בילוי נעים! אני פה אדבר לעצמי בינתייםמוקדם כי יוצא לחופש.
זאת אומרת שעמליה צורחת מהחלון?שכונת חיים:![]()
(שני-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 17- יום הפוך:
ויכוח בין אילנה לתולי על העבודה של מי קשה יותר יוצר יום הפוך - המבוגרים מפעילים את הקייטנה והילדים עובדים בעבודות של המבוגרים. אף אחד לא רוצה להראות שקשה לו והבלגן בשכונה חוגג.
אני אגיד את אשר על ליבי. אנטונלה... שניצל זה טעים. לא מכינים טופו.פרק 18- קפיצה קטנה:
אלה ותולי מנסות לשכנע את שוש להביא טרמפולינה לשכונה. אבל שוש מתנגדת מטעמי בטיחות ומלחיצה את עמליה. אילנה מבינה שאברהם מציק לאנטונלה כי הוא רוצה בקרבתה ומשכנעת אותו לאזור אומץ ולומר לה את אשר על ליבו.
הפקח אברהם. גרסה מודרנית לקלאסיקה. אבל למה להסתיר לו את הדרגה?פרק 19- זה לא מצחיק:
תולי עובדת על כולם ומשגעת את אילנה שמחליטה ללמד אותה לקח. רועי מבין שהוצעה לאביו משרה מחוץ לשכונה. הוא והילדים מנסים לגרום לו להישאר. כשאופני הילדים נעלמות אברהם נכנס לתפקיד הבלש ופותר את התעלומה.
אה, עכשיו הדרכונים נעולים בכספת...פול ספיד 2:(ראשון-רביעי- 14:00- TEEN NICK, HOT)
פרק 35- ללא מוצא:
פריגוז'ין מנצל את המלון הריק להמשך חיפוש האוצר. עומר חושפת את התמכרותו של מייקי, והחבורה מגלה שהדרכונים שלהם נעולים בכספת.
אני מניח שעמליה לא תצליח לנטרל. יש גבול.פרק 36- סף פיצוץ:
עמליה מנסה לנטרל כספת ממולכדת, מייקי מתעמת עם כרמן, ופריגוז'ין מחפש את הקוד הסודי. האוצר מתקרב, אך החבורה מסתכנת יותר מתמיד.
למה להסתכן בשביל נמרוד?פרק 37- מתוך ההריסות:
פריגוז'ין מתמודד עם פיצוץ במלון, והחבורה מנסה להציל את נמרוד. מייקי נאבק במשטרה, וכרמן חושפת רמז שעשוי לשנות הכל.
ושוב- למה להסתכן בשביל נמרוד?פרק 38- בעקבות האוצר:
החבורה מחפשת את האוצר ופריגוז'ין בעקבותיהם. נמרוד מסתכן עבור החקירה, אך מוצא את עצמו בן ערובה בידי פריגוז'ין.
שבאבניקים:(שני-שלישי, 22:00, HOT 3)
פרק 37- שליחי מצווה אינם ניזוקים:
הרעיונות לגיוס כסף מהיר לא פוסקים והפעם מסבכים את בחורי הישיבה עם האינטרפול.
פרק 38- מנוע או הגה? :
כנס פתיחה חגיגי של הישיבה החדשה בניהולו של מוטי מבהיר לגדליה מהו מקומו האמיתי בישיבה החדשה. השבאבניקים מפוזרים ומפורקים מחפשים מקום בעולם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.