שרשור העונה השניה! לכל הצופים!

Juliann

New member
שרשור העונה השניה! לכל הצופים!

נראה לי שרבים מאיתנו התחילו לצפות.... אז הנה שרשור במיוחד בשבילנו... בבקשה להשתמש בסימני ספוילר כי כל אחד נמצא בפרק אחר... ויאללה לדסקס!

14מתן

New member
אני עכשיו מתחיל, הינה אני פותח את

הפרק הראשון להתראות בעוד 45 דקות

Juliann

New member
באיזה פרקים אתם? תכתבו פה...

אני סיימתי הופעות טופ 7 בדרך לראות תוצאות...

MoGanC

New member
עכשיו אני בטופ 6 תוצאות.

:D נשאר לי רק פייבוריט אחד מתוך ה4 שהיו לי =[ הם נופלים לי כמו זבובים :p

14מתן

New member
ראיתי עכשיו את הפרק הראשון

איזה כיף עוד עונה שלמה של איידול שאני יכול לראות ועוד לא ראיתי

Fairywitch

New member
זה באמת כייף../images/Emo45.gif

שמת לב שבאותו פורום יש גם את העונה הראשונה
יאיי

14מתן

New member
כןכן משם הורדתי אותה ../images/Emo13.gif

אבל הם לא העלו את העונה הראשונה כמו את השניה הפרקים של העונה הראשונה מהר מאוד הופכים לexpired וזה ממש מייאש לחפש אותם

Fairywitch

New member
מה שיש לי להגיד עד עכשיו:

וזה רק חלק, כי אני כבר עייפה היום...
בהמשך למי שלא יודע מי הTOP12.
קורי קלארק- טיפוס מגעיל כבנאדם, המקבילה האמריקאית לערסים
לא סובלת אותו
לא ברור למה פולה התלהבה כשבאודישנים הוא שר אליה. זה לא הפך אותו למוכשר. פויה, פולה
חואניטה אחת מקבוצה 4- איזו מטומטמת חצופה וטיפשה
אז ככה? גם סיימון וגם רנדי לא יודעים על מה הם מדברים? ועאלק- "אתה יודע מי אני?" מי את? בחורה טיפשה שהשופטים העלו בטעות לשלבים מתקדמים, ותו לא... על מה את תופסת תחת בכלל? מפגרת
פקאצה שחבל"ז- שידוך מצויין לקורי האידיוט. רובן- התלהבות אדירה של השופטים ממנו בהופעה בקבוצה 3. אישית לא ברור לי למה. לא הופעה מיוחדת, לא קול מרשים במיוחד, והעיקר- הוא לקח שיר שחיבבתי, והפך אותו למרדים ומ-ש-ע-מ-ם...
מישהו מוכן להסביר לי איך ולמה הוא זכה בסוף
קימברלי הבלונדינית- מצד אחת נוןרא יפה, מצד שני נראית לי קרה כמו קרח. חוץ מזה היא בת 22 שנראית בת 32, ומסיבות שטחיות לא ברורות זה משגע אותי

Juliann

New member
לגבי רובן => ../images/Emo58.gif

את לא היחידה שתוהה תאמיני לי, אני שוברת את הראש כבר שנתיים! ולא רק זה, חכי ותראי איך השופטים מלקקים לו את הרגליים כל שבוע... את תתחרפני.

MoGanC

New member
זאת לא תעלומה

אני בטוח כמעט ב100 אחוז שההפקה רצתה לבדוק בעונה הזאת עד כמה ההערות של השופטים משפיעות.אני לא מופתע שהוא ניצח,לא שהיו שערוריות בהצבעות וזיופים וכל זה,פשוט פימפמו אותו כלכך חזק כדי לבדוק עד כמה זה עובד,וראו שזה עובד מצוין.

Juliann

New member
לגבי מה קרה בגמר....

את כל הקונספירציות כתבתי מיליון פעם אז אני לא אחזור על זה. חוץ מהעובדה שהקו של קליי מת לחלוטין בצפון קרוליינה [המדינה שלו] ואף אחד כמעט לא יכל להצביע לו שם. זה מספיק כדי להסביר הבדל של חצי אחוז שכביכול היה ביניהם. לדעתי זה היה מכור מראש [ומכירות הדיסקים מוכיחות את זה, קליי מכר כפול סינגלים], אבל שכל אחד יראה את זה כפי שהוא מבין...

MoGanC

New member
לכל מטבע 2 צדדים

איך את יודעת שלא נפל קו גם באחד השלוחות של רובן? בטח שלא יתלוננו על זה כי הוא ניצח,אבל מה שאני אומר זה שאם מערכת הטלפונים היתה מושלמת,יכול להיות שבגמר היו 2 אנשים שונים לגמריי.כולם קורבנות של הנסיבות.

Juliann

New member
מאמי אין לך מושג מה הלך אחרי הגמר

לי יש כי אני קראתי את כל הפורומים אז. אשכרה מלחמת עולם שלישית.... הקווים של רובן לא נפלו אגב, כי אם הם היו נופלים תהיה בטוח שהמעריצים שלו היו קופצים על זה. כנראה שאתה לא מודע לכל מה שבאמת קרה אבל עכשיו אני עייפה אז אני אכתוב מגילה נוספת במיוחד בשבילך מחר. אני רק אציין משהו מצחיק שקרה עם שני המפיקים קן ונייגל שנשאלו על הגמר באירועים שונים, בזמנים שונים. קן ענה שרובן וקליי הבילו כל שבוע, שבוע אחד רובן הוביל ושבוע שני קליי ושככה זה היה כל העונה. נייגל ענה שהפעם הראשונה שרובן הוביל היה בגמר, ושקליי הוביל על כולם כל שבוע כל העונה. הייתי מצפה מהם לפחות לתאם גרסאות!
זה סתם משהו שהצחיק אותי, וכמו שאמרתי, מגילה מפורטת על הרמאויות בגמר תקבל מחר

MoGanC

New member
אני יכול לנחש מה הלך

בערך מה שהלך פה אחרי שמויאל ניצח,אבל בקנה מידה אמריקאי? זה בסדר. הרי ביננו,אני חושב שאם קליי כן היה מנצח,הוא בטח לא היה מוכר כלכך טוב כמו שהוא מכר.הרי אחרי שהוא הפסיד המעריצים שלו היו צריכים להוכיח משהו,כמו היום אם מויאל וסקעת יוציאו דיסקים,המעריצות של סקעת יקנו כל אחת 100 דיסקים רק כדי שהוא יעקוף את מויאל,הכל כדי "להוכיח" את הצדק.התנהגות האנושית,צפויה ממרחק 100 ק"מ. לילה טוב,מצפה למגילה שלך.

Juliann

New member
זה בכלל לא דומה לסיפור מויאל סקעת

במקרה של כוכב נולד השופטים וההפקה רצו שסקעת יקח לא היה להם אנטרס לזייף לטובת מויאל. לגבי המגילה בנושא, אל תדאג לא שכחתי, אני יכתוב יותר מאוחר אין לי כוח עכשיו כי זה ארוך...

darklighter

New member
איך אתם רואים את העונה השנייה?

יש שידורים חוזרים איפשהו או בדרכים לא חוקיות?

Juliann

New member
יש את זה באתר.. הנה לינק בפנים....

http://hostedboard.com/phpbb/viewtopic.php?t=1975&mforum=idolmedia או פה

למעלה