כן, מוכר הקטע עם נדב. מסכנה שירה.ספין: (ראשון-שלישי, 19:35, HOT בידור ישראלי)
פרק 11- ההתנצלות:
מנו סוחט את בנג'י בעזרת הסרטון המפליל של שירה. אמילי מסרבת לסלוח לנדב, אבל סמי ודניאלה משכנעים אותו לקחת עליהם אחריות. שירה מגלה את האמת על בנג'י וליה רגע לפני באטל מכריע.
אמרתי לכם שיהיה משהו עם אדם והחרדות וזה.פרק 12- חיוך מזויף:
התקפי החרדה של אדם גוברים, והוא מחליט לעשות מעשה קיצוני. בטי מתלהבת מהקליפ. אמילי מסתירה את המצב בבית וממשיכה להתקדם במחנה. נדב נלחץ מהאחריות שלקח על עצמו.
את הקטע לגבי יונתן ואדם קראתי בתסריט.פרק 13- הכדור:
יונתן נחוש לחשוף את התרמית של אדם. בטי מעודדת את בנג'י להכניס את ליה לקליפ. סמי ודניאלה מודאגים מהריאיון של נדב עם הרווחה. אמילי נאלצת להבריז מהעבודה בגלל המחנה, והבוס שלה מאבד סבלנות.
אני כמעט בטוח שדניאל (עומר נודלמן) רצחה.בלקספייס 2- פרק 6- את הרסת הכל: (רשת 13, ראשון, 21:15)
מיתר מנסה להשיג את המעיל של דקל לפני שיגיע למשטרה. דוידי מגייס לשורותיו עזרה מפתיעה, אך נקלע למשבר אישי. דוידי ומורג יוצאים למרדף משותף אחרי חשודים אפשריים.
מצוין, מאיה. רגע... אני מקבל עדכון שעידית טפרסון כבר כבשה את השוק עם הצגה על אוטיסטים וגם שקרוקה הקדים אותך. סליחה.מיוחדת 2: (ראשון עד רביעי 15:00 - כאן חינוכית)
פרק 34- שתי נקודות:
אלונה מתרגשת לקראת המסיבה של גלי. מאיה ממשיכה את הריב עם אלונה אך מחליטה לכתוב עליה הצגה. ירין מבקש מעילי לעזור לו להדריך פעילות לילית בימייה. איתמר מתגנב למעבדה של לילי.
אמרתי לכם. הכריש.פרק 35- לאב יו מאמי:
המסיבה של גלי לא הולכת כפי שאלונה ציפתה. מאיה ותומר מתקרבים תוך כדי כתיבת המחזה ביחד. שיר ומיכו מצלמים במסיבה שיחה שלא היו אמורים לשמוע. מאור רואה משהו חשוד בימייה ומזעיק עזרה.
פרק 15, הסרטון המביך לא יגנז, סוף עצוב.פרק 36- מזל שיש לי חברה כמוך:
שיר ומיכו מחליטים לגנוז את הסרטון המפליל של גלי כדי שאלונה לא תפגע. איתמר וירין מנסים לסגור עסקה. מאיה ועילי מתמודדים עם הפרידה שלהם. לילי ונעמי מתכוננות להציג את היהלום למשקיעים.
נעמי, את לא טיפשה, את עוקבת אובססיבית אבל ממש לא טיפשה. והקונה הזה שוב סיני?פרק 37- הכל היה הצגה:
עילי נשבע שאינו קשור להעלמות היהלום, אך איש לא מאמין לו. איתמר וירין מוצאים קונה. נעמי מרגישה טיפשה על שבטחה בעילי. גלי מאבדת עוקבים בעקבות השערורייה. שיר ומיכו מקבלים הצעת עבודה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.