יהיה פרק גברי פתאום. ומדובר בעורבים, החייה הכי נקמנית בטבע אחרי הבורי. ידעתי שהם יחזרו לנקום.המפקדת 3: (ראשון+שלישי, 21:30, כאן 11)
פרק 8- המפקד:
בזמן ששאר המפקדות יוצאות לשטח התחרות, כפיר, יוגב ומייקי מוצאים את עצמם תקועים בחדר האוכל, מאוימים ע''י כוח עליון שמאלץ אותם להתמודד עם הרגשות שלהם.
רק שלא יהיה כמו הניווט הקודם, כן? סופסוף שמו לב שטולי נעלמה, אני אומר לכם, זה מעליב.פרק 9- סיפור דרך:
נועה נאלצת להוביל את פלוגת געש בניווט בשטח, בלי טולי וכפיר, בזמן שהמפקדים הולכים ויוצאים משליטה. במקביל, צימר יוצאת למשימה מיוחדת מחוץ לבסיס.
אבל לא מדברים במילה על צליל והאוטיסט החלופי שהיא מצאה לה (רבאק, פעם שנייה שאוטיסטים חדשים גונבים ממני). מעניין אם בסוף נועה תיכשל בזה...פרק 10- שירות משמעותי (גם בשלישי):
פרק אחרון. תחרות הפלוגה המעולה בשיאה, וכך גם המתח בין המחנות השונים בפלוגה. טולי וצימר לוקחות סיכון מחושב שעלול להיגמר בכלא, ונועה נדרשת לקבל את ההחלטה הפיקודית הגדולה ביותר שלה.
חבורה של מניאקים, מה אתם גונבים מדבורית את השחנ"ש?! ניקול, איך יכולת?! מגיע לך לגלות שרודריגו גיי! אגב, הגיוני שרותם יגלה כי אבא שלו.יונייטד היי: (ראשון-רביעי, 14:00, TEEN NICK HOT)
פרק 6-שחנ"ש:
כשהסוד על הנסיך והמאבטח שלו מתגלה, שום דבר לא נותר כשהיה. הבנות עושות שחנ"ש וניקול מגלה את האמת על רודריגו. רותם מגלה שעלמה היא לא סתם מורה. ליה מנסה להתפייס עם דני, אך כל סוד סופו להתגלות.
די, היא מתווכת נהדרת, דעו לכם. מעניין מה יהיה באמת עם ניקול ואיך היא הגיעה לנקות... משהו... כדורסל תמיד יוצא משליטה שם ובטח יש מצלמה או משהו בסחלב.פרק 7- סחלב פרפרני:
ונסה נכנסת בין דני וליה שלא מדברות, אך האם היא מנסה לפייס או להפריד ביניהן? ניקול מתקרבת ללואי בהוראת אמה. משחק כדורסל של הבנים יוצא משליטה. צילי זוכה בעציץ סחלב, אך אין בעולם מתנות חינם.
אוי, הלב השבור של דני. החג של החגים זה לא בדצמבר, אצלנו בחיפה? אבל רק התחלנו את השנה, לא ונדנדיינז? בנוגע לאביגדור- אם זה האבא של עומר, לירז ואגם- בבקשה שזה לא יהיה קובץ'. זה לא מתאים...פרק 8- הלב השבור של דני:
דני עושה תוכניות עם רפאל, אך מגלה שהיחסים התקררו, ומוצאת עצמה בודדה במיוחד כשכולם מתכוננים למסיבת "החג של החגים" המפורסמת. אחרי שעומר מסתנן לבית הספר, לירז לוקחת פיקוד ומזעיקה את אביגדור לטפל בעניין.
תמשיך לנסות, רודריגו. אל תנסי, ליה. ואיך הטבעת חזרה לוונסה?פרק 9- החג של החגים חלק א':
רודריגו מנסה לקרב בין ונסה לרותם. ליה מנסה לקרב בין דני לרפאל. לירז, עומר ואגם מצליחים להגיע ממש קרוב לטבעת החותם של מונקו, שנמצאת על האצבע של ונסה.
סטודיו אמציה: (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 17- איך לדבר עם קופים:
אלכס מפתח קנאת אחים כלפי הכלב החדש של אמא שלו, תומר מנסה להקליט גורילה נוהמת ונר מתמכר לאפליקציה שמתרגמת נביחות.
פרק 18- לוחמת החופש:
נר מוזמן לטקס קול הזהב אבל טעות קריטית בנאום שלו מובילה את אלכס ללמד אותו לקח. תומר מחליטה להבריז מהטיול השנתי, שלומצי מנסה לשכנע אותה לצאת, בלי לדעת שתומר מסתירה סוד מביך.
פרק 19- הסיפור המריר של השוקולד:
רגע אחרי שצוות הסטודיו מסיים את העבודה על פרק השוקולד הם מגלים שכל העבודה שלהם נמחקה! עכשיו הם צריכים לעשות הכל מההתחלה, ולגלות שיש דבר כזה יותר מדי שוקולד.
פרק 20- גולדה מאיר ועצבני:
שלומצי מקבלת הצעה מפתה לעבור לסטודיו יוקרתי אחר ונפגעת כשאלכס מוותר עליה ומביא אנימטור אחר במקומה. נר ותומר מתקשים להתמודד עם הפרידה משלומצי ועושים הכל כדי שהיא תישאר. האם זה יצליח להם??
מישהו ראה? מעניין?החיים הם תקופה קשה
אני ממש נהנית מזהסטודיו אמציה
כדאי לך, נטע הופיעה לשנייה ואולי בפרק הבא יותר!מישהו ראה? מעניין?
אני אמנם אלכס אבל אני מאוהב בשלומצי שנים.אני ממש נהנית מזה
טוב אני אבדוק את זהכדאי לך, נטע הופיעה לשנייה ואולי בפרק הבא יותר!
כשחושבים על זה אתה באמת אלכסאני אמנם אלכס אבל אני מאוהב בשלומצי שנים.
זאת פעם שנייה אגב שאורי עטיה גונב ממני את מה שאני.כשחושבים על זה אתה באמת אלכס
ואני התאהבתי בשלומצי עכשיו סופית
באילת, שיר, כשהוא גנב לי את תואר המוגבל התפתחותית האהוב עלייך.תזכיר לי איפה הפעם הראשונה?
כן יודעת שאתה אוהב אותה... אני ראיתי רק פרק או שניים של אחותי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.