שרשור המלצות

aYaLoLy

New member
שרשור המלצות../images/Emo13.gif../images/Emo71.gif

קראתם ספר טוב? ראיתם סרט שאתם חייבים לספר עליו? חורשים על אותו שיר כבר שבוע? אל תהיו נקניקים. ספרו לנו שנהנה גם

אוקיי..

אני ממליצה על השירים; I'M O.K של כריסטינה אגילרה OVER AND OVER של נלי דרך של מוש בן ארי זה השירים שחרשתי עליהם השבוע... אה וקניתי את הדיסק "בלאקפילד" - מומלץ !! זהו..שיהיה שבוע טוב לכולם!

Alaithlos

New member
אכן דיסק מומלץ..../images/Emo15.gif

אני להמליץ על הסרט "הנסיכה הקסומה", הספר "סיפור אהבה בלתי נגמר" של ניקולאס ספרקס וכמובן השיר hanging by a moment של לייפהאוס, ובערך כל השירים של לייפהאוס...

Zoharrr

New member
אהמ....

סינרגיה - צועקים על אהבה(ככה קוראים לדיסק, זה לא רק שיר...) אני חורשת אותו כבר איזה חודש.... גותיקה זה סרט מצוציין למי שעדיין לא ראה...

באמת גוטיקה סרט טוב!

גם טייקינג לייבס < לקחת חיים> עם אנג'לינה ג'ולי סרט נדיר ביותר !

aYaLoLy

New member
אוי ממש לא אהבתי את הסרט הזה../images/Emo71.gif

הוא נורא... צפוי

Drorrrrrr

New member
המ אלבום

זה לא אותו דבר- עברי לידר האלבום החדשדש של עברי. פשוט מדהים, העיבודים נהדרים.

aYaLoLy

New member
יו הו הו אנד אה באטל אוף רום../images/Emo71.gif

מר ורטיגו/פול אוסטר כמה טוב להיות פרח קיר/צ'ארלי משו [לאזוכרתאתהשם] שני ספרים פשוט מעוליייים שקראתי לאחרונה להקה: Switchfoot
שיר: כלום לא עצוב-אביתר בנאי

adi u

New member
נמממ...נמממ...

ספר מומלץ: המשחק של אנדר- אורסון סקוט קארד. ספר מעולה! סרט: אממממ....אין לי מושג... אני יודעת שמה שאתם לא עושים אל תראו אלקטרה! חרא סרט! שיר: איפה הילד- לבן בחלום שחור =)

רייל

New member
הולידיי.

דיסק - "סביב העולם בשמונים יום". נו, של המחזמר בעברית. שיר - The end of the world של skeeter davis. ספר - נערה עם עגיל פנינה. הוקסמתי ממנו. סרט - נערה בהפרעה. המ, זהו.
תשתו הרבה ביסקוויטים עם חלב. זה טעים.

למעלה