שרשור העיוותים הגדול

זוהרים

New member
שרשור העיוותים הגדול ../images/Emo3.gif

תרשמו פה שירים של ב"ה שחשבתם ששרים בדרך מסוימת, וצרחתם ככה בהופעה, ואז אחכ גיליתם שזו בכלל טעות [
] או שירים שלקחתם ת'מנגינה והחלפתם להם ת'מילים בצורה מטומטמת
יללה שתפו פעולה:)

talba3

New member
וואי יש מלא

אישה כנענית: וכבר עברנו מעצמם ואין לי שום מושג... (מעוות לגמריי אפילו אני לא הבנתי) סיגפו: שהירח יעלה כל הלילה...היגיון של אגדה היא מרגישה כמו יונה פצועה בשדה גדול... אמממממ אם אתה מרגיש אהבות השיר הזה הוא בשבילך אז בבקשה... חחח זה הטעויות שלי (שלא נדבר על הסקיצות אבל זה משהו אחר אהממ והדרך מתפצלת לשבילים שלך והלב ייתן תקצב...)

mory89

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

טל אני חייבת לציין שיש לך דמיון מפותח!! (במיוחד עם בית הבובות..
)

talba3

New member
למה אתם מגלות??

זאת אמורה להיות הפתעה לפורום, טוב בקיצור לכל הפורום שכחו מהעניין :] חחחחח

kaktusa

New member
אוי ../images/Emo6.gif

פעם אחת כשדיברנו עם נתן ושאלתי אותו לגבי האקורדים של מי אם לא אני, אז הוא ניגן וזימזם לנו "אני לא... לא יכול לישון... לא יכול לישון כל הלילה..."

mory89

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תריצו פה עוד כאלה.. זה מצחיק אותי..:p

זוהרים

New member
שלי

אבל זה היה רק בתקופה ש24 חרשו על סיגפו והרגו את השיר "בדיוק כשנדמה שהשחר לא יפציע לעולם אבא עולה זיכרון ישן.." ככה זכרתי ת'שורה הזאת משומה

mory89

New member
אהה.. היה לי אחד מצחיק../images/Emo3.gif

"וכבר עבר לו מעט זמן ואין לי שום מושג.."

SRonush

New member
חח יש לי משו.

חברה שלי באה ביציאה: שמעת את השיר החדש- פתאום כשנדמה שהשחף לא יפציע לעולם אולאלאלאלאלעעעע זיכרון ישן והאואלואלאלאואועעע משו כזה, היא לא ידעה ת'מילים, אז התחילה להמציא איזה משו..חח

הממ..לי יש..בקשר לשיר שמש

זה לא ממש שטעיתי במילים אלא פשוט לא הבנתי בפעם הראשונה מה הוא שר בפזמון, ובגלל שזה מזכיר שירים ספרדיים כאלה (סלסה כזה) אז פשוט שרתי: "או לה לה להההה הבייתה..." זה נורא מתאים, תכל'ס.

eladi88

New member
היה לי פעם כזה...

בשיר מי אם לא אני... במקום "לשנות אותי מטרה לך" חשבתי שזה: לשנות אותי מה קרה לך

למעלה