שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
אינדל- פרק 3: 🇪🇹 (חמישי, 22:00, HOT 3)
אינדל וגוצ'י מתלבטים מה לעשות עם תפוח האדמה הלוהט שנפל לידיהם. הם מחליטים להיעזר בסבתא של אינדל בשעה שיעקב וגם מוטי מחפשים אחריהם בשכונה.

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
ספין: 🕺 (ראשון-שלישי, 19:35, HOT בידור ישראלי)

פרק 5- המפתחות:

אמילי כועסת על יונתן, שנתפס בשקר במחנה. העובדת הסוציאלית מגלה ששלי במצב לא טוב. אמילי קולטת שבנג'י מעוניין בליה. מנו נותן לשירה הלוואה עבור הקליפ, אך יש לזה מחיר.

פרק 6- החוב:
אמילי בלחץ מהבאטל הראשון במחנה. בטי מסדרת לאדם חסות של נעלי אמיגוס. סמי ודניאלה פוחדים שהולכים להוציא אותם מהבית. שירה שומעת על הדייט של בנג'י וליה. יונתן מתעמת עם סטיבן.

פרק 7- באטל ראשון:
אדם עולה לבאטל עם נעליים חדשות שפוגעות לו בביצועים. סמי ודניאלה מנסים לאתר את אבא שלהם. בנג'י צריך לבחור בין שירה לליה. אמילי מפחדת להפסיד לליה, ויונתן מחליט לעזור לה ללא ידיעתה.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
ספין- פרק 1: 🕺 (ראשון-שלישי, 19:35, HOT בידור ישראלי)

פרק 5- המפתחות:

אמילי כועסת על יונתן, שנתפס בשקר במחנה. העובדת הסוציאלית מגלה ששלי במצב לא טוב. אמילי קולטת שבנג'י מעוניין בליה. מנו נותן לשירה הלוואה עבור הקליפ, אך יש לזה מחיר.​
אתם רוצים שנביא לעובדת הסוציאלית את חברה של מיכאלי שוב? אני לא רוצה להיכנס ביניהן, אני אוהב את שתיהן...
פרק 6- החוב:
אמילי בלחץ מהבאטל הראשון במחנה. בטי מסדרת לאדם חסות של נעלי אמיגוס. סמי ודניאלה פוחדים שהולכים להוציא אותם מהבית. שירה שומעת על הדייט של בנג'י וליה. יונתן מתעמת עם סטיבן.​
סמי ודניאלה מפחדים בצדק. סמי סיפר לאיזה חדר חשוך בלי חלונות לקחו אותו... זה כמובן הארון של אלינור מאבא מטפלת. שקאי פקר שם אותו שם אחרי שהוא החליף אותו בלבד בבית וברח מהארון (אלינור הודתה שיודפת שם). השאלה היא מי נמצא שם עכשיו אם הוא ברח. ויונתן עלול לגלות את הסוד של סטיבן ובטי!
פרק 7- באטל ראשון:
אדם עולה לבאטל עם נעליים חדשות שפוגעות לו בביצועים. סמי ודניאלה מנסים לאתר את אבא שלהם. בנג'י צריך לבחור בין שירה לליה. אמילי מפחדת להפסיד לליה, ויונתן מחליט לעזור לה ללא ידיעתה.​
רוב הסיכויים שאבא שלכם באילת, עם מכולה, נכנס לכלא ונטש אתכם כי... סליחה, זה התסריט של יומני. בנוגע לבנג'י- בחירה קשה, אבל שירה. היא מהממת...​

YossihNew

Well-known member
בלקספייס 2- פרק 4- אחת האמיצות: (רשת 13, ראשון, 21:15) 🦄
דוידי מעלה הילוך בעקבות האירועים הקשים ויוצא בהצהרה שנויה במחלוקת. מירי זועמת על דוידי ומאיימת להרחיק אותו מהבת שלו. מורג חורגת מתפקידה בניסיון לסייע לנטע, ומגלה מידע חדש.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
בלקספייס 2- פרק 4- אחת האמיצות: (רשת 13, ראשון, 21:15) 🦄
דוידי מעלה הילוך בעקבות האירועים הקשים ויוצא בהצהרה שנויה במחלוקת. מירי זועמת על דוידי ומאיימת להרחיק אותו מהבת שלו. מורג חורגת מתפקידה בניסיון לסייע לנטע, ומגלה מידע חדש.​
אז שון, דין ותום מחליטים להשתלט כל אחד על הסדרות. אבל שון חושש שהוא הבא בתור. זה לא נכון, אחרי דין ותום, הגיוני רק שאני או רועי הבאים בתור כי הם מחפשים אנשים מהפרמיירה של מיוחדת.

