שרשור הלוגואים!

קורורו

New member
שרשור הלוגואים!

... המובטח מטעם סטטה, שאמרה שאנחנו נפתח - אז הנה הוא נפתח D: כן

Apikachu L

New member
מותר גם?

אני אכין אחרי הבגרות במתמטיקה. כי בינתיים אין לי זמן...

Apikachu L

New member
איזה רשע אתה.

לא רק שנמחק לי חצי פוסט, גם אתה מתנכל אלי. *בורחת בבכי*

strawberrys

New member
לדעתי אתה צודק..

זה כבר ממש מתחיל להרגיש כאילו אתם עושים דווקא.

Digi Lista

New member
גם לדעתי...

אבל באופן אישי אני אמשיך לנסות להתעלם ולהבליג בגלל שכבר אין מה להוסיף,יש מודעות להכול וזה אומר שהדברים לא נעשים מתוך אי ידיעה/נימוק של חדשים בפורום וכו'...אתם רוצים לשאול בכול פעם מחדש שאלות רטוריות?תשאלו...אני מעדיפה להימנע אפילו מלענות עליהן כי התשובות ברורות וזה סתם,אין לי סיבות להמשיך להצטדק ולהסביר שלא יודעת מאיפה חוסר הביטחון ומה קורה במקומות אחרים אבל לא זכור לי אי פעם שמישהו הוגבל כשהוא רצה להשתתף בשרשור שנפתח בפורום,אז מעכשיו אם מישהו מרגיש עדיין חוסר ביטחון שיעשה מה שנוח לו-במידה ויסתבר שההודעות לא נמחקות(כי הן בטח לא ימחקו)אולי זאת תהיה התשובה,עם כמה שאני אוהבת אתכם ומרגישה כבוד גדול להיות עם אנשים כמוכם קשה לי להיגרר למשיכת תשומת הלב המכוונת הזאת... דבר שני-יאנה, ברצינות חלאס עם חוסר הביטחון,אני בהחלט חושבת שאת מוכשרת בכתיבה וגם בציור(אני לא מכירה עוד תחומים אבל אני בטוחה שאלה לא היחידים)ואת יודעת שאני תמיד מעודדת אותך לפרסם עוד וכבר הבהרתי שגם כשאני לא אומרת על כול דבר משהו זה לגמרי לא צריך להוריד לך את הביטחון,הבעיה היחידה היא שכול פעם כשאת שמה משהו עוד לפני שאני בכלל רואה אותו אני כבר מתאכזבת מהאופן בו את מציגה את הדברים,את רוצה שיקחו ברצינות את מה שאת משקיעה בו ואני ממש מבינה ומזדהה עם הצורך הזה,כמו גם עם הצורך להיות צנוע ולא שוויצר שזאת דרך שמרחיקה לא פחות בחלק מהמקרים,אבל ממש כואב לי שככה את מראה את העבודות שלך,זה כואב לי מהסיבה שכשמישהו מראש יוצר ציפיות נמוכות וקוטל את עצמו זה אומנם מקטין אשליות אבל גם גורם לאדם ממול למין התנגדות בסגנון "אם זה גרוע כול כך,למה לטרוח לראות?"...זאת כמובן עצה כנה וחברית בגובה העיניים שמתארת את התחושות שלי בגלל שאיכפת לי ממך ואם יש משהו שאני יודעת למרות שאני לא יותר מידיי מבוגרת עם ניסיון חיים הוא שבחלק מהאירועים בחיים הכשלונות הם קודם כול באופן הצגת הדברים,משהו על בסיס "אם תגיד כי תיפול כבר נפלת"...אני אומרת לך את הדברים בלי שום כוונה להעליב אותך,לי לקח זמן להפנים אותם ואני בטוחה ששינויים לא קורים בשניות אבל אני אשמח שתיקחי את מה שאמרתי ותנסי לנתח אותו ולראות אולי יש משהו שאת יכולה לקחת לעתיד...הייתי רוצה שתשימי את היצירות שלך בלי היסוס ובלי הרגשה רעה ומתוך ידיעה שאת התאמצת ועשית ומי שלא מתאים לו כנראה יש לו טעם אחר אבל זה לגמרי לא אומר כלום ואם כבר אז הגבתי אז על היצירה הזאת ואהבתי אותה ואני עדיין מרגישה כלפיה את אותן התחושות-היא מצחיקה,היא מושקעת יותר ממה שאני הייתי יכולה ליצור(לא התחום שלי לעצב,לצערי)ובעיקר היא נעשתה מתוך הלב שלך וזה באמת הכי חשוב
אני אנעץ את השרשור,מקווה שתמשיכו לשים עוד לוגואים

Apikachu L

New member
לא משנה מה אני עושה...אף פעם לא טוב

עזבי, כמעט חטפתי התמוטטות עצבים מרוב מתמטיקה. המצב בבית שלי לא משהו לאחרונה, למרות שהיה שיפור, אבל שוב... בכל מיקרה, אני תמיד ככה. כי אני תמיד מפחדת שיהיה לי יותר מידי ביטחון עצמי. ואז אני חרא של בנאדם. אבל נחמד מצידך שאת תומכת והכל. אני אשתדל יותר. אולי אני אהיה יותר ניטרלית. כן. אולי זה יעזור.

