הדברים שהלכו לאיבוד: (שלישי-חמישי, 17:00, כאן חינוכית)
פרק 1- עד שהלילה נעלם:
יום הזיכרון הראשון אחרי השבעה באוקטובר. רונה, שאחותה נרצחה במסיבת הנובה, כואבת וזועמת, מתרחקת מכל מי שסביבה. עד שמפגש מפתיע ישנה את דעתה, ויגרום לה לסכן את טקס יום הזיכרון בבית הספר.
פרק 2- קצה חלום, ודי:
רונה ואורן משתפים פעולה בתוכניתם, וצריכים להתמודד עם אסתי הרכזת, החברים שלהם ובעיקר עם חוסר האמון שלהם זה בזו. דווקא כשהם מוצאים שפה והומור משותפים, החברות שביניהם עומדת במבחן.
פרק 3- הבטחות צריך לקיים:
בבוקר יום הזיכרון, רונה מתעקשת לממש את התוכנית שלה ולהשמיע את השיר של דניאלה, בעוד שאורן חייב לעצור אותה בזמן. כשאסתי מבינה שמשהו מתרחש מתחת לאף שלה, השעון מתקתק לקראת הצפירה, והעימות מגיע לשיא.
מה??? לא עומדים בצפירה?????שיעמדו בצפירה, קצת כבוד לנופלים.
מה? סתם צחקתי...מה??? לא עומדים בצפירה?????
מצטער אבל עם פעולה כזאת הסדרה נשמעת לי שמאלנית קיצונית .....
יש דברים שלא צוחקים עליהם!מה? סתם צחקתי...
לא נתקעים אם לא יוצאים לפני הצפירה אלא מחכים ללאחר הצפירה.וזה עדיף על להיתקע בסנפלינג בזמן הצפירה.
זה פחות נורא, זהו אקט של רגש שנוצר כתוצאה מהמקום האיום הזה.ועל להתנשק באושוויץ. מה עידו ואלכס עשו שם?
אני לא צחקתי שהם לא יעמדו בצפירה, אני ציטטתי מסרט בשם "אח שלי הגדול".יש דברים שלא צוחקים עליהם!
לא נתקעים אם לא יוצאים לפני הצפירה אלא מחכים ללאחר הצפירה.
זה פחות נורא, זהו אקט של רגש שנוצר כתוצאה מהמקום האיום הזה.
אין פלא שלא ראיתי את הסרט וגם לא אצפה בו בעתידאני לא צחקתי שהם לא יעמדו בצפירה, אני ציטטתי מסרט בשם "אח שלי הגדול".
אז הילדות שלך ממש מוזרה, זה סרט חשוב מאוד שמתייחס לנושא השכול ונחשב לנכס צאן ברזל.אין פלא שלא ראיתי את הסרט וגם לא אצפה בו בעתיד
מה הקשר לשמאלנות?מה??? לא עומדים בצפירה?????
מצטער אבל עם פעולה כזאת הסדרה נשמעת לי שמאלנית קיצונית .....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.