שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
המפקדת 3: |חייל| |נקבה| (ראשון+שלישי, 21:30, כאן 11)

פרק 8- המפקד:

בזמן ששאר המפקדות יוצאות לשטח התחרות, כפיר, יוגב ומייקי מוצאים את עצמם תקועים בחדר האוכל, מאוימים ע''י כוח עליון שמאלץ אותם להתמודד עם הרגשות שלהם.

פרק 9- סיפור דרך:
נועה נאלצת להוביל את פלוגת געש בניווט בשטח, בלי טולי וכפיר, בזמן שהמפקדים הולכים ויוצאים משליטה. במקביל, צימר יוצאת למשימה מיוחדת מחוץ לבסיס.

פרק 10- שירות משמעותי (גם בשלישי):
פרק אחרון.
תחרות הפלוגה המעולה בשיאה, וכך גם המתח בין המחנות השונים בפלוגה. טולי וצימר לוקחות סיכון מחושב שעלול להיגמר בכלא, ונועה נדרשת לקבל את ההחלטה הפיקודית הגדולה ביותר שלה.​

YossihNew

Well-known member
המפקדת 3: |חייל| |נקבה| (ראשון+שלישי, 21:30, כאן 11)

פרק 8- המפקד:

בזמן ששאר המפקדות יוצאות לשטח התחרות, כפיר, יוגב ומייקי מוצאים את עצמם תקועים בחדר האוכל, מאוימים ע''י כוח עליון שמאלץ אותם להתמודד עם הרגשות שלהם.​
יהיה פרק גברי פתאום. ומדובר בעורבים, החייה הכי נקמנית בטבע אחרי הבורי. ידעתי שהם יחזרו לנקום.

פרק 9- סיפור דרך:
נועה נאלצת להוביל את פלוגת געש בניווט בשטח, בלי טולי וכפיר, בזמן שהמפקדים הולכים ויוצאים משליטה. במקביל, צימר יוצאת למשימה מיוחדת מחוץ לבסיס.​
רק שלא יהיה כמו הניווט הקודם, כן? סופסוף שמו לב שטולי נעלמה, אני אומר לכם, זה מעליב.

פרק 10- שירות משמעותי (גם בשלישי):
פרק אחרון.
תחרות הפלוגה המעולה בשיאה, וכך גם המתח בין המחנות השונים בפלוגה. טולי וצימר לוקחות סיכון מחושב שעלול להיגמר בכלא, ונועה נדרשת לקבל את ההחלטה הפיקודית הגדולה ביותר שלה.​
אבל לא מדברים במילה על צליל והאוטיסט החלופי שהיא מצאה לה (רבאק, פעם שנייה שאוטיסטים חדשים גונבים ממני). מעניין אם בסוף נועה תיכשל בזה...

YossihNew

Well-known member
יונייטד היי: |אקדמאי| |גלובוס| (ראשון-רביעי, 14:00, TEEN NICK HOT)

פרק 6-שחנ"ש: |מלאך|

כשהסוד על הנסיך והמאבטח שלו מתגלה, שום דבר לא נותר כשהיה. הבנות עושות שחנ"ש וניקול מגלה את האמת על רודריגו. רותם מגלה שעלמה היא לא סתם מורה. ליה מנסה להתפייס עם דני, אך כל סוד סופו להתגלות.

פרק 7- סחלב פרפרני: |פרח|
ונסה נכנסת בין דני וליה שלא מדברות, אך האם היא מנסה לפייס או להפריד ביניהן? ניקול מתקרבת ללואי בהוראת אמה. משחק כדורסל של הבנים יוצא משליטה. צילי זוכה בעציץ סחלב, אך אין בעולם מתנות חינם.