יאנה, נתנו לך ביקורת בונה.

אל תיעלבי, תשתמשי בה. מה שליסטה אומרת זה נכון, דרך ההצגה שלך באמת גורמת לאנשים לסלידה, ואז זו בעצם נבואה שמגשימה את עצמה: את אומרת שהציור גרוע ואף-אחד לא יגיב, ואז אף-אחד באמת לא מגיב (אגב, זה לא אומר שלא אוהבים את הציור). וזו רק דוגמא אחת. אני אומר לך את זה כמישהו שזה משפיע גם עליו, למרות שאני בכל-זאת משתדל להגיב לך כי אני יודע שאת רוצה גם אם את מראה שלא. ובקשר לבקשת רשות לכל מיני שטויות כאלה, הרי ליסטה הבהירה לסרף ודודי שלא צריך לבקש ואפשר לעשות פחות או יותר מה שרוצים גם בלי שהבייביסיטר תגיד "אסור" או "מותר", אז למה לשאול עוד פעם? זה מרגיז, אני אומר לך את האמת. אל תהיי יותר ניטרלית, תישארי, כי את מפעילה את הפורום. אפילו אם זה לא תמיד מצליח, את מנסה, ובגלל זה את טובה יותר מהבחינה הזו מאלה שלא מנסים. רוצה לספר מה קרה בבית שלך? ואיך הייתה הבגרות במתמטיקה?

Apikachu L

New member
ניטראלית מבחינת יחס לציורים.

אני מפעילה. השתדלתי, אבל לא ממש הלך לי... בבית קרה מה שקרה, ואני לא חושבת שזה המקום לדבר על זה. זה פורום דיג'ימון. לא *בעיות נפשיות של רוסיות משונות*. לא אכפת לי שאחרים יספרו ואני מוכנה לתמוך בהם, אבל אני לא חושבת שזה נכון אם אני אשתף. כי זה ניראה לי פשוט פסול, שאני אעשה זאת.אני מרגישה לא בנוח לחשוף דברים כאלו לגבי עצמי. וגם, יש צרות גדולות יותר, לא כן? הנה, למישהו פה נפלו טילים ליד הבית. זה הרבה יותר חמור. אני אלך להצטרף לשרשור הניחומים, מה שמזכיר לי. הבגרות במתמטיקה בסדר. קרעתי את עצמי לגמרי לפני, כי בערך מתחילת החופש רק למדתי לזה. אני חושבת שאחרי הבגרות בביוטכנולוגיה. אבל היה בסדר, ואני מקווה שיהיה ציון טוב.

Digi Lista

New member
יאנה../images/Emo24.gif

אל תהיי נייטרלית לא לגביי הציורים ולא בכלל
אני לא יודעת מה קרה לך בבית ומה כמעט גרם לך להתמוטט אבל הפורום וגם אני באופן אישי(מסרים,אימייל) לא נתייחס לדברים שתגידי כ"בעיות נפשיות של רוסיות משונות" ככה שאת מוזמנת לשתף בכול דרך וזמן,לפעמים עצם זה שמוציאים החוצה משהו הופך אותו ליותר קטן כי הנטל של לאגור נעלם,וזה לא משנה אם יש צרות גדולות יותר,לא משווים בין צרות והכול תלוי באופן בו מתייחסים אליהן,אני למשל לוקחת הכול ללב ונפגעת נורא בקלות מדברים ומאנשים(כי אני לא יודעת מספיק איך להפריד בין רגשות לעשייה,לנתינה ולציפיות בכול תחום) ואם מישהו יגיד לי שיש צרות גדולות יותר אפילו שאני יודעת בעצמי שיש כאלה אני יותר אתעצבן מאתעודד אז מי אני שאזלזל בבעיות שלך?... חוץ מיזה שלא התכוונתי לפגוע בך,אמרתי שאני מעריכה אותך ואת היוזמות שלך,פירגנתי כול הזמן וגם בקודמת על היצירות שלך בתחומים שונים,במקביל בסך הכול ציינתי שכשמישהו כול הזמן קוטל את עצמו כשהוא מציג משהו קצת קשה להתייחס לאותו המשהו ברצינות בגלל שאם מישהו יורד חזק על עצמו הוא מקרין באיזשהי צורה שגם אחרים צריכים להתייחס בזלזול אליו ולי צורם לראות את זה כי באמת חבל לי עלייך וכול תגובה תהיה לא בסדר-אני אתלהב מהיצירות ואת תגידי שזה רע ומה אני מתלהבת? אני אגיד שזה רע ואת תיפגעי בגלל שזה לא באמת רע כמו שאת מציגה,אז מה אני יכולה להגיד שיהיה מדוייק?...זאת הנקודה שלי,אבל מעולם לא אמרתי ולא התכוונתי שתחליטי לא לכתוב,רק הערתי בלי שום רצון לגרום לך לתסכול נוסף שחשוב להיות צנוע,כנים לגביי עצמנו,לדעת לצחוק על עצמנו וכו' אבל לא בכול מחיר ולא בקיצוניות שתשיג מטרה הפוכה ממה שתיכננו ורק תתסכל אותנו יותר...

למעלה