שרשור הסעה למצדה יוצא לדרך עכשיו

SHANILIROY

New member
שרשור הסעה למצדה יוצא לדרך עכשיו../images/Emo73.gif

שריינו לעצמכם מקום בהסעה ,סמנו
אם אתם מאשרים ואם מצטרפים אליכם עוד חברים או בני משפחה ,אחרי שאדע כמה משתתפים נוכל לדעת גם עלות מדוייקת ,ככל שיהיו יותר אנשים העלות תרד ,וכמובן יהיה יותר שמח ,
יתקבלו בברכה ,וכמובן המון מצב רוח

glitter8

New member
המלצה../images/Emo91.gif

ראשית, כדאי לברר טווח מחירים, כדי שאנשים ידעו פחות או יותר כמה זה עולה, שנית, שני, אני מציעה שרק אחרי שאנשים ירכשו את הכרטיסים שלהם, תקחי אותם בחשבון, שלא תזמיני אוטובוס גדול מדי..יש למסיעי שאשא כל מני גדלים של רכבים. ושלישית, כדי שלא תספגי התחייבויות של אנשים שבסוף מסיבות כלשהן יבטלו/יחליפו לתאריך השני/כל סיבה אחרת.. בקשי שיפקידו לך או יעבירו לך את התשלום מראש , כדי למנוע אי נעימויות. כבר היינו בסרט הזה וזה לא נעים, חברת ההסעות תיקח ממך פרטי כרטיס אשראי, ותחייב אותך על מלוא הסכום, אותם זה לא מעניין אם מישהו לא מגיע.. יש עוד הרבה זמן עד ההופעה ואני אדע רק לקראת ההופעה אם אני יכולה להגיע, מאד אשמח לאפשרות של שילוב טיול, כל שנה אנחנו מדברים על זה ועוד לא יצא שזה באמת קרה..יכול להיות ממש כיף..אם לא יהיה חם מדי.. אני בכוונה כותבת את הכל פה, כדי שכולם ידעו במה זה כרוך כל האירגון הזה, וששני מתחייבת פה בשם כולם.

SHANILIROY

New member
תודה על ההמלצות ../images/Emo13.gif

הכול ילקח בחשבון מראש ,וזאת כדי להימנע מטעויות העבר ,כרגע שרשור ראשוני ,כדי שאוכל לקבל הצעת מחיר או טווח מחיר גם מי שסימן בשירשורים אחרים ,מתבקש לסמן גם כאן בבקשה .

urielson

New member
ברמת העקרון אני מעוניין

עדיין לא רכשתי כרטיס (אין לי כרטיס ישראכרט בשביל הנחה) ואני עוד לא ב 100% סגור שאני אוכל באמת להגיע אבל זאת השאיפה. יום מקסים ותודה

למעלה