שרשור המלצות/השמצות ANYONE?

צונית

New member
שרשור המלצות/השמצות ANYONE? ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

טוב החלטתי להשמיץ פה בפניכן היום שתי חברות לקים. TOP BEAUTY ואנדריאה. טופ ביוטי, חברה שנתתי לה כמה וכמה הזדמנויות, פשוט לא מספקת את הסחורה. הגוונים יפים והכל אבל הפורמולה שלהם איומה ברמות בלתי נתפסות! והאמת שגם נראה לי שיחסית לכל חברות הלקים ה"פושטיות", לטופ ביוטי יש הכי הרבה רעלים. כל פעם שאני באה לשים לק שלהם - נהיה לי כאב ראש. זה קורה באופן סיסטמטי בכל פעם שאני משתמשת בלקים שלהם, ולכן החלטתי סופית להשליך את הלקים האלה לפח. בהתחלה עוד שקלתי למסור את הלקים הללו אבל אני מסרבת להיות אחראית לכך שמישהי אחרת תשתמש בהם. הם פשוט איומים. נקודה. הלקים של אנדריאה נראו לי מעניינים. הגוונים לא יותר מדי מיוחדים אבל היה איזה זוג שמשך לי את העין. 12 ו34. אפרסק וחציל בהתאמה. אז קניתי. וכמובן בטפשותי לא פתחתי את הפקק בחנות (המשביר) כי אני ממש לא מאלה שבודקות לק בחנויות. מבחינתי ברגע שפותחים לק מקצרים את חיי המדף שלו והלקים יכולים לעמוד שם גם שנה. אני לא אוהבת לחשוב שאני אחראית להתייבשות שלהם ולכך שבעוד ככה וככה זמן תבוא איזה מישהי ותקנה לק יבש - בגלל שפתחתי את הפקק שלו כששקלתי לקנות אותו. בכל מקרה... הגעתי הביתה, פתחתי את הפקק וחשכו עיני. (המשך בהודעה הבאה...)

צונית

New member
אז מה שאתן רואות בתמונה

מן חתיכות לבנות לא ברורות כאלה, מסתבר שזה לא רק סביב המכסה אלא גם בלק עצמו. כשניסיתי למרוח על הציפורן כדי לנסות - גיליתי שגם בלק יש כל מיני עצמים לא מזוהים כאלה, שגורמים לו להימרח בחוסר אחידות. הוא גם שקוף ביותר ולדעתי צריך יותר משלוש שכבות כדי שהוא יהיה אטום. הלק השני שקניתי גם אינו חף מכל פשע. הגוון עצמו מהמם! חציל שימרי כזה, ממש יפה. אבל מה? המברשת עקומה והשערות שלה סוררות (גם המברשת של הלק השני עקומה! ולא נראה לי שזה בכוונה) וגם בו יש גושים קטנים כאלה שהורסים את אחידות הלק. יש סביב הפיה מעט לבנים כאלה, אבל זה לא נורא מדי. מה שהכי נורא זה הריח!! וווואי ריח של דלק או משהו, בפעם האחרונה שקניתי לק כזה הוא היה של חברה עלומת שם לחלוטין וזרקתי אותו איך שפתחתי, לא חיכיתי אפילו דקה! אני שואלת את עצמי, מה קורה איתם?? אנדריאה זה אמנם לא איב סאן לורן, אבל לא ציפיתי שזו תהיה חברת שוק. אני לא רק מחזירה את הלקים הללו (ואני ממש לא מהאנשים שדוגלים בהחזרת לקים) אני גם לא קונה יותר מאנדריאה כלום, לא לקים ולא כלום. בעע
תם טקס החפירה להיום
נתראה בהודעה הבאה

Harlot

New member
את צודקת לגבי טופ ביוטי

בחיים שלי לא נתקלתי בלקים כל כך "ריחניים". לגבי אנדראה, אני שותפה לביקורת שאין להם יותר מדי דברים מעניינים, אבל מבחינת הפורמולה, המברשת וכו' הכל היה בסדר יחסית. בסדר, כלומר - לא מצטיין בשום מובן ואופן אבל בהחלט סביר. בכל הנסיונות שלי המריחה היתה אחידה וקלה למדי, לא היו שום גושים, ושום דבר בריח לא הפריע לי באופן מיוחד - ואני בדר"כ רגישה מאד לריחות. לדעתי פשוט נפלת על סטנד ישן עם לקים מקולקלים או שאוכסנו לא כראוי, והתופעות שנתקלת בהן היו יכולות להיות מנת חלקם של לקים ממותגים יוקרתיים באותה מידה אם הם היו ישנים ומקולקלים. פשוט נסיון רע, לא יותר.

Marble Arch

New member
../images/Emo6.gifהרסת אותי!

אני חייבת להגיד שדווקא כן נתקלתי בצבעים של אנדריאה שמשכו את עיניי.. למשל ניראה לי שמספר 13 מאוד דומה לCool Reserve של מאק.. אבל מעולם לא ניסיתי לקים של אף אחת מהחברות האלה... וכנראה שגם לא אנסה

