שרשור הלק היומי

יפעתיקו

New member
שרשור הלק היומי../images/Emo110.gif

השרשור הקודם כבר ממש ארוך
אני עדיין עם העיצוב מיום שישי=]

סקרמנטה

New member
ממש לפני שעה מרחתי לק חדש

אמנם לא שלי... של אמא שלי. קצת התלהבתי אז היא הסכימה :) הבקבוק אנונימי, וכבר ניסיתי בעבר לק סגול שלהם שיצא מהמם. הפעם זה לק בצבע זהב חום, אם אפשר להגדיר אותו כך. לשיפוטכם. צילמתי כרגיל מסלולארי והאיכות בהתאם. של הצלמת, לא של המצלמה

Angel Of Moon

New member
שכחתי להגיד לך...

שהעיצוב שלך מ-ה-מ-ם מה שעשית עם הקונאד... מזמן אני רוצה שדודים שלי מאמריקה ישלחו לי אבל אני פוחדת שלא יהיה לי כוח להתעסקות הזאת וזה יצבור אבק על המדף..
אני עכשיו מורידה את הלק הזהב משישי כי הציפורניים שלי נחבטו היום בכל מיני מגירות
!!! נראה לי שאני הפעם אשים כסוף מטאלי או שחור...

Kumagoro01

New member
חדשה כאן :)

מתלבטת בין וורוד פוקסיה (287 של שיק) לבין אדום דם (33 של אנדראה). בינתיים אני עם שכבה שקופה.
(ועד לפני יומיים בערך היה כחול- 290 של שיק
צבע מושלם) היום בבוקר שמתי אדום דם של של לייף (לא זוכרת את המספר...) ולשם לק בבוקר היה רעיון גרוע
הוא אומנם היה בסדר אבל הציפורן של הזרת נדפקה במפתחות ונהרסה דקה לפני שיצאתי וכבר לא היה זמן לתקן.
זה לא היה -כזה- נורא אבל זה קצת הוריד לי את החשק לחדש את אותו צבע עכשיו. בכ"מ- הלקים של לייף מעולים! בדרך כלל לוקח לי 2-3 מריחות להתאפס על אחידות של צבע (עם כמעט כל לק שקיים) והלק הזה נמרח לי בשכבה אחידה ומלאה כבר בהתחלה. D: אני בהחלט אבדוק צבעים שלהם כשיהיו מבצעים ויהיה לי כסף... וואו טוב שלא חפרתי >_> אז מי בעד וורוד ומי בעד אדום?
(בהנחה שמגיבים פה מהר, אם לא אז אני כבר אבחר לבד בשעה הקרובה.
אני לא אוהבת לא להיות שלמה עם צבע, בכ"ז זה מחזיק עליי יותר משבוע.)

Kumagoro01

New member
בסוף שמתי את האדום ../images/Emo9.gif

הוא אמנם קצת נדוש כבר, אבל הוא עדיין יפה
והוא מתאים לפרחים שעל החצאית שלי. ^^; וורוד נקסט טיימ :) והפורום הזה ממש חמוד

Kumagoro01

New member
דיי תפסיקו ../images/Emo6.gif גם ככה היה קשה לבחור

טוב, אם עוד יומיים עדיין יבוא לי אני אחליף
אבל שששש (אל תספרו לארנק שלי שאני מחליפה צבעים מהר, הוא יכעס) אני רוצה את הno spain no gain

צונית

New member
סוף הדרך של ציפורניים! ../images/Emo57.gif

ואיזה גוון הורס!!!
אוף איך כל פעם אני נופלת על ה"כמעטים"?? זהו, פעם הבאה קונה אותו ויהי מה!

mayane21

New member
../images/Emo6.gif אני באמת ממליצה עליו בחום!!

תודה על המחמאה

ענבל30

New member
הנה התמונה המובטחת

כאמור איכות לא משהו... וגם - באור מסויים ללק הזה יש גוון זהוב, כמעט דואוכרומטי זהוב-ורוד-אדום. אני מתה כבר לצלם אותו בשמש...

למעלה