שרשור המפורסמים של שינקין!!!

שרשור המפורסמים של שינקין!!!

כידוע לכם באזור שינקין גרים המון אנשים מפורסמים דוגמניות, שחקנים, זמרים, סופרים, משוררים, ציירים ועוד... גם המון מפורסמים מגיעים לעשות קניות באזור שרשרו את המפורסמים בהם נתקלתם במתחם שינקין

ayeltush

New member
או יופי עוד סיבה לבוא לשינקין חח

בחופש הגדול אני חורשת על שינקין מילה שלי!!! =)) ואתם באים איתי....נכון יובל ואביגיל? חח סתם נעשה ביג שופינג יובל כמה חנויות אמרת שיש חחחחח? הייתי בטוחה שינקין זה רחוב כזה קטן שקט ..... מסתבר שלא טוב לדעת אני אומרת לכם שיהיה לי רישיון ואחרי צבא אני יבוא לגור בתל אביב חלום שלי=)!!!!

evilihi

New member
זהירות יובל ואביגיל

אתם עוד עלולים לככב כאן

ayeltush

New member
חח קבלו יובל נתפס על חם:

מציף את הפורום: צילמתי את זה.. http://img190.imageshack.us/img190/7391/10kr.png ככה אני אוהבת לראות את הפורום שהכל יובל יובל יובל=)וגם אביגיל =) אבל בואו נעבור לפורום מקצועי מה אכפת לכם?... יותר שווה ואפשר תמיד לעשות מנוע חיפוש .....!

אחלה פורום....

שלום שמי אירנה ואני בת 19 מנתניה אתמול הייתי בשינקין ויש שם אחלה חנויות אבל הבעיה היא שכמעט כל החנויות שיש באתר לא ראיתי אותם אתמול הספקתי לקנות בשנקין בחנות שנקראת RED LINE ובחנות FUN יש להם דברים מדהימים..... והספקתי לשבת בארומה..:) ראיתי את ליאון רוזנברג המדהים!! ואת ריקי בליך היא מדהימה.. את מי אתם ראיתם?? מקווה להשתלב פה.... יובל יש לי HOT אבל עכשיו התמכרתי לשיר שלנו בערוץ 2 שיהיה לך המון המון בהצלחה.....:) ואכן שינקין=התמכרות

שגיא 1991

New member
יש הרבה ../images/Emo122.gif

אבל מה שבטוח גם לראש הממשלה שלנו יש שמה דירה.

../images/Emo214.gifאני ראיתי את../images/Emo26.gif

סיגל שחמון, חני פיסטנברג, לוסי דובינצ'יק וטלי שרון

למעלה