שרשור המלצות על להקות!

TheMo

New member
שרשור המלצות על להקות! ../images/Emo79.gif

מצאתם להקה בלתי מוכרת, שאתם פשוט לא יכולים להפסיק לשמוע? ספרו לכולם על זה
אני אתחיל, למה לא... Symphony X - הם מנגנים פרוג מטאל, דומים מאוד ל-Dream Theater... שרים קצת פחות, מנגנים קצת יותר, לפעמים נותנים יותר מקום לבאס... משלבים בשירים שלהם חלקים שקטים וחלקים מלאי אנרגיה (=רועשים) באופן יפיפה... הרבה שירים ארוכים... קיצר, תאוה לאוזניים :) אגב, מי שרוצה להכיר להקות חדשות - www.pandora.com - מומלץ בחום!

sok777

New member
אפשר גם להקות די מפורסמות?

Razorlight.. מומלצים בחום.

itoosh2

New member
מי אמר שהם לא מוכרים?

אני דווקא מכיר אותם טוב מאוד... למרות שאני לא אוהב אותם (אני לא בעסקי המטאל יותר מדי...) המלצה חמה חמה שלי על מישהו שמוכר רק באוסטרליה (זכה שם בגראמי) ועכשיו הוא מנסה להתחיל לפרוץ בארה"ב... קוראים לו ג'ון באטלר (john butler) הוא היה נגן רחוב באוסטרליה עד שאיזה מפיק שמע אותו וביקש ממנו להיות גיטריסט של איזה מישהו שמפורסם שם... אחר כך הוא התחיל לעבוד עם אותו אמן על השירים שלו והצליח בגדול... הוא מנגן סגנונות משולבים של רוק עם אלמנטים של ראגיי... ואפילו כמה שירי קאנטרי יש לו... ללהקה שלו קוראים the john butler trio הם שלישיה של ג'ון שהוא שר ומנגן על אקוסטית או אקוסטית של 12 מיתרים... של באסיסט שמנגן דווקא בעיקר על קונטרה באס... ומתופף מצוין (שהוא לא קבוע בהרכב...) ממש ממש ממש מומלץ! (הוא גם נראה ממש מגניב!)

itoosh2

New member
אין על מה.

אני לא חושב שיש מישהו שלא אוהב להמליץ על פניני המוזיקה שלו...

מוכרים רק בקנדה ../images/Emo8.gif

BareNaked Ladies מוזיקת רוק קלה, כל שיר שונה, כל שיר אדיר גם מבחינת ליריקה וגם לחן. הלהקה האהובה עלי

Beyond The Pale

New member
מכירה ../images/Emo13.gif

הם עבדו עם אלאניס.. וגם יש להם שירים שכולם מכירים אבל לא יודעים שהם שלהם. כמו it's all been done

dreamerman

New member
הממ...

flogging molly להקת פאנק אירי מעולה.... שווה מאוד להאזין למוסיקה.. להקה נחמדה מאוד....

itoosh2

New member
../images/Emo45.gif כל כך ממליץ!

מהלהקות האיריות היותר טובות (למרות שהם מבוסטון אבל כולם שם אירים)... להקה מגניבה ביותר... ממליץ בחום...

noam the ninja

New member
גם אני מכיר כמה

אבל הרוב שלי זה מפורסמים, אבל יש כמה: a dozen furies, להקת מטאלקור שזכתה בתוכנית הריאליטי של MTV הקרב על פסטביל אוזפסט. הם הוציאו שני אלבומים והתפרקו, שזה סופר חבל כי הם להקה חזקה ביותר!! CALIBAN, עוד להקת מטאלקור, אחת המעולות לדעתי, ETERNAL GRAY, להקת דת' מטאל מישראל, אחת האדירות, אני חולה עליהם!!! וכמובן, אמסטפ, להקת ניו מטאל ישראלית שמתעקשת לעשות את המוזיקה שלה בעברית וזה אפילו יוצר להם מעולה!

Beyond The Pale

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

הייתי בהופעה של אמסטפ! הם הופיעו במופע התרמה לחתול הרחוב בראשון לציון, שהיה באופן אירוני בתל אביב. הם די גרועים :-\ חחחח אחרי ההופעה, במהלכה הם הצליחו לנקות את האולם מאנשים, הם עמדו ושוחחו עם מעריצות או משהו כזה ובאתי לסולן, שד"א נראה נאו-נאצי ברמות, וביקשתי ממנו לצלם אותי ואת קרובי המשפחה שלי מאוסטרליה יחד
זה היה כזה מצחיק.. הוא היה בטוח שאני רוצה חתימה או משהו
אני אישה רעה, אני יודעת

למעלה