שרשור המלצות השבוע..

Forever NemeSh

New member
שרשור המלצות השבוע.. ../images/Emo62.gif

אם יש לכם ספר טוב, סרט, שיר, דיסק, הופעה, מקום שהייתם בו או שנתקלתם בו ובא לכם להמליץ עליו לשאר חברי הפורום.. זה המקום. (אני רק אזכיר שאסור לתת פרטים, טלפונים וכתובות של מקומות ספציפיים.. אלה חוקי תפוז
) לכו על זה.. על מה יש לכם להמליץ

Forever NemeSh

New member
טוב.. אז יש סיבה שפתחתי את השרשור

והיא ספר מדהים שאני קוראת עכשיו.
שמו של הספר הוא "כמו גחליליות" של נורית מץ. ספר שמדבר על עולמם של מכורים, מזעזע אך מדהים. הלשון הציורית והדמיון חוצים גבולות.. ובאמת אפשר לטבוע בקריאת הספר הזה ללא הפסקה. ספר שרק מוכיח שוב למה הסמים הם דבר פסול ומזעזע, נותן בומבה לאלה שאפילו ניסו פעם אחת את הדבר הכי קל שיש לדעתי, רק מראה להם לאן אפשר להגיע עם זה.. ללא שליטה. (אני מדברת מהתחושות שלי אגב, כן) מדהים.. ומומלץ נורא.
ורק עוד קטע קטן שעשה לי צמרמורת (מתוך הכתוב על הצד האחורי של הספר)
"נרקומנים הם כמו גחליליות, שזהירתן מתאפשרת בשל חומר כימי המופרש מגופן, ואורן, הנראה לעיתים בזוהר קבוע ולפעמים בהבזק, בוקע מתוכן כל הזמן. בדיוק כמונו המכורים, שבהשפעת הסמים נעטפים בזהירה מתמדת משל עצמינו. אור שמסייע לנו לזהות אחד את השני, ולגחליליות למצוא זה את זו. כן, אנחנו עדת הגחליליות..." מדהים.. באמת מומלץ.

שוב ממליצה על הספר

"פרחים בעליית הגג". כי בא לי. (של וי. ס. אנדרוס) ועל הדיסק Silence של Sonata Arctica .

פרקשון

New member
דיסק כפול של ברי סחרוף

לקט של 26 שירים משנת 1993 עד 2002 מהופעות שונות מראה את השוני בביצועים באלבום ובהופעה בהופעות יש הרבה יותר אנרגיות

טולייצ

New member
../images/Emo2.gif זה שליי

זו הפינה שלי! ולא אהבתם אותה מספיק בשביל לגרום לי להעלות אותה כל פעם מחדש
בכל אופן מגניב
אני רוצה להמליץ על הספר "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה".. ספר מדהים! -חג מולד שמח יהודים חמודים-

אפרת P

New member
אתה יודע

הוא כתוב בצורה מציקה אחושילינג, אבל ברגע שאתה מכיר בנאדם כזה אתה מבין יותר טוב...

../images/Emo121.gifנכון אפרת... אני לא מכיר

אוטיסטים... ממש... סתם, אחותי התנדבה בגן של ילדים עם מוגבלויות והשניה עבדה+התנדבה ב-2 חוות סוסים שיש שם אנשים עם מוגבלויות+ היה לי אחד בבצפר... אבל אני לא מכיר...

אפרת P

New member
הוא לא אוטיסט...

אם זה ממש מעניין אותך קוראים לבעיה הזאת תסמונת אספרגר ויש בכיתה שלי ילד כזה

למעלה