פרק 8- הלב השבור של דני: |לב-ש|
דני עושה תוכניות עם רפאל, אך מגלה שהיחסים התקררו, ומוצאת עצמה בודדה במיוחד כשכולם מתכוננים למסיבת "החג של החגים" המפורסמת. אחרי שעומר מסתנן לבית הספר, לירז לוקחת פיקוד ומזעיקה את אביגדור לטפל בעניין.

פרק 9- החג של החגים חלק א': |חגשמח|
רודריגו מנסה לקרב בין ונסה לרותם. ליה מנסה לקרב בין דני לרפאל. לירז, עומר ואגם מצליחים להגיע ממש קרוב לטבעת החותם של מונקו, שנמצאת על האצבע של ונסה.

שימו לב- עקב ראש השנה לא ישודר פרק בחמישי.​

YossihNew

Well-known member
יונייטד היי: |אקדמאי| |גלובוס| (ראשון-רביעי, 14:00, TEEN NICK HOT)

פרק 6-שחנ"ש: |מלאך|

כשהסוד על הנסיך והמאבטח שלו מתגלה, שום דבר לא נותר כשהיה. הבנות עושות שחנ"ש וניקול מגלה את האמת על רודריגו. רותם מגלה שעלמה היא לא סתם מורה. ליה מנסה להתפייס עם דני, אך כל סוד סופו להתגלות.​
חבורה של מניאקים, מה אתם גונבים מדבורית את השחנ"ש?! ניקול, איך יכולת?! מגיע לך לגלות שרודריגו גיי! אגב, הגיוני שרותם יגלה כי אבא שלו.

פרק 7- סחלב פרפרני: |פרח|
ונסה נכנסת בין דני וליה שלא מדברות, אך האם היא מנסה לפייס או להפריד ביניהן? ניקול מתקרבת ללואי בהוראת אמה. משחק כדורסל של הבנים יוצא משליטה. צילי זוכה בעציץ סחלב, אך אין בעולם מתנות חינם.​
די, היא מתווכת נהדרת, דעו לכם. מעניין מה יהיה באמת עם ניקול ואיך היא הגיעה לנקות... משהו... כדורסל תמיד יוצא משליטה שם ובטח יש מצלמה או משהו בסחלב.

פרק 8- הלב השבור של דני: |לב-ש|
דני עושה תוכניות עם רפאל, אך מגלה שהיחסים התקררו, ומוצאת עצמה בודדה במיוחד כשכולם מתכוננים למסיבת "החג של החגים" המפורסמת. אחרי שעומר מסתנן לבית הספר, לירז לוקחת פיקוד ומזעיקה את אביגדור לטפל בעניין.​
אוי, הלב השבור של דני. החג של החגים זה לא בדצמבר, אצלנו בחיפה? אבל רק התחלנו את השנה, לא ונדנדיינז? בנוגע לאביגדור- אם זה האבא של עומר, לירז ואגם- בבקשה שזה לא יהיה קובץ'. זה לא מתאים...

פרק 9- החג של החגים חלק א': |חגשמח|
רודריגו מנסה לקרב בין ונסה לרותם. ליה מנסה לקרב בין דני לרפאל. לירז, עומר ואגם מצליחים להגיע ממש קרוב לטבעת החותם של מונקו, שנמצאת על האצבע של ונסה.​
תמשיך לנסות, רודריגו. אל תנסי, ליה. ואיך הטבעת חזרה לוונסה?

YossihNew

Well-known member
החיים הם תקופה קשה- פרק 2: |הרצל| :-( (קשת 12, שני, 21:30)
חנוך דאום מתכונן לקבל את השבת, אבל יש משחק כדורגל שהוא חייב לצפות בו, מופע שהוא צריך להגיע אליו ומזגן שהוא רוצה להדליק. חנוך מקבל את השבת בדרך שלו.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
סטודיו אמציה: 🎞️ (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 17- איך לדבר עם קופים:

אלכס מפתח קנאת אחים כלפי הכלב החדש של אמא שלו, תומר מנסה להקליט גורילה נוהמת ונר מתמכר לאפליקציה שמתרגמת נביחות.

