היפ-הופ וFאנק בלייב זה שוקריה(!)
אם ליותר כושים היה כסף ללמוד לנגן על כלים חיים - רוב הרכבי ההיפ-הופ היום היו להקות עם כלים חיים ולא Two Turntables and a Microphone.... אח, אח, איזו הופעה! רבל סאן סוחף את הקהל בליריקת הצונאמי שלו על רקע הFאנקיות של הלהקה, בעוד קולו של הגיטאריסט יובל מהווה לו משענת בעת לקיחת אוויר; אפילו מתיסיהו היה מתמוגג משילוב צלילי הכלייזמר באחד מן השירים. וברגע שסגול 59 עלה על הבמה וכולנו קיבלנו גרסא חיה ל"יום יפה" - ההתלהבות רק החלה לעלות ולעלות.... קואמי דה-לה-פוקס, קאשי, אפילו שאנן סטריט שהגיח בשביל להצטרף לשירת "פייט רבל סאן" - עשיתם לי את הערב!
כמו כן שאגות "יא מאן" / "בויקאה" וריספקט למתופף יוגב, שהדגים שהנסיעה לניו-יורק משפרת Skill, וגרם לי למשך כל ההופעה להחליף את ה-Air Guitar שעשיתי ל-Air-Drum בתיפוף וירטואלי למשך רובה של ההופעה. אני לא יודע עם ה-40 ש"ח ששילמתי עבור קניית הדיסק של הלהקה תורמים במשהו למאבק להשארתו של רבל סאן בארץ, אבל אני מקווה שהמעט שאני יכול לתרום (קניית האלבום + חתימה על העצומה להשארתו של רבל סאן) תעזור. כמדומני, כתב חדשות מערוץ 10 צילם חלק מן ההופעה וראיין אדם או שניים. מקווה שההד התקשורתי יפעל לטובתו, ולטובת כולנו. A7, you inspire us artists at heart, one and all.