שרשור המלצות סרטי אימה!

koya1

New member
שרשור המלצות סרטי אימה!../images/Emo129.gif

אני ממליץ על טרלוגיית צעקה... על אני יודע מה עשית בקיץ האחרון... אני עדיין יודע מה עשית בקיץ האחרון... וכפר הארורים...(בטח לא מכרים את כפר הארורים... אבל זה סרט ממש טוב...)

רועי123456

New member
אני ממליץ על .........

הצלצול[בטח כולם ראו] הטינה [עכשיו שהבנתי את הכול זה סרט פצצה] חברים למוות[אם אתם רוצים לעשות סיאנס תראו את הסרט ותחשבו שנית] יום אהבה קטלני[לא מפחיד כול כך אבל אהבתי אותו] הנשכחים[סרט יפה] מין מסוכן[סרט בסדר] יעד סופי 1 יעד סופי 2 13 רוחות האחרים החוש השישי האויב שבפנים האויב שבפנים 2 מגרש השדים SAW[מסור] כול הסדרה של צאקי[משחק ילדים] בית קברות לחיות בית קברות לחיות 2 הניצוץ כול סדרת יום השישי השלוש עשרה כול סדרת פרדי קארי רואה בקלפים סדרת חניבל פניה לא נכונה ויש לזה עוד שם טעות בכיוון ג'יפרס קריפרס ג'יפרס קריפרס 2 אני יכול להמשיך עוד שעה ראיתי מליון סרטים מפחידים אבל אין לי כוח אולי עוד מעט אני ימשיך

uriya1

New member
../images/Emo36.gif

זה לא קצת מוגזם, כל שירשורי ההמלצות והבקשות-להמלצות-לסרטים שנפתחים בפורום? לא פשוט יותר לעשות שירשור מקיף של כל ההמלצות שיש ואז להכניס את זה למאמר ולסגור את העסק?

koya1

New member
אני חדש פה...

אז לא ראיתי אפילו שרשור אחד כזה.. אז החלטתי לפתוח(=

uriya1

New member
../images/Emo36.gif

סבבה. לא פניתי דווקא אליך. אני פונה גם אל הוותיקים יותר ובעצם, אל כל חברי הפורום: לא כדאי שנעשה משהו בנידון?

milkshakit

New member
למה לא ../images/Emo85.gif

בטח שאני מכירה את כפר הארורים ועוד מלא בטוח מכירים.... גם אותו לא נמאס לראות גם הגרסה משנות ה-60 נחמדה... מעניין לראות בשחור לבן

למעלה