ענבל30

New member
מס' 12 של אנדריאה

היה ה"השמצה" הראשונה בבלוג שלי
ואכן לקח די הרבה זמן (והיה צורך במבצע שווה שישכנע) עד שניסיתי שוב לקים של אנדריאה - ואני חייבת להודות שכל הלקים הנוספים שניסיתי פשוט מעולים: גם מבחינת מריחה וגם מבחינת תקינות המברשת/בקבוק - וגם הצבעים לא אכזבו. כך שאני מצטרפת לדיעה שפשוט "נפלת" על סטנד של בקבוקים ישנים/שעמדו בשמש/שנפתחו ללא הכרה... וחבל שכך. לגבי טופ ביוטי אני ממש לא מתווכחת - אני מודעת לגמרי לכך שאלו לקים זולים וגרועים שמיוצרים אי שם במזרח הרחוק <לא רוצה להשמיץ מדינה מסויימת בלי הוכחות> ומן הסתם לא מומלץ להשתמש בהם... אני מודה שיש לי חולשה לצבעים היפים של חלק מהלקים שלהם (וגם מחסור בלקים בצבעים מעניינים שאפשר לקנות בארץ והם בטוחים ונקיים מרעלים) - ולגבי הריח - אני פשוט כמעט תתרנית ונדיר שריח מפריע לי
בכל מקרה את הלקים של טופ ביוטי אני שמה לעתים רחוקות מאז מה שכתבת עליהם
יש לך השפעה טובה עלי!

צונית

New member
זהו, זכרתי שכבר פעם אמרתי

שאני לא אשתמש בהם יותר! אבל הגוון הכי "שמח" שהיה לי באוסף - היה שלהם. מן ורוד-כתום נאון כזה. ואז התחלתי לשים אותו וישר נהיה לי כאב ראש, וגם ניסיתי לצלם אותו והוא קיבל גוון כל כך מפחיד בתמונה שנהייתי סגורה על כך שמדובר באיזה חומר רדיואקטיבי או משהו
חבל שלא ראיתי את ההשמצה על 12 של אנדריאה
אני הולכת עכשיו לקרוא מה כתבת....

סקרמנטה

New member
טופביוטי הם כמו נרות חנוכה: "לראותם בלבד" ../images/Emo6.gif

יש להם מגוון מדהים! אבל הריח שנודף מהם באמת מזעזע. אז עדיף להינות מהם רק כשהם מוצבים בסטנד שלהם... לגבי אנדריאה, המגוון שלהם כ"כ צנוע, שאחרי שלא מצאתי בכמה מקומות את הצבע היחיד שדי מצא חן בעיניי - ויתרתי. שבוע טוב ומבורך, וחג פורים שמח

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifלק מחזק עם צבע של תפוח

שנתחיל מהחיובי ? פורים היום...
מברשת ומריחה נוחה ואחידה. גם אחרי שכבה ראשונה הצבע מורגש.
אצלי - לק לא מחזיק יותר מיום. והנה זה פלא, הלק היחיד שמחזיק כמעט חמישה ימים מבלי להראות סימני "גסיסה".
הציפורניים שלי בתקופה לא טובה. נראה לי שיש שיפור קל לאחר כשבועיים של מריחה.
מבחר הצבעים עלוב ביותר. על המדף היו כחמישה גוונים בלבד. יכול להיות שהם בתקופת הרצה ולאחר בדיקת השטח יוציאו גוונים נוספים. במבצע בסופר פארם 30 ש"ח. נמכר במחיר מלא 40 ש"ח. סקרמנטה - הבטחתי וקיימתי... פורים שמח לכולכן !

Witchcrafts

New member
איזה צירוף מקרים.

ביום רביעי קניתי את הטופ ביוטי הראשון שלי. מהשוק. התלבטתי אם הצבע באמת כמו שהוא נראה או שהחברה הזו נוראית, בסוף החלטתי שלא יזיק לנסות. האמת שלא הרגשתי משהו זוועתי בריח, אולי לא שמתי לב. אבדוק זאת. מהתוצר הסופי אני ממש מרוצה, אעלה תמונה עד מחר (בצירוף התחפושת). הצבע לא אכזב והעמידות שלו הפתיעה לטובה – במיוחד כשמדובר בחברה "פושטית" (כהגדרתך). עם אנדראה באמת שאין לי בעיות. אני מחזקת את אלו שסברו שנתקלת בסטנד בעייתי. מה גם שאני תמיד מקפידה לקחת את הלקים שסגורים כמו שצריך (אפשר להבחין בזה לפי הפקק; עד כמה קל לסובב אותו ואם הוא מונח בדיוק כמו שצריך).

תולי01

New member
את הלקים של טופ ביוטי לא ניסיתי

אבל לאור מה שכתבת, אני מבינה שלא הפסדתי כלום, אז נראה לי שאני אשאיר את זה ככה... לגבי הלקים של אנדריאה, ניסיתי כמה מהם וחלקם היו ממש מוצלחים (מס' 84 שלהם הוא האהוב עליי, אם תחפשי תיקון כדאי לך לחפש אותו
) וחלקם היו רק בסדר. אבל גם אני שמתי לב שהקטע עם הסטנדים שלהם יכול להיות ממש נורא. כבר נתקלתי בסטנדים עם לקים מאובקים בטירוף, לקים עם שמן צף, לקים שנראים כמו טסטרים והכי גרוע - אשכרה ראיתי לק שהיה בו רק קצת יותר מחצי ! בכלל, הלוואי והיו מוכרים את הלקים בארץ בצורה קצת יותר נורמלית, או שהיו שמים טסטרים, כמו שראיתי בכמה מקומות בחו"ל, לכל הבנות שרוצות לנסות את הלק לפני שהן קונות, בלי שיפתחו את כל הבקבוקים......... בשורה התחתונה, זה לא יהיה כזה הפסד נורא אם תחליטי שאת לא קונה את הלקים של אנדריאה יותר, אבל אני חושבת שבכל זאת כדאי לך לתת הזדמנות שניה, יש להם כמה צבעים חמודים ובמחיר של עשרה ש"ח לבקבוק כדאי לנסות

למעלה