שרשור המעבדה

OriWinokur

New member
הגרלת הכרטיסים בקומונה

תסתיים מחר. הזוכים חקבלו הודעה במסר... מי שעדיין רוצה להרשם להגרלה - שירשם בעמוד החדש שנפתח כאן בתפןז לצורך העניין. מעכשיו והלאה כל ההגרלות יתקיימו בפורום החדש שלנו....

זילבר2

New member
בוא נעשה מפגשון

של הפורום כזה בכניסה למעבדה...חחח זה דווקא יהיה מצחיק :]

jader

New member
מדהים!

הלכתי להופעה בלי להכיר את המוזיקה וההופעה היתה פשוט מעולה, למרות שקצת קצרה מדי... מוזיקה בכיף! שיהיה לכולם כאן לילה טוב!

Wakizashi

New member
היפ-הופ וFאנק בלייב זה שוקריה(!)

אם ליותר כושים היה כסף ללמוד לנגן על כלים חיים - רוב הרכבי ההיפ-הופ היום היו להקות עם כלים חיים ולא Two Turntables and a Microphone.... אח, אח, איזו הופעה! רבל סאן סוחף את הקהל בליריקת הצונאמי שלו על רקע הFאנקיות של הלהקה, בעוד קולו של הגיטאריסט יובל מהווה לו משענת בעת לקיחת אוויר; אפילו מתיסיהו היה מתמוגג משילוב צלילי הכלייזמר באחד מן השירים. וברגע שסגול 59 עלה על הבמה וכולנו קיבלנו גרסא חיה ל"יום יפה" - ההתלהבות רק החלה לעלות ולעלות.... קואמי דה-לה-פוקס, קאשי, אפילו שאנן סטריט שהגיח בשביל להצטרף לשירת "פייט רבל סאן" - עשיתם לי את הערב! :) כמו כן שאגות "יא מאן" / "בויקאה" וריספקט למתופף יוגב, שהדגים שהנסיעה לניו-יורק משפרת Skill, וגרם לי למשך כל ההופעה להחליף את ה-Air Guitar שעשיתי ל-Air-Drum בתיפוף וירטואלי למשך רובה של ההופעה. אני לא יודע עם ה-40 ש"ח ששילמתי עבור קניית הדיסק של הלהקה תורמים במשהו למאבק להשארתו של רבל סאן בארץ, אבל אני מקווה שהמעט שאני יכול לתרום (קניית האלבום + חתימה על העצומה להשארתו של רבל סאן) תעזור. כמדומני, כתב חדשות מערוץ 10 צילם חלק מן ההופעה וראיין אדם או שניים. מקווה שההד התקשורתי יפעל לטובתו, ולטובת כולנו. A7, you inspire us artists at heart, one and all.

y u v a l i m

New member
לנו היה באמת מדהים אתמול

זו ללא ספק אחת ההופעה החזקה ביותר שלנו בירושלים בטוח. קהל ענק הגיע לתמוך בלהקה וברבל סאן כמובן, והכל זרם יפה. הראפרים האורחים נתנו את הנשמה ואנחנו כל כך אוהבים אותם בזכות זה. לכל מי שהיה אנחנו רוצים להגיד תודה ובמיוחד לחברי הפורום התותחים שהיו מקדימה. אתם גורמים לנו לגדול ולהשתפר כל הזמן וזה הכי כיף בעולם. באמת היה שם צוות מערוץ עשר ואנחנו מקווים שתהיה כתבה רצינית בקרוב. נודיע לכם כמובן. יובל קולולוש

mmiiccii

New member
היה מעולההה

יובל אתה גיטריסט מהסרטים :)ומגניב איך שהכנסת כל מיני מוטיבים שלא קשורים להיפ הופ לשירים וזה יצא מעולה, וגם הסולואים שלך מעולים! רבל סאן יש לך קול מדהיםםםם כמעט נפלתי מהרגלים ;) והמתופף, יוגב, אתה חתיכת סוס! אני מכירה הרבה מתופפים ואתה בהחלט לוקח אותם. גם אורי וינקור נתן גרוב מעולה שהכניס אותי לקצב. וכמובן שמה שהכניס הכי הרבה עניין למוסיקה זה הסקסופון של אריק לוי, והחצוצרה של דוד חכם והטרומבון של ירון אוזנה, שהם אלה שמכניסים שוני למוזיקה של קולולוש טוב נו הבאתי לכם פה ביקורת אבל באמת שהיה מדהים!! וגם הקהל היה מגניב לאללה ולא הפסיקו לרקוד! אני ננכנסתי חינם (כי השתתפתי בליפ :) ) אבל בדוגרי היתי גם משלמת את החמישים שדרשו לשלם להופעה. ולצערי הרב נאלצתי לצאת מוקדם יותר, אבל היום שמעתי שרבל סאן הזכיר אותי (כן, אני שורטי שהשתתפה בקליפ, מי שזוכר..) וזהו נדלקתי כי זה מגניבבבבבבבבבבבבבבב בקיצור אחים שלי אתם כלי עולם תמשיכו ואל תתנו להם לגרש את רבל סאן מהארץ!!

OriWinokur

New member
אני רק יכול להצטרף למה שיובל אמר

היה מדהים אתמול. עברה בדיוק שנה מהיום שהוצאנו את אלבום הבכורה שלנו וההופעה הזאת הייתה עבורנו סגירת מעגל... אנחנו מרגשים כל כך הרבה אהבה מכם - הקהל ועל כך אנו מודים לכם עד אין סוף... אתם מה שגורם לנו לרצות להמשיך הלאה!! תודה רבה רבה לכם שבאתם אתמול והייתם קהל נפלא כל כך... אני יכול לספר לכם שהראפרים שהגיעו מתל-אביב היו פשוט בשוק מהעוצמה של הקהל הירושלמי!! הערה קטנה לכותבת ההודעה שלפני...קודם כל תודה רבה אבל לצערנו דוד חכם לא היה אתמול על הבמה ולצערנו הרב מאוד הוא גם לא יהיה בעתיד...לעת עתה הוא פרש מקולולוש מסיבות ששמורות אצלו... תודה לכם אוהבים אותכם!!!

כן קאשי נראה די בשוק...

והוא שאל משו כמו "אם עכשיו אני פותח קופה אתם באים ככה כולכם להופעה שלי?" איש נחמד קאשי...

mmiiccii

New member
אאאאאאאאאה

זהו באמת לא הייתי בטוחה.. חחח.. טוב תקשיב אני נמוכה בקושי ראיתי משהו ;) אבל תביאו מישהו אחר במקומו! זה אף פעם (או בד"כ) לא רע... (אתם יכולים לקחת.. אותי למשל ;) )

למעלה