שרשור המחמאות הגדול

שרשור המחמאות הגדול../images/Emo107.gif

טוב, אז כפי שהכותרת אומרת... רישמו פה את כל המחמאות שיש לכם להגיד על החווה. (יכול להיות הסוסים, המדריכים, האווירה וכל דבר אחר שעולה על דעתכם). שימו לב- יש לכתוב רק מחמאות, בלי להתחיל לכתוב גם דברים רעים ובלי להשמיץ חוות אחרות. פשוט תכתבו מה אתם אוהבים במיוחד בחווה שלכם, ממה אתם הכי מרוצים. תהנו!

אני הכי אוהבת את הסוסים.

פשוט אין אין אין עליהם!. ואי אפשר לתאר כמה שאני אוהבת אותם. ובייחוד את אניטהה
אהבת חיי. אני אוהבת חלק מהצוות שם, ואני לא אתחיל לפרט שמות
האווירה נעימה. אני מרגישה שסומכים עליי, וזאת הרגשה פשוט נהדרת. אני יודעת שזה קצר, אבל אין לי כוח להציף

LordHorse

New member
אהמ.אהמ!

כמובן את הסוסים,גם הפרטיים,החתיכים,החמודים,השמנמנים,הצעירים,הבוגרים,הנושכים,הדורכים,לורד
את רוב המדריכים אני לא מכירה,אבל ריכולים..אז,בגדול,תהילה
(שברצוני לציין כי היא מאוווווד מוכשרת.במובן הפחות טוב.) והאנשים הנחמדים,יעזור למישהו אם אני אגיד שמות? והנוף מושלם,ואם אתם נוסעים אי פעם על איילון צפון,אז אני מניחה שתבחינו מרחוק בחווה,זה דבר כ"כ יפה.. אני זוכרת את הפעם הראשונה שלי שם,השתנה,מאוד,כי אז המקום היה יחסית חדש..ועכשיו,יש דשא ירוק! ומכונת פופקורן!ואופיר,קטנה,יושבת עם לורדי בארווה.

fliperit

New member
אני....

אני מתה על המאמן שלי יש אחלה סוסי בית ספר... מאוד בטיחותיים הבעלים ממש ממש נחמדים החברה של החווה (אמנם הם צעירים ממני בשנתיים לפחות) ממש חמודים ומקסימים המבנה של החווה מגניב..ובנוי לפי התקנים של חרויות (כשהוא יהיה גמור)

favory

New member
מממ...

הסוסים אצלנו מדהימים כל אחד ואחד מהם.. בעיקר פייבורי שחורה קינג ואדמייאר! המדריכים מקסימים תלוי מי...יש המון מדריכים סבבה שאני מתה עלייהם! ויש חלק שפשוט לא, וזה הם ... האווירה בחווה כייפית כ"כ , נותנים לך יחס , אוהבים אותך ומתחשבים בך כ"כ... כל הצוות שלנו מקסים אני חולה עלייהם..כ"כ מעודד וכל כך כייפי לשבת ,לדבר ולצחוק ביחד.. בפנייהם אפשר לפתוח באמת הכל , הם מבינים וכ"כ תומכים בכל צעד וצעד שאני עושה הם תופסים אותך לשיחות באמצע היום,שיחות עידוד..מחבקים אותך ומראים לך שחיים חיים רק פעם אחת! אני הכי מרוצה מהם באמת -הצוות המדהים הזה...והסוסים המדהימים שבואו נומר חלק מהם ( פייבורי ,שחורה..) כ"כ מעודדים אותי להמשיך הלאה..והם מקשיבים ומחבקים שזה נותן הרגשה מדהימה.. ובנוסף לכך יש את החברים המסטולים! שיודעים להצחיק ולצחוק תמיד אוהבת את כולככםםםםםם מלאןןןןן אתם באמת מדהימים כל אחד ואחד ..!

טוב, אז...../images/Emo107.gif

קודם כל, הסוסים באמת מדהימים, נותנים מעצמם המון. חלקם הם סוסים שהשתקמו אצלינו, הגיעו במצב רע ועכשיו הם פשוט מדהימים!
אני מרוצה מאוד מצוות המדריכים/מאמנים אצלינו בחווה, כולם מנוסים, מיומנים, מקצועיים, נחמדים.
אני אוהבת את האווירה שיש בחווה בד"כ, כיף להיות שם, יש שם אנשים שמאוד כיף להיות איתם ולדבר איתם. אני אוהבת את (רוב) האנשים שעובדים שם, אנשים מקסימים! חוץ מזה, מגיע לחווה צל"ש עד זה שיש לה אינדור- ככה יש לנו איפה לרכב אם יורד גשם.

שירלי317

New member
כלום../images/Emo4.gif

ובגלל זה עוברים חוץ מקים
שתבוא איתי לאן שאני אלך מן הסתם והעובדה שזה קרוב לבית.. הכל חרא.

בדיוק בשבילי!!

אין בעולם הזה מקום יותר מושלם מהחווה שלנו.. פשוט אי אפשר לתאר את זה במילים, דבר ראשון הסוסים, במיוחד אלה שהגיעו אלינו במצב רע והשתקמו ועכשיו מעניקים טיפול לאנשים עם מוגבלויות, שזה לדעתי דבר מדהים בפני עצמו. האנשים שהם הכי הכי בעולם, חלקם בתור חברים בזמן שאני בחווה, ויש כמה שזה אפילו מעבר - סוג של שיחות שנותן הרגשה טובה כזאת והם האנשים הכי מבינים תומכים ואוהבים שאי פעם פגשתי. יש את מנהל החווה עופר ("הדוקטור") שהוא באמת אחד האנשים היותר טובים שפגשתי, צוות המדריכים באמת מקסים ומקצועי ביותר, והם לוקחים את העבודה הכי ברצינות, חוץ מזה שהם אנשים מדהימים, וכמובן המדריכים שלי שאין עליהם בעולםםםם!! הכי עוזרים והכי מקדמים ברכיבה יותר מכל אחד אחר שהדריך אותי אי פעם!! בקיצור ולעניין, החווה שלנו היא המקום הכי בעולם, הבית השני שלי, מקום הרביצה ברוב שעות היום והכי הכי כיף לי שם!!!!

למעלה