אבל רבתם! הוא לא אמר לך שאת מוכשרת גם בלי הכוכב הבא! טוב, אולי הוא עסוק בריב השני.האריות של שלי הכובשת: (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 54- ההודעה:
ההודעה של עדן גורמת למתח וריבים בתוך הקבוצה וסיגי מוטרדת מכך שהיא ויניב כבר תקופה ביחד ועדיין לא רבו.
פשוט, הילי. תגידי לו "אני אסע לניו יורק ואתה ממש ממש לא גיי".פרק 55-מי אני? :
השדר שרון דוידוביץ' מגיע לעשות כתבה על הקבוצה ומשקף להם אמת כואבת. ציקי מוטרד מהאפשרות שהקבוצה תתפרק, והילי לא יודעת איך לדבר בכנות עם אביה.
כנראה המציאות יותר גרועה. ואיך אלה תמיד אומרת... מה היא אומרת? יאללה אריות?פרק 56- בעיטת וו:
האריות בטוחים שדורין עומדת להיות מפוטרת ומתגייסים להציל אותה, בדרה מנסה תזונה חדשה וממש מוזרה ולמה יהונתן נדבק לבן?
נווה בן הרוש! זה נראה לך... אה... אני אעבוד על זה. ונטע חסרה לי.פרק 57- יעקב עשת:
האריות מנסים למנוע בכל דרך את סגירת הליגה. בן מנסה ללמד את נווה איך להיות יותר ''גבר'' ליד איה, ונטע מנסה להרוויח נקודות זכות אצל הבנות אך גורמת לתסבוכת.
הלם.בית הכלבים 5: (ראשון-חמישי, 14:30, TEEN NICK YES)
פרק 16:
אחרי שפרש מרפואת שיניים, פלאק מנסה להשלים את ילדותו האבודה, עובר תהליך ההתבגרות מואץ ומחפש מחדש את הייעוד שלו. במקביל, בנג'י מנסה להזמין את דידי לדייט, בזמן שדידי מנסה להבין את רגשותיה אליו.
גם קללות הוא מסיר?פרק 17:
שורת תקלות מסתוריות גורמות לקלאודיה להסיק שהוטלה על הבית קללה, ומזמינה את ניר הצלחה, שעוסק בין היתר גם בהסרת קללות. במקביל, בקרב על השליטה בחדרם המשותף, בנג'י ורויו עורכים תחרות אתגרים מצחיקים.
ואני חשבתי תמיד שקורל לסבית ומאוהבת באורי, ורוצה להעלים את רויו בצורה אלימה. לא במציאות, במציאות היא הכי דובי.פרק 18:
אלעזר הקומונר מגיע אל בית הכלבים, ומתאהב עד מהרה במנהלת המחסן האגדית קורל, שמצידה גם מתחילה לחוש אליו רגשות עזים. אורי ורויו מעבירים אותה מייק אובר יסודי וקורל יוצאת לראשונה בחייה לדייט רומנטי.
קורל צריכה את נתן? בכל אופן לרויו יש חלום חשוב.פרק 19:
בית הכלבים בפריחה. אורי ורויו מבינים שאין צורך בשני מנהלים. כל אחד מנסה לדחוף את השני לרדוף אחרי חלומו הישן. במקביל, קורל לא מצליחה לבכות בשום אופן. בנג'י ודידי מנסים לעזור לה, וזה כלל לא פשוט...
טוב, לפחות רויו לא ייסע לשום מקום ואחרי שבוע הבא נוכל קצת לנוח מעמית הכ... מה זאת אומרת הוא חזר למאדים? שיט.פרק 20:
בהטלת מטבע, מחליטים שרויו הוא זה שייסע לרדוף אחרי חלומו וללמוד וטרינריה בחו''ל. רק אחרי הפרידה המרגשת והעצובה, אורי מבינה שהיא בעצם אוהבת אותו ואסור לה לוותר עליו. האם היא תספיק לעצור אותו בזמן?
והשבוע! בן כוכבי הופך מכדורגלן לילד מאפיונר.ילד רע- פרק 1: (חמישי, 22:00, HOT 3)
דין בן ה-13 נשלח לכלא, ומשוכנע שאמו הלשינה עליו. הלילה הראשון שלו בין הסורגים ישנה את חייו. 20 שנה מאוחר יותר, הוא סטנדאפיסט מצליח, אך סוד העבר עומד לחזור אל חייו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.