג נחש...יש עוד מלא אבל... תחביבים: בעיקר תופים ולנגן. ההרכב שלי...וכו'.. ICQ: 209789788 עוד משהו שאני רוצה לספר על עצמי: אין. חחחח זה מה יש =]

SV Design

New member
רעיון טוב

שם: אסא גיל: 15 וחצי מקום מגורים: ירושלים שיר אהוב של קולולוש: אממ אין לי את האלבום עדיין אבל בינתיים דיי אהבתי a place (u gotta be) סגנונות מוסיקה אהובים: Fאנק,רוק,פרוג רוק,רוק ישראלי,מטאל,היפהופ (דיי בקטנה..אבל בכל זאת), להקות נוספות שאני אוהב\ת: פאנקנשטיין,הדג נחש,מגהדת',רד הוט צ'ילי פפרס,ג'ירפות,מרסדס בנד,ברי סחרוף,ביטלס,לד זפלין,דיפ פרפל,אגרול (!)...טוב יש עוד מלא.. תחביבים: לנגן בגיטרה,ללכת להופעות,לשמוע מוזיקה,לשחק במחשב ואממ להנות בעיקר... ICQ\MSN: תבקשו במסר אני אתן.. עוד משהו שאני רוצה לספר על עצמי: אממ ..לא יודע...P: אם יהיה לי משהו אני אכתוב..

Funky Giraffe

New member
יו

שם: עידו גיל: 16 מקום מגורים: כפר סבא שיר אהוב של קולולוש: Till the day, הפיוז'ן החדש, אחד המגניבים סגנונות מוסיקה אהובים: יאללה קצת ניים דרופינג - Fאנק רגאיי היפ הופ מוסיקה ערבית מזרחית ראי מוסיקה קלאסית (בארוק בעיקר) סקא Pאנק טכנו ברייקביט ג'אז בלוז אולדיז ישראלי ישן פיוז'ן רוק נו מטאל פרוגרסיב נראה לי שזהו להקות נוספות שאני אוהב\ת: אוי זה ארוך מדי תחביבים: מוסיקה כדורגל ג'אמים אינטרנט הפועל חיפה ICQ\MSN: [email protected] עוד משהו שאני רוצה לספר על עצמי 1-0 למילאן

parnar

New member
2-1 עכשיו

טוב שלא כתבת את כל סגנונות המוסיקה הקיימים

tiNker2

New member
היי

שם: יעל גיל: מהקטנות.... כמעט 17 מקום מגורים: ירושלים שיר אהוב של קולולוש: אממ אני לא מספיק מכירה מהחדשים.... אז set it off בינתיים.... סגנונות מוזיקה אהובים: פאנק, ג'אז, רגאיי, גוספל, היפ הופ, ועוד... להקות נוספות שאני אוהבת: פאנקנשטיין (לא מקורי אני יודעת...), רד הוט, the cat empire, גורילז, מרסדס בנד, התפוחים, הבילויים, ארית'ה פרנקלין, טוב בואו לא נסחף יש עוד מלאא... תחביבים: לשיר, לשחק (תאטרון), ללמוד הסטוריה עם נרגילה וגולדסטאר עוד משהו על עצמי: עלולה לחפור במצבי לחץ =/

parnar

New member
the cat empire חמודים מאוד

לא חשבתי שאנשים עוד מכירים אותם

tiNker2

New member
כן רק חבל שאין דיסקים שלהם בארץ

כל פעם חשבתי שאולי אני ימצא אחד הפעם עד שאמרו לי שלא מייבאים דיסקים שלהם לארץ.... מה יהיה עם התו השמיני?

Funky Giraffe

New member
בכסף הבא שלי אני קונה את Stardown בתקווה

שעדיין יש אותו שם באיזה חנות זה היה? הייתי איתך כשראיתי את זה ב90 ומשהו שקל לא? נראה לי שזה היה בקרמבו אני ממש לא בטוח

SV Design

New member
יש חנות

שנקראת קצת אחרת..איפשהו בתל אביב (לא הייתי שם)..תחפשי באינטרנט..אני קניתי משם כמה אלבומים מהחנות באינטרנט..אבל יש גם חנות אמיתית..

למעלה