שרשור הסעות למפגש

קסנדרה*

New member
שרשור הסעות למפגש ../images/Emo73.gif../images/Emo160.gif

ביום ה- 19 לאוגוסט יתקיים המפגש שלנו, מי שמגיע ורוצה/צריך טרמפ או מי שיכול להציע טרמם, מוזמן להתכתב פה. כמובן שאת הפרטים הקטנים איפה נפגשים והחלפת מספרי טלפון וכדומה, יש לעשות רק בתיבת המסרים. שבת שלום קסנדרה

aiziq

New member
חברים, ת'עוררו ../images/Emo124.gif

אני מבקש מכל מי שטרם אישר את הגעתו למפגש לעשות זאת כאן או במסר אישי אליי. העניין הוא שאם יגיעו 15 איש, נוכל לארגן מופע של רקדנית בטן, אם יגיעו 20 איש תבוא להקת מחול ייצוגית מברזיל ( כן אלו עם הבליקיני ) ואם יגיעו 30 ומעלה מובטחת לנו הופעה של כוכבי כוכב נולד 2 בכבודם ובעצמם. אז יאללה, תוציאו אצבע ותקלידו כן או לא
( האמת היא שצריך להפיל עליכם את עניין התקרובת אבל זה כבר פחות מעניין ) מחכה לאישור, איציק.

קסנדרה*

New member
חתולי אם אתה לא מקבל מסרים אז......

הנה אני כותבת לך כאן - בבקשה תביא 2 קופסאות של מיץ תפוזים של פריגת (בשביל הוודקה). תאשר כאן שקראת, תודה מראש. קסנדרה

dananit

New member
אני בסימן שאלה,

עם נטייה ל"לא אוכל להגיע" זה לא תלוי בי ואני אנסה לעשות מאמץ

לצערי לא אוכל להגיע.

פשוט עובדת על טיוטה למשהו ולקחתי חופש במיוחד בשביל זה. מאחלת ומאמינה שתהיה לכם הנאה שלמה. תהנו עם הראל מויאל וכל הרקדנות הברזילאיות.

קסנדרה*

New member
אם יש מישהו מחיפה קריות שצריך טרמפ

אז אני מוכנה ויש מקומות. אם אין אני מצטרפת למישהו אחר. קסנדרה

צינסקי

New member
עדיין יש מקום פנוי

איתי באות שתיים (קאיה וסנדי) מתל אביב. נותר עוד מקום/שניים. חובבנית - רמה"ש בדיוק בדרך, אם את מעוניינת תרשמי ונתאם במסרים טל'. צינסקי.

GALI02

New member
הסעה מאיזור הקריות/חיפה

כל המעוניין יכול לפנות אליי או למוסורסקי

קסנדרה*

New member
ישששש אני רוצה ../images/Emo13.gif

אם אין לי טרמפיסטים שייסעו יחד איתי, אז אני מעוניינת להצטרף, כי לבד אני לא אוהבת לנסוע "אי שם" ליד הכפרים . גלי שלחתי לך מסר. קסנדרה

תכלת7

New member
באיזו שעה ?

אני עבודת עד הערב, אולי אנסה לצאת מוקדם בעסה

קסנדרה*

New member
תכלת חביבה תפני לאיציק בתיבת המסרים

הוא יעדכן אותך ואם תוכלי תגיעי, נשמח.

למעלה