מוזר לי שהם משדרים כל כך הרבה. ואת האחוזון העליון גם. מה, רצון לגמור את זה מהר כדי להדביק את העיכוב בגלל המלחמה? כי הם דווקא זכו לביקורות טובות.האיש שרצה לדעת הכל: (כאן 11, ראשון+ רביעי, 21:30):
פרק 6:
קובי ממשיך בחקירה שלו ומצליח להתחקות אחרי האיש שהמשטרה לא הצליחה להפליל. החוקרים אבי ואורנה מתמודדים עם תוצאות המפגש.
פרק 7:
אבי ואורנה מוצאים בזירת הרצח טוקמן שלא שייך לישראל גל. דיאנה גולדין מגיעה לתחנת המשטרה ומספקת מידע נוסף. החוקרים מגיעים אל מלי ברכה.
פרק 8 (גם בשלישי):
בפרק אחרון: אבי ואורנה יוצאים לעצור את קובי ברכה בחשד לרצח, אך המצב מסתבך דווקא בגלל ניסיונותיהם שלא לסכן את מלי ושתי הילדות שלה.
אני נשבע שרוני ושקית זה בגללי. אני מפריד זוגות ידוע. הם מצטרפים בינתיים לנאיה ורן, לרונה לי וסטטיק... אפילו נועה ותומר. הכל באשמתי.לבד בבית (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 66- האחים דיבובי:
נבו צריך לשמור על ביצה במשך שבוע שלם כדי להוכיח שהוא ראוי לגדל חיית מחמד. רוני ושקית נהיים להיט ויראלי באינטרנט עד שהאגו שלהם מסכסך ביניהם.
פרק מלא אהבה. לא טובה.פרק 67- צ'ונסי צ'ונסי:
למיקה יש חבר חדש, והיא חושדת שהוא לא מכיר אותה לחברים שלו כי היא מביכה אותו. זעתר פוגש את אהבת חייו דרך האינטרנט, אך הילדים מפקפקים בזהותה של החברה החדשה שלו.
על מה מהמרים שזה סירחון גוף?פרק 68- רוני מלך הג'ודו:
רוני מתחרה בחוג הג'ודו בו הוא פעיל ומתקשה לנצח את יריביו עד שהוא מגלה נשק סודי לניצחון בכל קרב. זעתר מנסה להפוך לדוגווקר הרשמי של הסלבס הישראליים, בניגוד לרצונם.
כן, נב נב צריך פסיכולוג.פרק 69- נבו הולך לפסיכולוג:
נבו נשלח לטיפול אצל פסיכולוג ומגלה את היתרונות בזה, ומנסה לעשות מה שצריך כדי שהטיפול יימשך ככל האפשר. איה ורוני מלמדים את פלוטניק איך להתחבר עם היצורים השנואים עליו מכל - ילדים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.