שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
האריות של שלי הכובשת: 🦁 |כרגל| |נקבה| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 46- פריצה מהאגף: |זורו|

האריות מנסים לגלות מי פרץ להם לחדר ההלבשה, נטע מנסה להסתגל לעבודה אצל דדש הקשוחה, וסיגי מנסה לגלות את הסוד הגדול של יניב חצי.

פרק 47- דורון: :-(
בן לא מסתדר עם העומס שיש לו בקבוצה ובבית, ציקי חייב למצוא סיסמא לפוף שהמציא ומי החברה החדשה של איה?

פרק 48- הבורג שמחזיק הכל: 🪛
הילי מתרגשת אחרי שכובשת שער חשוב ועושה הכל כדי לחוות זאת שוב, נווה מתבלבל בין התפקיד שלו במחזה לתפקיד בקבוצה ולציקי יש בעיה לא צפויה עם סיגי.

פרק 49- ז'אן ולז'אן: 🇫🇷
איה מנסה לשכנע את דורון להצטרף לאריות, לנווה יש אודישן מרגש ונטע לא מתפקדת בגלידה בגלל... שניר? מי זה שניר?​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
האריות של שלי הכובשת: 🦁 |כרגל| |נקבה| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 46- פריצה מהאגף: |זורו|

האריות מנסים לגלות מי פרץ להם לחדר ההלבשה, נטע מנסה להסתגל לעבודה אצל דדש הקשוחה, וסיגי מנסה לגלות את הסוד הגדול של יניב חצי.​
אולי זנאתי אבא של יניב.
פרק 47- דורון: :-(
בן לא מסתדר עם העומס שיש לו בקבוצה ובבית, ציקי חייב למצוא סיסמא לפוף שהמציא ומי החברה החדשה של איה?​
ועוד לבן תכף יש סדרה חדשה. טוב, זה הפרק עם עודד מנסטר כנראה. אבא ובן. איזה שיחוק זה, פעם שנייה שירון מלהק הורים לפי הילדים.
פרק 48- הבורג שמחזיק הכל: 🪛
הילי מתרגשת אחרי שכובשת שער חשוב ועושה הכל כדי לחוות זאת שוב, נווה מתבלבל בין התפקיד שלו במחזה לתפקיד בקבוצה ולציקי יש בעיה לא צפויה עם סיגי.​
סיגי נתקעה בפוף? זה הזוי שזאת העלילה של ציקי.
פרק 49- ז'אן ולז'אן: 🇫🇷
איה מנסה לשכנע את דורון להצטרף לאריות, לנווה יש אודישן מרגש ונטע לא מתפקדת בגלידה בגלל... שניר? מי זה שניר?​
אין לי מושג מי זה שניר. אבל... נווה? ז'אן ולז'אן? הרשו לי לגחך. חה חה חה חה חה... חה... לא, הם רציניים? הוא במקסימום חבר מקהלה, וגם זה אפילו לא מהפושעים. אל תגנבו לי עלילות.​

YossihNew

Well-known member
אליצורה: 🏐 (ראשון-חמישי, 14:45, TEEN NICK HOT)

פרק 1- אם את יכולה לחלום את זה:

מילי חולמת להתקבל לנבחרת ''אליצורה'' בכדורעף, אבל אימה המתערבת מתעקשת לעקוב אחריה גם למגרש ולקלקל לה.

פרק 2- חוקי החדשה החדשה:
עמית מקנאה במילי שהכניסה סלנג חדש לקבוצה, ומספרת לה על המסורת באליצורה: השחקנית הכי חדשה צריכה לעשות את המטלות של כולן.

פרק 3- מי חמור? :
מילי מתערבת עם אמא שלה שלא תתערב לה, אלא שדווקא אז סיגל מרגישה שהיא פשוט חייבת להתערב. שרירים מחפש פראייר חדש לקמע ומודיע לסיגל שאם לא תמצא מישהו, היא תהיה החמור בעצמה.

פרק 4- ברד למבדה ג'ל:
סיגל נעלבת ממילי שלא רוצה לצאת איתה לסופ"ש או רק לשבת על ברד למבדה ג'ל בשריריזנון, ומחליטה שאם אין לה מילי, אז אלכס וגפן יהיו החברות שלה. מילי מבינה שאין לה ברירה אלא להיות החברה של שונית.

פרק 5- הכי בטוח כשבטוח:
שרירים ממנה את סיגל להיות אחראית האימון וסיגל מחליטה להפוך את המשחק לבטוח במיוחד, אבל איך יצליחו האליצורות הממוגנות לנצח את פועלות הוד השרון?​

YossihNew

Well-known member
החיים הם תקופה קשה- פרק 6- הסיבוך עם האמריקאים: |הרצל| :-( (קשת 12, שני, 21:30)
בדרך לאמריקה עוצרים בשגרירות, אבל חנוך מגיע עם תיק שמסבך אותו עם האמריקאים. איך הוא יצא מזה?​

נערך לאחרונה ב:
למעלה