אה! אז כן יש להם יום נישואים! אריאל חקר, אז זה לא בתאריך של המבקר אלא לפני... ומעניין מה הסוד.בני מצווה 2:![]()
(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 34- שירה מגלה את האמת:
החבורה חוזרת למנזר במבצע מורכב ומסוכן למציאת הנזירה. הלל מגלה את רגשותיו האמיתיים כלפי נעמי. שירה מגלה את האמת על הסוד של רינת מהלל. טליה זקוקה לעזרה מיוחדת מליבי ואמיתי ביום הנישואין שלה ושל אריאל.
אני לא אוהב הלל ונעמי. תמיד העדפתי אביה ונעמי. וחשבתי שהסוכן נגמרה.פרק 35- הלל נגד עוז:
טוהר מוצאת את הנזירה ומקבלת ממנה מסר שמצליח להבהיל את החבורה כולה. עוז מגיע לחזרה של הלהקה, והפיצוץ בינו לבין הלל גורם להלל להודות ברגשותיו כלפי נעמי. הסוד של ליבי יוצא מהארון ומתנפל על אמיתי. בערך.
אה, סופסוף יהודית כועסת קצת.פרק 36- יהודית והנודל:
החבורה יוצאת למבצע משולב בחנות ובמנזר. הלל, אביה ונעמי יוצאים למסע שכנועים כדי להחזיר את שבוע התרומות. שולה ויהודית לא מדברות זו עם זו אחרי חופשה בים המלח, וליבי ואמיתי רוקמים תכנית כדי להשלים ביניהן.
אולי המבקר זה אודי.פרק 37- המצפן:
אלברטו מזמין שוטר למנזר והחבורה צריכה להסביר לו מה בדיוק הם התכוונו לעשות. עומר וטוהר יוצאים למסע ברחבי ירושלים בעקבות מצפן מיוחד, ומבקר המסעדות הכי קשוח בירושלים מגיע לביקור בשייקיז ובקובה.
מגניב.פטריק- פרק 10- שני ילדים ודלי:![]()
(רשת 13, חמישי, 21:15)
יוצאים פטריק, איציק ונלו לקרב מוחות מדמם
אוקיי, יהיה יום מכולות. אפילו באותו זמן. באיזה מכולה אתם בוחרים?שלומי שש- פרק 3- שחקן קלאץ':(חמישי, 22:00, HOT 3)
שש מנסה לאתר את המכולה שהובטחה לו,
אני תמיד הייתי בצד של תשע. אגב, למה גם כאן חנן הוא שחקן כדורגל לשעבר מתוסכל שיש לו יחסים מאוד בעייתיים עם הילד שלו?שלומי שש- פרק 3- שחקן קלאץ':(חמישי, 22:00, HOT 3)
במקביל, תשע עולה להופעת בכורה מרשימה בקבוצה הבוגרת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.