שרשור המאנצ' האהוב שלי עוגי עם חלב ומלווח בולגרית עם צהובה
J j i m m y New member 16/4/05 #3 מאז שהתחילו לייצר עוגי בארץ זה נהיה חרא פעם היו מיבאים את זה וזה היה פשוט מדהים, הטעם כל כך שונה שזה פשוט לא יאמן!
מאז שהתחילו לייצר עוגי בארץ זה נהיה חרא פעם היו מיבאים את זה וזה היה פשוט מדהים, הטעם כל כך שונה שזה פשוט לא יאמן!
H Hatsil yam New member 17/4/05 #13 אני לעולם לא אשכח לתלמה את מה שהם עשו למיסטר שוקו...מיסטר שוקו היה אחד הדברים היותר טעימים שהיו להם ויום אחד הם פשוט החליטו להחליף אותו בקוקומן המגעיל הזה!! שערוריה
אני לעולם לא אשכח לתלמה את מה שהם עשו למיסטר שוקו...מיסטר שוקו היה אחד הדברים היותר טעימים שהיו להם ויום אחד הם פשוט החליטו להחליף אותו בקוקומן המגעיל הזה!! שערוריה
N Napoliya New member 18/4/05 #15 מסכימה, ומה לגבי השוקולד לבן עוגיות פעם הוא היה ממש שווה, לא יודעת איך הם הצליחו להרוס דבר כל כך טעים
מסכימה, ומה לגבי השוקולד לבן עוגיות פעם הוא היה ממש שווה, לא יודעת איך הם הצליחו להרוס דבר כל כך טעים
מ משורר אדום העין New member 16/4/05 #6 שקדים!!!!!! כן כן כן כן, האגוזים הטעימים האלה, זולל חופשי מהם, כמה כסף הולך לי על הדבר הזה אבל
D dr ganga New member 16/4/05 #7 פיצה, קבוקים המצאה טעימה של חבר שלי זה לשים כריות (הדגנים של תלמה הזה) במקפיא. זה טעים!!
B Bik101 New member 17/4/05 #8 מה נסגר איתכם??? הכי פשוט הכי טוב במבה \ ביסלי פשוט דואגים לשים על השולחן לפני הישיבה וזה הכי טוב שישי
מה נסגר איתכם??? הכי פשוט הכי טוב במבה \ ביסלי פשוט דואגים לשים על השולחן לפני הישיבה וזה הכי טוב שישי
H Hatsil yam New member 17/4/05 #12 ../images/Emo78.gif../images/Emo135.gif../images/Emo21.gif גרררר אין פשוט אין על עוגיות עבאדי וגבינה לבנה... כבר מליון שנה בערך שלא היה לי איזה מאנצ'יס טוב... אני נמנעת ממאנצ'יסים! אבל בקטנהההה מתרגלים
../images/Emo78.gif../images/Emo135.gif../images/Emo21.gif גרררר אין פשוט אין על עוגיות עבאדי וגבינה לבנה... כבר מליון שנה בערך שלא היה לי איזה מאנצ'יס טוב... אני נמנעת ממאנצ'יסים! אבל בקטנהההה מתרגלים
פ פIלי New member 17/4/05 #14 פיתות, חומוס ואולי גם כרוב אדום (כזה עם מיונז, של צבר), וקצת לבנה לא מזיק. ולקינוח שוקולד.
H Hegze New member 18/4/05 #17 כל סוגשהו של "דיגניי בוקר" זה פשוט בן זונננההה עונה על כל הציפיות גם טעם מעניין ומתוק וגם משו לשתות (חלב) פשוט איכות!
כל סוגשהו של "דיגניי בוקר" זה פשוט בן זונננההה עונה על כל הציפיות גם טעם מעניין ומתוק וגם משו לשתות (חלב) פשוט איכות!
P puppets morgue New member 18/4/05 #18 וואי כבר שכחתי. איזה עצוב. בכל מקרה, זכור לי מקרה שאכלתי את הפופקורן המתוק הזה.. זה משהו משהו. במיוחד עם משהו מלוח בצד
וואי כבר שכחתי. איזה עצוב. בכל מקרה, זכור לי מקרה שאכלתי את הפופקורן המתוק הזה.. זה משהו משהו. במיוחד עם משהו מלוח בצד