או ש... סתם אנשים ממיוחדת? לא, תעזבו אותה! קחו אותי במקומה! היא לא עשתה כלום, היא עזבה אחרי עונה 1! היא אפילו לא הייתה בהקרנת הסיום!!!!!!!!! לא!!!!!!!!!!!!​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
מיוחדת 2: |מרובע| |שייט| (ראשון עד רביעי 15:00 - כאן חינוכית)

פרק 26- זאת הייתה טעות: |נחמה|

ירין משקר לעילי לגבי המצלמה של גידי. גלי ותומר מאבדים סבלנות כשאלונה מתקשה בחזרות. מאיה מרגישה נחותה על הסט. שיר מאוכזבת כשמיכו מציע שיהיו רק ידידים. מאור מרגיש לא רצוי בבית.

פרק 27- החבר הכי שווה בעולם: |מאוהב|
מאור מבקש מקלט אצל אלונה. ירין ואיתמר מצותתים לנעמי ולילי דרך הנייד ששתלו במעבדה. מיכו מתוודה בפני מאיה על רגשותיו לשיר, ומחליט לתפוס אותה לפני הטיסה.

פרק 28- חיזוקים, סבלנות, העצמה: |מלאך|
איתמר נלחץ כשמאור מספר לחניכים על הדמות שראה בימייה בלילה. אלונה קולטת שכולם על הסט נחמדים אליה בהגזמה. מיכו מנסה לאתר את שיר בחו''ל. מאיה מתחנפת לשחקנים על הסט כדי שיחברו אותה לסוכן.

פרק 29- זה כיף נשיקה? : |נשיקה|
עילי זועם כשירין טוען שלא תפקד במבחן הצלילה. גידי מראה לעילי סרטון מפליל שצילם במצלמה שלו. לדרישת ליאל, גלי נחמדה בהגזמה לאלונה. מאור מנסה לנשק את אלונה. מאיה לא מוצאת את מקומה בסט.​

YossihNew

Well-known member
מיוחדת 2: |מרובע| |שייט| (ראשון עד רביעי 15:00 - כאן חינוכית)

פרק 26- זאת הייתה טעות: |נחמה|

ירין משקר לעילי לגבי המצלמה של גידי. גלי ותומר מאבדים סבלנות כשאלונה מתקשה בחזרות. מאיה מרגישה נחותה על הסט. שיר מאוכזבת כשמיכו מציע שיהיו רק ידידים. מאור מרגיש לא רצוי בבית.​
טוב, אף אחד לא אמר שעבודה עם אוטיסטים זה קל... מסכנה שיר.
פרק 27- החבר הכי שווה בעולם: |מאוהב|
מאור מבקש מקלט אצל אלונה. ירין ואיתמר מצותתים לנעמי ולילי דרך הנייד ששתלו במעבדה. מיכו מתוודה בפני מאיה על רגשותיו לשיר, ומחליט לתפוס אותה לפני הטיסה.​
תגיד מאור, אם אתה מבקש מקלט אצל אלונה, אני יכול לבקש ממ"ד אצל אלונה? אני יכול לבקש כיפת ברזל אצל אלונה? מה זה הדבר הזה? ומיכו, אני חשבתי שעניין הטיסה נכון רק לבחורות בשם מאיה. אתם יודעים מה יקרה... ואני עומד לצחוק קצת.
פרק 28- חיזוקים, סבלנות, העצמה: |מלאך|
איתמר נלחץ כשמאור מספר לחניכים על הדמות שראה בימייה בלילה. אלונה קולטת שכולם על הסט נחמדים אליה בהגזמה. מיכו מנסה לאתר את שיר בחו''ל. מאיה מתחנפת לשחקנים על הסט כדי שיחברו אותה לסוכן.​
כן, לאלונה יהיו נחמדים בהגזמה. אבל מעניין מה יהיה הקטע עם גלי. מיכו, אני יודע בדיוק איפה היא בחו"ל, אבל חכה. מאיה מתחנפת זה נהדר.
פרק 29- זה כיף נשיקה? : |נשיקה|
עילי זועם כשירין טוען שלא תפקד במבחן הצלילה. גידי מראה לעילי סרטון מפליל שצילם במצלמה שלו. לדרישת ליאל, גלי נחמדה בהגזמה לאלונה. מאור מנסה לנשק את אלונה. מאיה לא מוצאת את מקומה בסט.​
רועי שאל אם זאת תהיה פרידה בין מאור ואלונה. אולי. אולי.​

YossihNew

Well-known member
טיפול לילי- פרק 1- הלילה הוא היום: |אקדמאי| |ירח| (ראשון, 21:00, YES ישראלי)
דרמה מרגשת שבמרכזה פסיכולוג שנמצא במשבר מקצועי לאחר מותה של אשתו שהותירה אותו לגדל את ילדיו לבד. בניסיון אחרון לאזן את חייו הוא מעביר את הקליניקה שלו לשעות הלילה כדי להיות זמין לילדיו במשך היום.​

נערך לאחרונה ב:
למעלה