שרשור הערות או הצעות

chayahd99

New member
שרשור הערות או הצעות ../images/Emo22.gif

אם יש לכם ביקורת על איך שדברים נראים בפורום, משהו לא מצא חן בעינכם או אם אתם סתם רוצים להמליץ על תוספת שתתרום לכולם, אנא שרשרו את הרעיונות כתגובה להודעה זו. ערב טוב לכולם, חיה.

דנה1981

New member
שאלונת קטנה

חיה שלום לך!!! ברצוני לציין בהזדמנות זו,שהאתר ממש מוצא חן בעיני ונראה לי שהוא יהיה מאוד שימושי עבורי (כבר עכשיו התחלתי להשתמש בו!), בינתיים רק רציתי לשאול למה את מתכוונת כשאת אומרת לשרשר,ואיך עושים את זה? דנה

tulie

New member
לשרשר זה

להוסיף את ההודעה שלך כתגובה להודעה הזו במקום ליצור הודעה חדשה לגמרי. שמחה שאת נהנית

enoshi

New member
הפורום ממש טוב, מלא באופטימיות

בריאה. לעומת זאת, המחלקה לא בנויה לשרת ציבור כ"כ גדול של סטודנטים. אין להם זמן לשאלות, אין להם זמן לסטודנטים, וגם בנוסף, הם לא עושים הרבה כדי לקדם את עניין התעסוקה במגזר המידענות ספרנות. שלא נדבר על רעיונות לתזה-יש יחס קריר ומתנשא כלפי הסטודנטים. אני מאוד מאוכזבת מהמחלקה הזו, כיום, לומדת לתואר שני שנה ראשונה. מקווה שזה יגיע לאוזניים הנכונות נ.ב. את מה שאני אומרת, שמעתי גם מסטודנטים אחרים.

chayahd99

New member
../images/Emo62.gif האוזניים הנכונות ? ../images/Emo62.gif

גם אם תשתמשי ב -
אינני חושבת שדבריך יגיעו לאוזניים הנכונות, כי פשוט הקהל פה הוא לא זה שיתן לך מענה על בעיותיך מול המחלקה. לעומת זאת לחץ פיזי מתון
בד"כ עוזר... בכל מקרה, היום יש פגישה עם ד"ר שהם לגבי הגשת תזה לסטודנטים לתואר שני. כדאי שתהיי שם ותוכלי לשטוח בפני ראש המחלקה את טענותייך. מצורפים פרטים בקישור. לגבי עניין התעסוקה - בוא ניקח את הנושא לידיים ונקדם אותו בעצמנו.

למעלה