שרשור המקומות הנבחרים לפיקאפ,

• פותח הנושא liti
  • פורסם בתאריך

liti

New member
שרשור המקומות הנבחרים לפיקאפ,

נמצא בשורה הרצה (הטגליינס) תחת השם "מקומות הפיקאפ הנבחרים" וכולל את הסיכום של גידי42 ואת התגובות לסיכום. עדיין ניתן להוסיף תגובות לשרשור זה! ואגב, מסתבר שהשרשור מכה הדים... אני מכריזה שכל מי שיזכה לשידוך בזכות השרשור יזכה בתעודת כבוד מהפורום!

גידי42

New member
למה רק שידוך?

ליטי יקירתי, למה לחכות רק לשידוך, הרי דובר על פיק אפ (ראי את הסברי המלומד על מה זה פיק אפ ראוי לשמו באחד הדפים הקודמים) ולכן אם יורשה לי להקל על החברים ולהציע שמי שיצא עם סטוץ, אבל כמו שצריך,בזכות השרשור יזכה א. לבקבוק יין משובח (עלי) ותעודת כבוד מהפורום (עליך)

liti

New member
יש בזה משהו, אבל...

נראה לי שהכי פשוט זה לצאת מהמקומות האלו עם סטוץ, לא? לכן אני מדברת על שידוך... (אבל אין ספק שבעניין זה אתה מבין הרבה יותר ממני). ותהייה: איך ניתן להוכיח את עניין הסטוץ? האם אותו אדם שזוכה לסטוץ ראוי יידרש לשתף אותנו בחוויותיו האופן מפורט ומדוקדק ולהביא את הפרטנר שיאשר את נכונות דבריו?

גידי42

New member
טוב נו....

א. זה לא כל כך פשוט...כמובן שתלוי גם למי. ב. יכל היה להיות מענין. אצלנו בפורום התאור של האוכל ובפורומים של הסקס השאר ג. חשבתי שנתבסס על אמון ואפילו הייתי מוכן לסכן בקבוק יין על הבסיס הזה. ד. אבל יכל להיות שאת צודקת אז נעשה את זה שידוך כמו שאמרת אבל מה זה שידוך? חתונה?

liti

New member
האמת,

היה פעם איזהשהוא חכם שאמר את המשפט הידוע "בעל המאה הוא בעל הדעה" לכן תמורת בקבוק היין המשובח שלך זכותך המלאה לקבוע את הקריטריונים! רק שיגיעו הדיווחים....

כתומתי

New member
רוצה להוסיף מקום פיקאפ חדש שנוסה

בחמישי האחרון, ה-GIRLS NIGHT OUT השבועי שלי עם חבורת הבננות: הבר העליון בבריו דה קובה. המקום אפלולי במידה, המוסיקה הלטינית מחרמנת, המשקאות מצויינים, רק יחס הבנים בנות עומד על 2:3 לטובת הבנים, מה שיכול לפגוע בהם. היו החלפות מבטים, היו התחלות שיחה. בקיצור - יש שם פוטנציאל. גידי, מה תגובתך בנושא
?

גידי42

New member
בריו דה קובה

עם עובדות והצלחה אי אפשר להתווכח. הייתי בבריו דה קובה לפני כמה שבועות ואפילו ישבנו למעלה. אהבתי את האוכל ובמיוחד את צורת הגשה האסטטית. לא כל כך שמתי לב לפרמטרים של הפיק אפים....מן הסתם

Giggle Loop

New member
חברה שלי נודבה למשימה !!!

היא קיבלה פירוט של כל המקומות הפוטנציאליים ואני מקווה שהיא לא תחזור בה מהבטחתה לחזור עם חוות דעת מהשטח ...

גידי42

New member
חוות דעת זה חשוב אבל.....

נראה שהיא תחזור עם הבקבוק יין שהבטחתי מהשטח. בשביל זה היא תצטרך להתאמץ קצת יותר......

liti

New member
זה הכל???

גידי וכולם, מה דעתכם לתת לחברה מספר טיפים על מנת לחזור עם הישגים?

ליאן.

New member
הקישור לשרשור הועלה אף בפורום

סינגלס קלאב ומככב בטאג ליינס..

למעלה