שרשור המלצות/השמצות

PeachGirl

New member
China glaze-Stone cold

ובכן מבחינה ויזואלית הוא מדהים.
אני אוהבת לקים כהים+אני אוהבת מאט= סיפור אהבה...
אבל כמו בכל סיפור אהבה- לא הכל פשוט...
הלק ממש לא עמיד.
מרחתי אותו בבוקר, וכבר באותו ערב התחילו צ'יפים- ולמחרת כבר הייתי צריכה להסיר אותו.
*לא ניסיתי למרוח מעל טופ מאט.

trilliane

Well-known member
מנהל
מאטים לא עמידים
פיבי החזיקה עליי יום

וכבר למחרת התקלפה בטירוף (כפי שלא קרה לי עם אף לק מאז שהפסקתי להשתמש במחזק של ניילטק כבסיס).

אורזיגל

New member
אז ככה

אקדים ואכתוב שהציפורניים שלי בנויות, מה שתורם לעמידות הלק, אך מצד שני, אני עושה מוזאיקה, מה שפוגם בעמידות הלק (למרות הכפפות).

שמתי את הלק ביום שלישי. שכבה אחת ( נראה היה שהכיסוי מלא וחשבתי שזה יספיק) + top coat matte של china glaze.
בעין בלתי מזויינת הלק נראה בסדר. אם מסתכלים בשמש הוא ראה פחות טוב.

המסקנות שלי : לשייף מעט את הציפורניים (עם הספיג הקשיח הלבן), לאחיזה טובה יותר של הלק. למרוח 2 שכבות של הלק וגם top coat matte כל שהוא. נראה לי שהעמידות תהיה מוצלחת יותר.

PeachGirl

New member
מה זה מוזאיקה?

אני לא מכירה כ"כ בבנייה=\.
לא ניסיתי עם טופ- אבל כן 2 שכבות של הלק.
בניסיון הבא אנסה עם טופ (אני מנסה בכמה צורות לפי שאני סוקרת בבלוג).
מנגד- מאטים אחרים שיש לי החזיקו יותר מעמד=\
(ד"א זה צ'יינה מעט ראשון שאני מנסה- כך שאולי הם צריכים להשתפר במאטים... זוהי רק השערה).
:)

PeachGirl

New member
חשבתי שזה משהו בבנייה:)

את הדוגמא אני מכירה.
השתמשת בSTONE COLD במוזאיקה? נשמע מגניב!

PeachGirl

New member
שאמרת מוזאיקה- חשבתי שזה משהו בבניית

ציפורניים, לא הדוגמא.
ומה שהתכוונתי בשאלה- האם השתמשת בלק ביצירת הדוגמא?
אין לי מושג איך יוצרים אותה, אבל זה נשמע מעניין.
במוזאיקה- יש גם שילוב של מרקמים? כלומר מאט עם קרם וכדומה?

trilliane

Well-known member
מנהל
אני חושבת שהיא התכוונה שהיא יוצרת מוזאיקות

כלומר עובדת פיזית עם האצבעות ולכן הציפורניים נפגעות (יחסית).

אורזיגל

New member
מוזאיקה זה (בגדול) חיתוך של קרמיקה -

אריחים , צלחות, כוסות וכדומה והדבקתם ע״י שרמיק (דבק מלט לבן איתו מדביקים בין היתר אריחים באמבטיה למשל. החומר הרסני לציפורניים, לכן אני עובדת עם כפפות חד פעמיות, אך הן נקרעות ואם לא מחליפים מיד, הציפורניים והלק ניזוקים).
בעבודה שבתמונה הדבקתן את החלקים על כדי חרס ויצרתי מהם עמוד טוטם. השתמשתי בקרמיקה ובזכוכית.

PeachGirl

New member
חחח נוצר פה בלבול

לא קראתי את המשפט נכון והבנתי שאת עושה דוגמא של מוזאיקה על הציפורניים (אני יודעת מה זה מוזיאקה- הייתי יוצרת דוגמאות כאלו בתכשיטים
)

קראתי ברפרוף וזו התוצאה (ותודה להפרעת קשב..)
יצא מצחיק:)

lilo4

New member
לק שחור של וואו

מס' 393

קניתי אותו רק בשביל החתמה, ואני ממש מרוצה ממנו. הוא מספיק סמיך ופיגמנטי בשביל לתת תוצאות טובות, אפילו לא הייתי צריכה להשאיר אותו פתוח כדי שיסמיך

לא השתמשתי בו בתור לק רגיל אז אני לא יודעת להגיד איך הוא.

יש לו חיסרון קטן- לפעמים כשאני פותחת אותו המברשת מתנתקת מהפקק ונשארת בתוך הלק, ואז צריך לסגור את הפקק חזק ולפתוח שוב. קצת מעצבן, אבל לא משהו שאי אפשר לפתור. לדעתי זה איזה פאק ספציפי בלק הזה, כי יש לי עוד שניים של וואו וזה לא קרה לי איתם אף פעם.

אורזיגל

New member
פעם הבאה שהוא מתנתק תדביקי עם כמה טיפות דבק

מהיר, רק תוודאי שהדבק יתייבש לפני שאת סוגרת את הבקבוק, כדי שהמכחול לא יידבק לבקבוק עצמו.

למעלה