פרק 18- לוחמת החופש:
נר מוזמן לטקס קול הזהב אבל טעות קריטית בנאום שלו מובילה את אלכס ללמד אותו לקח. תומר מחליטה להבריז מהטיול השנתי, שלומצי מנסה לשכנע אותה לצאת, בלי לדעת שתומר מסתירה סוד מביך.

פרק 19- הסיפור המריר של השוקולד:
רגע אחרי שצוות הסטודיו מסיים את העבודה על פרק השוקולד הם מגלים שכל העבודה שלהם נמחקה! עכשיו הם צריכים לעשות הכל מההתחלה, ולגלות שיש דבר כזה יותר מדי שוקולד.

פרק 20- גולדה מאיר ועצבני:
שלומצי מקבלת הצעה מפתה לעבור לסטודיו יוקרתי אחר ונפגעת כשאלכס מוותר עליה ומביא אנימטור אחר במקומה. נר ותומר מתקשים להתמודד עם הפרידה משלומצי ועושים הכל כדי שהיא תישאר. האם זה יצליח להם??​

YossihNew

Well-known member
סטודיו אמציה: 🎞️ (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 17- איך לדבר עם קופים:

אלכס מפתח קנאת אחים כלפי הכלב החדש של אמא שלו, תומר מנסה להקליט גורילה נוהמת ונר מתמכר לאפליקציה שמתרגמת נביחות.​
האפליקציה של מוטי מבית הכלבים עובדת ממש טוב.
פרק 18- לוחמת החופש:
נר מוזמן לטקס קול הזהב אבל טעות קריטית בנאום שלו מובילה את אלכס ללמד אותו לקח. תומר מחליטה להבריז מהטיול השנתי, שלומצי מנסה לשכנע אותה לצאת, בלי לדעת שתומר מסתירה סוד מביך.​
תומר לא רוצה לישון מחוץ לבית. חבר'ה! ירון ארזי וליאור ירון לא כתבו סדרה כדי שכולם יעתיקו מהם! ועוד עם אותן שחקניות!
פרק 19- הסיפור המריר של השוקולד:
רגע אחרי שצוות הסטודיו מסיים את העבודה על פרק השוקולד הם מגלים שכל העבודה שלהם נמחקה! עכשיו הם צריכים לעשות הכל מההתחלה, ולגלות שיש דבר כזה יותר מדי שוקולד.​
אין לכם גיבוי ממישהי שעבדה מהבית? לא?
פרק 20- גולדה מאיר ועצבני:
שלומצי מקבלת הצעה מפתה לעבור לסטודיו יוקרתי אחר ונפגעת כשאלכס מוותר עליה ומביא אנימטור אחר במקומה. נר ותומר מתקשים להתמודד עם הפרידה משלומצי ועושים הכל כדי שהיא תישאר. האם זה יצליח להם??​
בושה, אלכס! שלומצי, אני איתך. תמיד הייתי. בנימה מוסגרת- אני חזרתי להתאהב במאיה בכובסקי ברמות שלא היו מאז אחותי קפצה כיתה, וגם הפרסומות שלה עם אודי פרסי ממש... ממש... יפות...​

YossihNew

Well-known member
כשחושבים על זה אתה באמת אלכס|טמבל|
ואני התאהבתי בשלומצי עכשיו סופית
זאת פעם שנייה אגב שאורי עטיה גונב ממני את מה שאני.

ואני מאוהב במאיה שנים ולכן אני רציתי עוד עונה של אחותי.

שיר m

Well-known member
תזכיר לי איפה הפעם הראשונה?

כן יודעת שאתה אוהב אותה... אני ראיתי רק פרק או שניים של אחותי

שיר m

Well-known member
אההה נכון נכון
אוי נו יוסי אתה סתם ממציא תארים|טמבל|

למעלה