דמות מפתיעה זה תובל. דמות חדשה זה מילר. וזה כנראה באמת עלילה קלאסית בנבחרות כדורסל.הסדרתיים: (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 9- הביתה:
הנשף הגיע ורון וגאיה מוצאים את עצמם בפרק מחווה מפתיע, דמות מפתיעה חוזרת, דמות חדשה ומסתורית מופיעה וגאיה צריכה להחליט אם היא נשארת בנשף או פוגעת באיתי כדי למצוא את הדרך הביתה.
קראו לו יששכר?! כנראה השותפה זאת פלורנס.פרק 10- ביי ביי יששכר:
סטולר בסכנה ורון וגאיה צריכים להציל אותו לפני שיהיה מאוחר, בינתיים ברדה מקבל עבודה חדשה וגלוך מקבל שותפה שתשבש את הסדרה עוד יותר.
כנראה זה הפרק עם מרתה. עלילה קלאסית של בחורה שמתביישת בחבר! וזה חבל כי שניהם חברים.פרק 11- ילדה רעה בקטע טוב:
שכנה חדשה עוברת לגור ליד גולדפיש והיא תשנה את החיים של רון, אבל יש משהו שהיא לא מספרת לו. איתי מתבאס מזה שגאיה לא מוכנה להחזיק איתו ידיים.
זהו, מילר זה פיני. עלילת קנאה זה גם קלאסי.פרק 12- אתה יכול:
מילר רוצה להפוך את רון לכוכב של נווה עלומים אבל כדי לעשות את זה הוא נותן לרון משימה קשה מאוד, גאיה מתמודדת עם הקנאה של איתי.
כן, הקוד המוסרי, כמה מפתיע. קוד שכבר מזמן פרצו אותו.דרימארס 2: (שני-חמישי- 14:30- ZOOM, HOT)
פרק 36:
סיטאר ויושי בסכנת חיים, וסיימון מרשים את תום כשהוא מוצא דרך להציל אותם. ג'וי מגלה שהקוד של סיימון מונע ממנו לפגוע בבני אנוש, והצוות מתכוון לכבות אותו. יושי נבוך בטירוף מווידוי האהבה שלו למקס.
אה, הנה הקוד המוסרי. רק שתדעו שיושי ומקס, זאת... זוגיות רעילה. הבנתם? רעילה?פרק 37:
אמיל כולא את לאון, שמצא פתרון לשינוי הקוד של סיימון. מקס מחליט ללכת אחרי הלב שלו, ומסתבך מול סיטאר. אמה ותום סוף סוף מצליחים לעבוד יחד, אבל כשהם קרובים מתמיד לשרת, סיימון מכבה להם את החמצן בחליפות.
כן, כן, כמה מפתיע, נעולים ומתקרבים. וג'וי תעזור. אני לא דואג ללאון. לילי כן לצערי. חבל.פרק 38:
התכנית הערמומית של החבורה מצליחה. בזמן שאמיל בטוח שהם מתים, תום ואמה מסתתרים בחדר חשמל ומתקרבים מחדש, וג'וי מוצאת את השרת. לילי דואגת ללאון בטירוף, ואיתן רוקם דרך לחלץ אותו ולכבות את סיימון.
ג'וי ואמה? למה?! למה לעמוד בכזאת דילמה?!פרק 39:
תום צריך לבחור בין שתי אהבות גדולות. התכנית של איתן יוצאת לדרך, אבל מסתבר שסיימון נמצא צעד אחד לפני החבורה. צוות חללית בבל מתעורר לפני הזמן אבל מגלה שמשהו שולט לו על המערכות.
זה עומד להסתיים בתסבוכת. מה עם נעמי ואיבי אגב?פרק 40:
פרק אחרון! אמיל מבין שסיימון באמת מסוכן ומנסה לעצור אותו. אבל סיימון לא מוכן להפסיד בקלות. כשהם מנותקים אחד מהשני, והמשפחה שלהם בסכנה. חברי צוות תיבה 3 עומדים בפני בחירה בלתי אפשרית. מה הם יעשו?
ברצינות? שונאת כשהרעים פתאום מבינים שהם טעואמיל מבין שסיימון באמת מסוכן ומנסה לעצור אותו.
ממש, זה קשה נוראג'וי ואמה? למה?! למה לעמוד בכזאת דילמה?!
אני בחרתי בג'ויסטיק. אוקיי, אני בחרתי בלילי אבל לצערי העונה היא פחות בולטת. מה יש לנועה שהעונה היא פחות בולטת בסדרות?ממש, זה קשה נורא
לא לשכוח ששתיהן מחבבות אותי אישית.לא ניעם להגיד אבל גם אני בעד ג'וי. ואל תדאג לנועה, עוד נראה אותה המון
אני רק רוצה שאמה תהיי מאושרתלא ניעם להגיד אבל גם אני בעד ג'וי. ואל תדאג לנועה, עוד נראה אותה המון
זהו הפרק השני לעונה?טהרן 3- פרק 18- אגרוף בפרצוף: (כאן 11, חמישי, 21:15):
תמר נלכדת, מעונה ומוכה כשהיא חסרת אונים. פראז חש את אצבעות אויביו סוגרות על צוארו. אריק פיטרסון, המפקח מטעם המערב על כך שלאיראן לא תהיה פצצת אטום, מסתבך במהלך ביקורת.
כן.זהו הפרק השני לעונה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.